88° Caffè - Crema di Milano Cups voor Nespresso
88° Caffè - Crema di Milano Cups voor Nespresso 88° Caffè - Crema di Milano Cups voor Nespresso

88° Caffè • Crema di Milano Cups voor Nespresso®

Waardering:
80% of 100
Met de koffiecups "Crema di Milano" maak je een espresso met een perfecte balans tussen aroma, body en romigheid. De melange bestaat uit 30% Arabica en 70% Robusta wat het tot een lekkere espresso maakt voor na de lunch. Deze verpakking bevat in totaal 50 koffiecups voor Nespresso®.
12,49
Kies uw aantal:
U bespaart 5,00
U bespaart 1,47
Op voorraad
Intensiteit
Aroma
Bloemig, Chocolade
Type Drank
Espresso
SKU
CFNES88CMIL100

Deze koffiecups voor Nespresso® zijn alleen compatibel met de volgende Nespresso® machines:
CitiZ, Pixie, Inissia, Essenza, Gran Maestria, Maestria en de U.

Een echte Milanese espresso

Milano (in Nederlands: Milaan) is een Italiaanse stad in het noorden van het land. Zoals in iedere Italiaanse stad houden ze ook hier van een lekkere espresso. 88° Caffè Crema di Milano bevat een melange van Robusta (70%) uit Vietnam en Oeganda, die zorgt voor de intensiteit en de body. De 30% Arabica is van Braziliaans afkomst en zorgt voor een geweldige en complexe aroma. De Crema di Milano heeft een goede zuurgraad en een perfecte balans tussen aroma, body en romigheid.

Het roosten van de 88° Caffè koffie wordt uitgevoerd op traditionele wijze. Dit wil zeggen in een roterende trommel zodat de koffie blijft draaien en waardoor de hete lucht een uniforme roostering toelaat. Bij de traditionele methode duurt het roosteren tot 10 langer, maar dit geeft extra elegantie en een complexe aroma. Dit is uiteindelijk allemaal terug te proeven in de Crema di Milano van 88° Caffè.

Kenmerken en compatibiliteit

De Crema di Milano Nespresso® koffiecups zijn allen goed verpakt in een beschermende atmosfeer. Hierdoor blijft smaak en geur optimaal behouden tot het moment van bereiding. KoffieCupster.nl adviseert koffiecups op een koele en donkere plaats te bewaren zodat de kwaliteit van de koffie goed behouden blijft.

Deze koffiecups voor Nespresso® zijn alleen compatibel met de volgende Nespresso® machines: CitiZ, Pixie, Inissia, Essenza, Gran Maestria, Maestria en de U.

Meer informatie
Producent 88 Caffè
Prijs per capsule 0,23
Zetwijze Dolce Gusto
Aroma Bloemig, Chocolade
Intensiteit 8,00
Type Drank Espresso
Stuks per verpakking 50

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang gratis het Koffie Receptenboek