100% tevredenheidsgarantie!
Lekkerste Italiaanse koffie!
Gratis thuisbezorgd vanaf €49,-!
0
100% tevredenheidsgarantie!
Lekkerste Italiaanse koffie!
Gratis thuisbezorgd vanaf €49,-!

88 Caffe Crema di Milano Cups voor Nespresso® - 50 capsules

20% sale
88 Caffe Crema di Milano Cups voor Nespresso® - 50 capsules
Productomschrijving
Deze koffiecups voor Nespresso® zijn alleen compatibel met de volgende Nespresso® machines:CitiZ, Pixie, Inissia, Essenza, Gran Maestria, Maestria en de U. Een echte Milanese espresso Milano (in Nederlands: Milaan) is een Italiaanse stad in het noorden van het land. Zoals in iedere Italiaanse stad houden ze ook hier van een lekkere espresso...

Deze koffiecups voor Nespresso® zijn alleen compatibel met de volgende Nespresso® machines:
CitiZ, Pixie, Inissia, Essenza, Gran Maestria, Maestria en de U.

Een echte Milanese espresso

Milano (in Nederlands: Milaan) is een Italiaanse stad in het noorden van het land. Zoals in iedere Italiaanse stad houden ze ook hier van een lekkere espresso. 88° Caffè Crema di Milano bevat een melange van Robusta (70%) uit Vietnam en Oeganda, die zorgt voor de intensiteit en de body. De 30% Arabica is van Braziliaans afkomst en zorgt voor een geweldige en complexe aroma. De Crema di Milano heeft een goede zuurgraad en een perfecte balans tussen aroma, body en romigheid.

Het roosten van de 88° Caffè koffie wordt uitgevoerd op traditionele wijze. Dit wil zeggen in een roterende trommel zodat de koffie blijft draaien en waardoor de hete lucht een uniforme roostering toelaat. Bij de traditionele methode duurt het roosteren tot 10 langer, maar dit geeft extra elegantie en een complexe aroma. Dit is uiteindelijk allemaal terug te proeven in de Crema di Milano van 88° Caffè.

Kenmerken en compatibiliteit

De Crema di Milano Nespresso® koffiecups zijn allen goed verpakt in een beschermende atmosfeer. Hierdoor blijft smaak en geur optimaal behouden tot het moment van bereiding. KoffieCupster.nl adviseert koffiecups op een koele en donkere plaats te bewaren zodat de kwaliteit van de koffie goed behouden blijft.

Deze koffiecups voor Nespresso® zijn alleen compatibel met de volgende Nespresso® machines: CitiZ, Pixie, Inissia, Essenza, Gran Maestria, Maestria en de U.

Productspecificaties

SKU
CFNES88CMIL100
EAN
6095630418442

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

88 Caffe Crema di Milano Cups voor Nespresso® - 50 capsules
88 CaffeCrema di Milano Cups voor Nespresso® - 50 capsules

Met de koffiecups "Crem...

12,499,95