88° Caffè - Crema di Napoli Cups voor Nespresso
88° Caffè - Crema di Napoli Cups voor Nespresso 88° Caffè - Crema di Napoli Cups voor Nespresso

88° Caffè • Crema di Napoli Cups voor Nespresso®

De koffiecups "Crema di Napoli" geven een sterke espresso met crèmelaagje en de koffie is aangenaam donker met een hoge aromatische sterkte met hints van roostering, chocolade en hazelnoot. Het resultaat is een romige espresso die rond is, met intense en aanhoudende nasmaak.
12,49
Kies uw aantal:
U bespaart 6,00
U bespaart 1,47
Op voorraad
Intensiteit
Aroma
Chocolade, Noten
Type Drank
Espresso
SKU
CFNES88CCRE100

Deze koffiecups voor Nespresso® zijn alleen compatibel met de volgende Nespresso® machines:
CitiZ, Pixie, Inissia, Essenza, Gran Maestria, Maestria en de U.


Napolitaanse espresso met een crèmelaag

De 88° Caffè Crema di Napoli is een koffiecup waarmee een heerlijke sterke espresso te bereiden is met een mooie crèmelaag. Deze koffiecup voor Nespresso® machines bevat een mix van 5% Arabica en 95% Robusta wat resulteert in een aangenaam donkere espresso met een hoog aromatisch gehalte. De Arabica koffie komt uit Brazilië, Oeganda, Kameroen en Congo terwijl de Robusta koffie uit Indonesië, India en Vietnam komt.

Crema di Napoli is een intense en romige espresso met hints van roostering, chocolade en hazelnoot. De rijk is bijzonder rijk voor een Nespresso® cup terwijl je ook nog lang kunt nagenieten van de intense en aanhoudende nasmaak.

Nespresso® koffie volgens traditionele bereidingswijze

Het roosteren van de koffie vindt plaats volgens de traditionele methode. Dat wil zeggen in een roterende trommel en een discontinue cyclus, waarbij de koffiebonen draaien in een cilinder en voorzien worden van hete lucht. Het trage tempo van de traditionele methode (tot 10 keer trager dan normaal) brengt de elegantie en aromatische complexiteit in de Crema di Napoli van 88° Caffè.

Kenmerken en compatibiliteit

De Crema di Napoli Nespresso® koffie cups zijn allen goed verpakt in een beschermende atmosfeer. Hierdoor blijft smaak en geur optimaal behouden tot het moment van bereiding. KoffieCupster.nl adviseert koffiecups op een koele en donkere plaats te bewaren zodat de kwaliteit van de koffie goed behouden blijft.

Deze koffiecups voor Nespresso® zijn alleen compatibel met de volgende Nespresso® machines: CitiZ, Pixie, Inissia, Essenza, Gran Maestria, Maestria en de U.

Meer informatie
Producent 88 Caffè
Prijs per capsule 0,22
Zetwijze Dolce Gusto
Aroma Chocolade, Noten
Intensiteit 12,00
Type Drank Espresso
Stuks per verpakking 50

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang gratis het Koffie Receptenboek