88° Caffè - Crema di Roma Cups voor Nespresso
88° Caffè - Crema di Roma Cups voor Nespresso

88° Caffè • Crema di Roma Cups voor Nespresso®

Waardering:
91% of 100
De "Crema di Roma" koffiecups zijn ideaal om een romige espresso mee te bereiden die intens van smaak is. Perfect voor de espresso liefhebbers die in de ochtend een boost nodig hebben om op gang te komen. Deze verpakking bevat in totaal 100 koffiecups voor Nespresso®.
11,99
Kies uw aantal:
U bespaart 5,00
U bespaart 2,25
Op voorraad
Intensiteit
Aroma
Fruitig
Type Drank
Espresso, Ristretto
SKU
CFNES88CROM100

Deze koffiecups voor Nespresso® zijn alleen compatibel met de volgende Nespresso® machines:
CitiZ, Pixie, Inissia, Essenza, Gran Maestria, Maestria en de U.

Koffiecup met 100% Robusta koffie voor Nespresso

De Crema di Roma van 88° Caffè is een zeer intense koffiecup waarmee sterke espresso bereid kan worden. De melange van Robusta koffie uit Oeganda en India hebben een aanhoudende smaak met een perfecte balans tussen bitter en zoet. Dit in combinatie met een karakteristieke zuurgraad maakt het tot een klassieker in het 88° Caffè koffiecup assortiment.

Het roosten van de 88° Caffè koffie wordt uitgevoerd op traditionele wijze. Dit wil zeggen in een roterende trommel zodat de koffie blijft draaien en waardoor de hete lucht een uniforme roostering toelaat. Bij de traditionele methode duurt het roosteren tot 10 langer, maar dit geeft extra elegantie en een complexe aroma. Dit is uiteindelijk allemaal terug te proeven in de Crema di Trieste van 88° Caffè.

Kenmerken en compatibiliteit

De Crema di Roma Nespresso® koffiecups zijn allen goed verpakt in een beschermende atmosfeer. Hierdoor blijft smaak en geur optimaal behouden tot het moment van bereiding. KoffieCupster.nl adviseert koffiecups op een koele en donkere plaats te bewaren zodat de kwaliteit van de koffie goed behouden blijft.

Deze koffiecups voor Nespresso® zijn alleen compatibel met de volgende Nespresso® machines: CitiZ, Pixie, Inissia, Essenza, Gran Maestria, Maestria en de U.

Meer informatie
Producent 88 Caffè
Prijs per capsule 0,21
Zetwijze Dolce Gusto
Aroma Fruitig
Intensiteit 13,00
Type Drank Espresso, Ristretto
Stuks per verpakking 50

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang gratis het Koffie Receptenboek