100% tevredenheidsgarantie!
Lekkerste Italiaanse koffie!
Gratis thuisbezorgd vanaf €49,-!
0
100% tevredenheidsgarantie!
Lekkerste Italiaanse koffie!
Gratis thuisbezorgd vanaf €49,-!

88 Caffe Crema di Roma Cups voor Nespresso® - 50 capsules

17% sale
88 Caffe Crema di Roma Cups voor Nespresso® - 50 capsules
Productomschrijving
Deze koffiecups voor Nespresso® zijn alleen compatibel met de volgende Nespresso® machines:CitiZ, Pixie, Inissia, Essenza, Gran Maestria, Maestria en de U. Koffiecup met 100% Robusta koffie voor Nespresso De Crema di Roma van 88° Caffè is een zeer intense koffiecup waarmee sterke espresso bereid kan worden. De melange van Robusta koffie u...

Deze koffiecups voor Nespresso® zijn alleen compatibel met de volgende Nespresso® machines:
CitiZ, Pixie, Inissia, Essenza, Gran Maestria, Maestria en de U.

Koffiecup met 100% Robusta koffie voor Nespresso

De Crema di Roma van 88° Caffè is een zeer intense koffiecup waarmee sterke espresso bereid kan worden. De melange van Robusta koffie uit Oeganda en India hebben een aanhoudende smaak met een perfecte balans tussen bitter en zoet. Dit in combinatie met een karakteristieke zuurgraad maakt het tot een klassieker in het 88° Caffè koffiecup assortiment.

Het roosten van de 88° Caffè koffie wordt uitgevoerd op traditionele wijze. Dit wil zeggen in een roterende trommel zodat de koffie blijft draaien en waardoor de hete lucht een uniforme roostering toelaat. Bij de traditionele methode duurt het roosteren tot 10 langer, maar dit geeft extra elegantie en een complexe aroma. Dit is uiteindelijk allemaal terug te proeven in de Crema di Trieste van 88° Caffè.

Kenmerken en compatibiliteit

De Crema di Roma Nespresso® koffiecups zijn allen goed verpakt in een beschermende atmosfeer. Hierdoor blijft smaak en geur optimaal behouden tot het moment van bereiding. KoffieCupster.nl adviseert koffiecups op een koele en donkere plaats te bewaren zodat de kwaliteit van de koffie goed behouden blijft.

Deze koffiecups voor Nespresso® zijn alleen compatibel met de volgende Nespresso® machines: CitiZ, Pixie, Inissia, Essenza, Gran Maestria, Maestria en de U.

Productspecificaties

Artikelnummer
CFNES88CROM100
SKU
CFNES88CROM100
EAN
6095628267236

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

88 Caffe Crema di Roma Cups voor Nespresso® - 50 capsules
88 CaffeCrema di Roma Cups voor Nespresso® - 50 capsules

De "Crema di Roma" koff...

11,999,95