88° Caffè • Crema di Trieste Cups voor Nespresso (Koffiecups)
88° Caffè - Crema di Trieste Cups voor Nespresso 88° Caffè • Crema di Trieste Cups voor Nespresso (Koffiecups)

88° Caffè • Crema di Trieste Cups voor Nespresso®

Waardering:
88% of 100
Met de koffiecups "Crema di Trieste" maak je in een handomdraai een lekkere aromatische espresso die zacht van smaak is. In de capsule zit een melange van Arabica koffie (80%) uit Brazilië, Peru en Colombia die al een zoetige smaak heeft en Robusta koffie uit India (20%). Deze verpakking bevat in totaal 100 koffiecups voor Nespresso®.
23,99
Kies uw aantal:
U bespaart 5,00
U bespaart 1,50
Op voorraad
Intensiteit
Aroma
Bloemig, Chocolade
Type Drank
Espresso
SKU
CFNES88CTRI100

Deze koffiecups voor Nespresso® zijn alleen compatibel met de volgende Nespresso® machines:
CitiZ, Pixie, Inissia, Essenza, Gran Maestria, Maestria en de U.

De espresso zoals ze die in Trieste schenken

Trieste (in Nederlands: Triëst) is een Italiaanse stad ten oosten van Venetië waar een echte koffiecultuur heerst. Het is de stad waar Illy begonnen is en de stad waar ze van goede espresso's houden. De Crema die Trieste is een heerlijke koffiecup waarmee je een zachte, aromatische espresso kan bereiden. De zoete en aromatische Arabica uit Colombia, Peru en Brazilië geven de espresso een aangename smaak, terwijl de Robusta uit India zorgt voor de body van de koffie zorgt.

Ons advies is om deze espresso te drinken zonder toevoeging van extra suiker. Het is een lekkere espresso voor in de middag of de avond.

Het roosten van de 88° Caffè koffie wordt uitgevoerd op traditionele wijze. Dit wil zeggen in een roterende trommel zodat de koffie blijft draaien en waardoor de hete lucht een uniforme roostering toelaat. Bij de traditionele methode duurt het roosteren tot 10 langer, maar dit geeft extra elegantie en een complexe aroma. Dit is uiteindelijk allemaal terug te proeven in de Crema di Trieste van 88° Caffè.

Kenmerken en compatibiliteit

De Crema di Trieste Nespresso® koffiecups zijn allen goed verpakt in een beschermende atmosfeer. Hierdoor blijft smaak en geur optimaal behouden tot het moment van bereiding. KoffieCupster.nl adviseert koffiecups op een koele en donkere plaats te bewaren zodat de kwaliteit van de koffie goed behouden blijft.

Deze koffiecups voor Nespresso® zijn alleen compatibel met de volgende Nespresso® machines: CitiZ, Pixie, Inissia, Essenza, Gran Maestria, Maestria en de U.

Meer informatie
Producent 88 Caffè
Prijs per capsule 0,21
Zetwijze Dolce Gusto
Aroma Bloemig, Chocolade
Intensiteit 8,00
Type Drank Espresso
Stuks per verpakking 100

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang gratis het Koffie Receptenboek