100% tevredenheidsgarantie!
Lekkerste Italiaanse koffie!
Gratis thuisbezorgd vanaf €49,-!
0

BLACK FRIDAY Gebruik ' FRIDAY30 ' voor 30% EXTRA korting!

100% tevredenheidsgarantie!
Lekkerste Italiaanse koffie!
Gratis thuisbezorgd vanaf €49,-!

BLACK FRIDAY Gebruik ' FRIDAY30 ' voor 30% EXTRA korting!

88 Caffe Crema di Trieste Cups voor Nespresso® - 50 Capsules

17% sale
88 Caffe Crema di Trieste Cups voor Nespresso® - 50 Capsules
Productomschrijving
Deze koffiecups voor Nespresso® zijn alleen compatibel met de volgende Nespresso® machines:CitiZ, Pixie, Inissia, Essenza, Gran Maestria, Maestria en de U. De espresso zoals ze die in Trieste schenken Trieste (in Nederlands: Triëst) is een Italiaanse stad ten oosten van Venetië waar een echte koffiecultuur heerst. Het is de stad waar Illy...

Deze koffiecups voor Nespresso® zijn alleen compatibel met de volgende Nespresso® machines:
CitiZ, Pixie, Inissia, Essenza, Gran Maestria, Maestria en de U.

De espresso zoals ze die in Trieste schenken

Trieste (in Nederlands: Triëst) is een Italiaanse stad ten oosten van Venetië waar een echte koffiecultuur heerst. Het is de stad waar Illy begonnen is en de stad waar ze van goede espresso's houden. De Crema die Trieste is een heerlijke koffiecup waarmee je een zachte, aromatische espresso kan bereiden. De zoete en aromatische Arabica uit Colombia, Peru en Brazilië geven de espresso een aangename smaak, terwijl de Robusta uit India zorgt voor de body van de koffie zorgt.

Ons advies is om deze espresso te drinken zonder toevoeging van extra suiker. Het is een lekkere espresso voor in de middag of de avond.

Het roosten van de 88° Caffè koffie wordt uitgevoerd op traditionele wijze. Dit wil zeggen in een roterende trommel zodat de koffie blijft draaien en waardoor de hete lucht een uniforme roostering toelaat. Bij de traditionele methode duurt het roosteren tot 10 langer, maar dit geeft extra elegantie en een complexe aroma. Dit is uiteindelijk allemaal terug te proeven in de Crema di Trieste van 88° Caffè.

Kenmerken en compatibiliteit

De Crema di Trieste Nespresso® koffiecups zijn allen goed verpakt in een beschermende atmosfeer. Hierdoor blijft smaak en geur optimaal behouden tot het moment van bereiding. KoffieCupster.nl adviseert koffiecups op een koele en donkere plaats te bewaren zodat de kwaliteit van de koffie goed behouden blijft.

Deze koffiecups voor Nespresso® zijn alleen compatibel met de volgende Nespresso® machines: CitiZ, Pixie, Inissia, Essenza, Gran Maestria, Maestria en de U.

Productspecificaties

SKU
CFNES88CTRI100
EAN
6095645332368

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

88 Caffe Crema di Trieste Cups voor Nespresso® - 50 Capsules
88 CaffeCrema di Trieste Cups voor Nespresso® - 50 Capsules

Met de koffiecups "Crem...

11,999,95