100% tevredenheidsgarantie!
Lekkerste Italiaanse koffie!
Gratis thuisbezorgd vanaf €49,-!
0

BLACK FRIDAY Gebruik ' FRIDAY30 ' voor 30% EXTRA korting!

100% tevredenheidsgarantie!
Lekkerste Italiaanse koffie!
Gratis thuisbezorgd vanaf €49,-!

BLACK FRIDAY Gebruik ' FRIDAY30 ' voor 30% EXTRA korting!

Door Martinus Koree , 14 september 2022

Grote najaarsschoonmaak!

Even een bakje koffie drinken is heerlijk! Om dit lekkere bakje koffie te behouden is het van belang om je koffie- of espressomachine regelmatig schoon te maken. Kalkaanslag en vervuiling zorgen er namelijk voor dat de koffie anders gaat smaken. Lees hier onze tips!

Jouw espressomachine of koffiezetapparaat wordt natuurlijk veel gebruikt, misschien in deze tijd juist nog wel meer als je thuiswerkt en niet buiten de deur een koffietje kunt doen. Het is daarom belangrijk om zo nu en dan een onderdeel te vervangen of een filter te ontkalken. Wij helpen je graag om het beste uit jouw machine te halen!

-     Zorg dat het waterreservoir altijd is gevuld met vers water.
-     Spoel het systeem regelmatig door met water, het liefst in combinatie met reinigings- of ontkalkingsmiddel. Bijvoorbeeld die van Durgol of CaffeNU.
-     Leeg de lekbak regelmatig en maak die schoon.
-     Heb je een halfautomaat, reinig dan regelmatig het filter en piston grondig.
-     Heb je een volautomaat, investeer dan af en toe in een servicebeurt zodat onderdelen worden vervangen en grondig worden gereinigd.
-     In de tuit van de Lavazza A Modo Mio of Nespresso Machine blijven olie, tannines en koffiekorrels achter, niet bevorderlijk voor de smaak van de koffie, maar ook niet voor het behoud van het apparaat. Reinig de tuit van de Lavazza A Modo Mio of Nespresso Machine met de schoonmaakcapsules van CaffeNU.

Raadpleeg voor een grote schoonmaak altijd eerst de onderhoudsinstructies. Veel apparaten hebben namelijk een eigen schoonmaak- en/of ontkalkingsprogramma.

Verleng de levensduur van uw machine direct, bekijk hier onze reinigings- en ontkalkingsmiddelen.