100% tevredenheidsgarantie!
Lekkerste Italiaanse koffie!
Gratis thuisbezorgd vanaf €49,-!
0
100% tevredenheidsgarantie!
Lekkerste Italiaanse koffie!
Gratis thuisbezorgd vanaf €49,-!

Door Martinus Koree , 15 september 2022

Koffie!

Bijna iedereen houdt wel van een lekker bakje koffie, maar de koffie thuis smaakt vaak net niet zo lekker als dat de barista deze maakt in je favoriete koffietentje.

Koffie!

Enerzijds kan dit komen doordat je thuis misschien geen tijd hebt om verse koffiebonen te malen en je perfecte espresso te zetten, anderzijds heb je misschien nooit de juiste producten gebruikt. Dankzij de innovatie van grote merken zoals Lavazza®, Nespresso® en Nescafé® Dolce Gusto® is het tegenwoordig namelijk wel mogelijk om net zo een perfecte kopje koffie te zetten als dat je krijgt in je favoriete koffietentje.

Koffiemachine met cups

Door de (professionele) koffiemachines die tegenwoordig verkocht worden is het super gemakkelijk om een lekker kopje koffie te zetten. Dit doe je door het gebruik van cups in je koffiemachine. De cupjes zijn er in vele verschillende soorten en smaken. De cupjes zijn kleine aluminium bakjes waarin de koffie verpakt zit. De koffie wordt luchtdicht bewaard waardoor dit zelfs tot een paar jaar na de productie nog vers blijft. Het cupje plaats je in het daarvoor bestemde koffieapparaat en deze prikt een gaatjes in de cup. Door de gaatjes wordt dan onder hoge druk heet water doorheen geperst waardoor jouw kofje gevuld wordt met lekkere koffie naar jouw smaak.
Dit systeem werd voor het eerst bedacht door Nespresso®, maar tegenwoordig zijn er vele andere koffiemachines waarbij ook koffiecups gebruikt worden. Hierdoor is het mogelijk geworden om een groter aanbod in smaken aan te bieden en tevens voor lagere prijzen. Daarnaast zijn er veel verschillende mogelijkheden met de koffiecups en kan je verschillende recepten met koffie maken door middel van de koffiecups en koffiemachines.
Op KoffieCupster worden vele verschillende smaken en merken koffiecups aangeboden. Zo kan je thuis vele verschillende soorten koffie zetten en kan er worden gekozen uit de beste Italiaanse koffie. KoffieCupster biedt alleen de beste verse koffie vanuit Italië en kan dit ook nog eens erg voordelig aanbieden. Kies daarom jouw favoriete smaak en geniet thuis van de lekkerste en beste koffie uit Italië.