Caffè Fiora • Espresso Cups voor Nespresso®
Caffè Fiora • Espresso Cups voor Nespresso®
Aanbieding

Caffè Fiora • Espresso Cups voor Nespresso®

De Caffè Fiora Espresso koffiecups voor Nespresso® kenmerken zich door een rijke en award winning blend van 100% Arabica koffie. Deze overheerlijke koffie heeft een stevig en vol karakter. Deze koffiecup is een heerlijke espresso naar de beste Noord-Italiaanse koffietraditie . De verpakking bevat 10 koffiecups die 100% compatibel zijn met alle Nespresso® machines.
Normale prijs 2,99 Speciale prijs 2,39 U bespaart 20%
Kies uw aantal:
U bespaart 36,00
U bespaart 11,28
Op voorraad
Intensiteit
Aroma
Chocolade
Type Drank
Cappuccino, Espresso
SKU
190100
De Italiaanse koffie van Caffè Fiora bestaat uit de allerbeste bonen, waardoor je met deze Espresso een overheerlijke koffie in huis haalt. De Nespresso capsules van Caffè Fiora zijn gevuld met gebrande en gemalen koffie. Deze Espresso heeft een stevig en vol karakter. Met deze koffie haal je dan ook de beste kwaliteit Nespresso cups in huis tegen een aantrekkelijke prijs.

Koffiecups van Rainforest Alliance gecertificeerde plantages

De koffie van Caffè Fiora is afkomstig van Rainforest gecertificeerde plantages. Hiermee ondersteunen wij de koffieboeren, dieren en het milieu. De koffiebonen zijn afkomstig uit de hooglanden van Zuid-Amerika, waardoor wij koffie van de beste koffieplantages bieden.

Kenmerken en compatibiliteit van de cups

De Espresso Nespresso® cups zijn verpakt in doosjes met 10 cups. Deze koffie cups zijn compatibel met alle Nespresso machines. Wij adviseren de koffiecups op een koele en donkere plaats te bewaren om de kwaliteit van de koffie te waarborgen.

Meer informatie
Producent Caffè Fiora
Prijs per capsule 0,20
Zetwijze Nespresso
Aroma Chocolade
Intensiteit 8,00
Eigenschappen 100% Arabica
Type Drank Cappuccino, Espresso
Stuks per verpakking 10
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang gratis het Koffie Receptenboek