Caffè Fiora • Espresso Koffiebonen 1 kg
Caffè Fiora • Espresso Koffiebonen 1 kg
Aanbieding

Caffè Fiora • Espresso Koffiebonen 1 kg

De Caffè Fiora Espresso koffiebonen kenmerken zich door een rijke en award winning blend van 100% Arabica koffie. Deze overheerlijke koffie heeft een stevig en vol karakter. Deze koffiebonen zijn geschikt voor een heerlijke Italiaanse espresso.
Normale prijs 13,99 Speciale prijs 8,99 U bespaart 36%
Op voorraad
Intensiteit
Aroma
Chocolade
Type Drank
Espresso
SKU
FIORA06
Deze Italiaanse Espresso van Caffè Fiora is gemaakt van de allerbeste koffiebonen, waardoor je dan ook met deze Espresso een overheerlijke espresso in huis haalt. Deze Espresso is gemaakt van 100% Arabica bonen. Deze espresso heeft een stevig en vol karakter. Met deze koffiebonen haal je een kwaliteits koffie in huis tegen een aantrekkelijke prijs.

Koffiebonen van Rainforest Alliance gecertificeerde plantages

De koffie van Caffè Fiora is afkomstig van Rainforest gecertificeerde plantages. Hiermee ondersteunen wij de koffieboeren, dieren en het milieu. De koffiebonen zijn afkomstig uit de hooglanden van Zuid-Amerika, waardoor wij koffie van de beste koffieplantages bieden.

Kenmerken van de Caffè Fiora koffiebonen

De Espresso Koffiebonen zijn verpakt in zakken van 1 kilogram. Deze Espresso koffiebonen zijn geschikt voor bonenmachines en komt als Espresso het best tot zijn recht. Wij adviseren de koffiebonen op een koele en donkere plaats te bewaren om de kwaliteit van de koffiebonen te waarborgen.

Meer informatie
Producent Caffè Fiora
Zetwijze Koffiebonen
Aroma Chocolade
Intensiteit 8,00
Eigenschappen 100% Arabica
Type Drank Espresso
Stuks per verpakking 1

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang gratis het Koffie Receptenboek