100% tevredenheidsgarantie!
Lekkerste Italiaanse koffie!
Gratis thuisbezorgd vanaf €39,-!
0
100% tevredenheidsgarantie!
Lekkerste Italiaanse koffie!
Gratis thuisbezorgd vanaf €39,-!

Caffe Fiora Espresso Koffiebonen 1 kg

25% sale
Caffe Fiora Espresso Koffiebonen 1 kg
Productomschrijving
Deze Italiaanse Espresso van Caffè Fiora is gemaakt van de allerbeste koffiebonen, waardoor je dan ook met deze Espresso een overheerlijke espresso in huis haalt. Deze Espresso is gemaakt van 100% Arabica bonen. Deze espresso heeft een stevig en vol karakter. Met deze koffiebonen haal je een kwaliteits koffie in huis tegen een aantrekkelijke prij...

Deze Italiaanse Espresso van Caffè Fiora is gemaakt van de allerbeste koffiebonen, waardoor je dan ook met deze Espresso een overheerlijke espresso in huis haalt. Deze Espresso is gemaakt van 100% Arabica bonen. Deze espresso heeft een stevig en vol karakter. Met deze koffiebonen haal je een kwaliteits koffie in huis tegen een aantrekkelijke prijs.

Koffiebonen van Rainforest Alliance gecertificeerde plantages

De koffie van Caffè Fiora is afkomstig van Rainforest gecertificeerde plantages. Hiermee ondersteunen wij de koffieboeren, dieren en het milieu. De koffiebonen zijn afkomstig uit de hooglanden van Zuid-Amerika, waardoor wij koffie van de beste koffieplantages bieden.

Kenmerken van de Caffè Fiora koffiebonen

De Espresso Koffiebonen zijn verpakt in zakken van 1 kilogram. Deze Espresso koffiebonen zijn geschikt voor bonenmachines en komt als Espresso het best tot zijn recht. Wij adviseren de koffiebonen op een koele en donkere plaats te bewaren om de kwaliteit van de koffiebonen te waarborgen.

Productspecificaties

Artikelnummer
FIORA06
SKU
FIORA06

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Caffe Fiora Espresso Koffiebonen 1 kg
Caffe FioraEspresso Koffiebonen 1 kg

De Caffè Fiora Espress...

13,9910,49