100% tevredenheidsgarantie!
Lekkerste Italiaanse koffie!
Gratis thuisbezorgd vanaf €49,-!
0
100% tevredenheidsgarantie!
Lekkerste Italiaanse koffie!
Gratis thuisbezorgd vanaf €49,-!

Caffe Fiora Lungo Cups voor Nespresso® - 10 capsules

60% sale
Caffe Fiora Lungo Cups voor Nespresso®  - 10 capsules
Productomschrijving
De Italiaanse koffie van Caffè Fiora bestaat uit de allerbeste bonen, waardoor je met deze Lungo een overheerlijke koffie in huis haalt. De Nespresso capsules van Caffè Fiora zijn gevuld met gebrande en gemalen koffie. Deze koffie heeft een sterk karakter, maar blijft toch ook fris en elegant. Met deze koffie haal je dan ook de beste kwaliteit Ne...

De Italiaanse koffie van Caffè Fiora bestaat uit de allerbeste bonen, waardoor je met deze Lungo een overheerlijke koffie in huis haalt. De Nespresso capsules van Caffè Fiora zijn gevuld met gebrande en gemalen koffie. Deze koffie heeft een sterk karakter, maar blijft toch ook fris en elegant. Met deze koffie haal je dan ook de beste kwaliteit Nespresso cups in huis tegen een aantrekkelijke prijs.

Koffiecups van Rainforest Alliance gecertificeerde plantages

De koffie van Caffè Fiora is afkomstig van Rainforest gecertificeerde plantages. Hiermee ondersteunen wij de koffieboeren, dieren en het milieu. De koffiebonen zijn afkomstig uit de hooglanden van Zuid-Amerika, waardoor wij koffie van de beste koffieplantages bieden.

Kenmerken en compatibiliteit van de cups

De Lungo Nespresso® cups zijn verpakt in doosjes met 10 cups. Deze koffie cups zijn compatibel met alle Nespresso machines. Wij adviseren de koffiecups op een koele en donkere plaats te bewaren om de kwaliteit van de koffie te waarborgen.

Productspecificaties

SKU
190103
EAN
5410658906091

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Caffe Fiora Lungo Cups voor Nespresso®  - 10 capsules
Caffe FioraLungo Cups voor Nespresso® - 10 capsules

De Caffè Fiora Lungo k...

2,991,19