Caffè Fiora • Lungo Intenso Cups voor Nespresso®
Caffè Fiora • Lungo Intenso Cups voor Nespresso®
Aanbieding

Caffè Fiora • Lungo Intenso Cups voor Nespresso®

Waardering:
100% of 100
De Caffè Fiora Lungo Intenso koffiecups voor Nespresso® kenmerken zich door een rijke en award winning blend van 100% Arabica koffie. Deze overheerlijke koffie heeft een sterk karakter, met tonen van pure chocolade en een subtiel zoetje van gedroogd fruit. Deze koffiecup is perfect voor een heerlijke lungo. De verpakking bevat 10 koffiecups die 100% compatibel zijn met alle Nespresso® machines.
Normale prijs 2,99 Speciale prijs 1,99 U bespaart 33%
Kies uw aantal:
U bespaart 43,20
U bespaart 13,20
Op voorraad
Intensiteit
Aroma
Chocolade, Fruitig
Type Drank
Lungo
SKU
190102
De Italiaanse koffie van Caffè Fiora bestaat uit de allerbeste bonen, waardoor je met deze Lungo Intenso een overheerlijke koffie in huis haalt. De Nespresso capsules van Caffè Fiora zijn gevuld met gebrande en gemalen koffie. Deze koffie heeft een sterk karakter met tonen van pure chocolade en een subtiel zoetje van gedroogd fruit. Met deze koffie haal je dan ook de beste kwaliteit Nespresso cups in huis tegen een aantrekkelijke prijs.

Koffiecups van Rainforest Alliance gecertificeerde plantages

De koffie van Caffè Fiora is afkomstig van Rainforest gecertificeerde plantages. Hiermee ondersteunen wij de koffieboeren, dieren en het milieu. De koffiebonen zijn afkomstig uit de hooglanden van Zuid-Amerika, waardoor wij koffie van de beste koffieplantages bieden.

Kenmerken en compatibiliteit van de cups

De Lungo Intenso Nespresso® cups zijn verpakt in doosjes met 10 cups. Deze koffie cups zijn compatibel met alle Nespresso machines. Wij adviseren de koffiecups op een koele en donkere plaats te bewaren om de kwaliteit van de koffie te waarborgen.

Meer informatie
Producent Caffè Fiora
Prijs per capsule 0,20
Zetwijze Nespresso
Aroma Chocolade, Fruitig
Intensiteit 9,00
Eigenschappen 100% Arabica
Type Drank Lungo
Stuks per verpakking 10
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang gratis het Koffie Receptenboek