Caffè Fiora • Lungo Koffiebonen 1 kg
Caffè Fiora • Lungo Koffiebonen 1 kg
Aanbieding

Caffè Fiora • Lungo Koffiebonen 1 kg

De Caffè Fiora Lungo koffiebonen kenmerken zich door een rijke en award winning blend van 100% Arabica koffie. Deze overheerlijke koffie heeft een sterk karakter, maar blijft toch fris en elegant. Deze koffiebonen zijn geschikt voor een heerlijke Lungo.
Normale prijs 13,99 Speciale prijs 8,99 U bespaart 36%
Op voorraad
Intensiteit
Aroma
Chocolade, Fruitig
Type Drank
Lungo
SKU
FIORA05
Deze Italiaanse Lungo van Caffè Fiora zijn gemaakt van de allerbeste koffiebonen, waardoor je dan ook met deze Lungo een overheerlijke koffie in huis haalt. Deze Lungo koffie is gemaakt van 100% Arabica bonen. Deze koffie heeft een sterk karakter, maar blijft toch ook fris en elegant. Met deze koffiebonen haal je een kwaliteits koffie in huis tegen een aantrekkelijke prijs.

Koffiebonen van Rainforest Alliance gecertificeerde plantages

De koffie van Caffè Fiora is afkomstig van Rainforest gecertificeerde plantages. Hiermee ondersteunen wij de koffieboeren, dieren en het milieu. De koffiebonen zijn afkomstig uit de hooglanden van Zuid-Amerika, waardoor wij koffie van de beste koffieplantages bieden.

Kenmerken van de Caffè Fiora koffiebonen

De Lungo Koffiebonen zijn verpakt in zakken van 1 kilogram. Deze Lungo koffiebonen zijn geschikt voor bonenmachines en komt in een Lungo koffie het best tot zijn recht. Wij adviseren de koffiebonen op een koele en donkere plaats te bewaren om de kwaliteit van de koffiebonen te waarborgen.

Meer informatie
Producent Caffè Fiora
Zetwijze Koffiebonen
Aroma Chocolade, Fruitig
Intensiteit 7,00
Eigenschappen 100% Arabica
Type Drank Lungo
Stuks per verpakking 1

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang gratis het Koffie Receptenboek