100% tevredenheidsgarantie!
Lekkerste Italiaanse koffie!
Gratis thuisbezorgd vanaf €39,-!
0
100% tevredenheidsgarantie!
Lekkerste Italiaanse koffie!
Gratis thuisbezorgd vanaf €39,-!

Caffe Fiora Lungo Koffiebonen 1 kg

25% sale
Caffe Fiora Lungo Koffiebonen 1 kg
Productomschrijving
Deze Italiaanse Lungo van Caffè Fiora zijn gemaakt van de allerbeste koffiebonen, waardoor je dan ook met deze Lungo een overheerlijke koffie in huis haalt. Deze Lungo koffie is gemaakt van 100% Arabica bonen. Deze koffie heeft een sterk karakter, maar blijft toch ook fris en elegant. Met deze koffiebonen haal je een kwaliteits koffie in huis tege...

Deze Italiaanse Lungo van Caffè Fiora zijn gemaakt van de allerbeste koffiebonen, waardoor je dan ook met deze Lungo een overheerlijke koffie in huis haalt. Deze Lungo koffie is gemaakt van 100% Arabica bonen. Deze koffie heeft een sterk karakter, maar blijft toch ook fris en elegant. Met deze koffiebonen haal je een kwaliteits koffie in huis tegen een aantrekkelijke prijs.

Koffiebonen van Rainforest Alliance gecertificeerde plantages

De koffie van Caffè Fiora is afkomstig van Rainforest gecertificeerde plantages. Hiermee ondersteunen wij de koffieboeren, dieren en het milieu. De koffiebonen zijn afkomstig uit de hooglanden van Zuid-Amerika, waardoor wij koffie van de beste koffieplantages bieden.

Kenmerken van de Caffè Fiora koffiebonen

De Lungo Koffiebonen zijn verpakt in zakken van 1 kilogram. Deze Lungo koffiebonen zijn geschikt voor bonenmachines en komt in een Lungo koffie het best tot zijn recht. Wij adviseren de koffiebonen op een koele en donkere plaats te bewaren om de kwaliteit van de koffiebonen te waarborgen.

Productspecificaties

Artikelnummer
FIORA05
SKU
FIORA05

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Caffe Fiora Lungo Koffiebonen 1 kg
Caffe FioraLungo Koffiebonen 1 kg

De Caffè Fiora Lungo k...

13,9910,49