Caffè Fiora • Ristretto Cups voor Nespresso®
Caffè Fiora • Ristretto Cups voor Nespresso®
Aanbieding

Caffè Fiora • Ristretto Cups voor Nespresso®

De Caffè Fiora Ristretto koffiecups voor Nespresso® kenmerken zich door een donker gebrande blend van Arabica bonen aangevuld met een klein percentage Robusta. Deze overheerlijke koffie heeft een krachtig karakter. Deze koffiecup is perfect voor een heerlijke ristretto. De verpakking bevat 10 koffiecups die 100% compatibel zijn met alle Nespresso® machines.
Normale prijs 2,99 Speciale prijs 2,15 U bespaart 28%
Kies uw aantal:
U bespaart 37,44
U bespaart 11,28
Op voorraad
Intensiteit
Type Drank
Cappuccino, Ristretto
SKU
190101
De Italiaanse koffie van Caffè Fiora bestaat uit de allerbeste bonen, waardoor je met deze Ristretto een overheerlijke koffie in huis haalt. De Nespresso capsules van Caffè Fiora zijn gevuld met gebrande en gemalen koffie. Deze koffie heeft een donker gebrande blend van Arabia bonen aangevuld met een klein percentrage Robusta bonen. Met deze koffie haal je dan ook de beste kwaliteit Nespresso cups in huis tegen een aantrekkelijke prijs.

Koffiecups van Rainforest Alliance gecertificeerde plantages

De koffie van Caffè Fiora is afkomstig van Rainforest gecertificeerde plantages. Hiermee ondersteunen wij de koffieboeren, dieren en het milieu. De koffiebonen zijn afkomstig uit de hooglanden van Zuid-Amerika, waardoor wij koffie van de beste koffieplantages bieden.

Kenmerken en compatibiliteit van de cups

De Ristretto Nespresso® cups zijn verpakt in doosjes met 10 cups. Deze koffie cups zijn compatibel met alle Nespresso machines. Wij adviseren de koffiecups op een koele en donkere plaats te bewaren om de kwaliteit van de koffie te waarborgen.

Meer informatie
Producent Caffè Fiora
Prijs per capsule 0,20
Zetwijze Dolce Gusto
Intensiteit 10,00
Type Drank Cappuccino, Ristretto
Stuks per verpakking 10
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang gratis het Koffie Receptenboek