Cupster Proeverij voor Nescafé® Dolce Gusto®

De Cupster Proeverij voor Nescafé® Dolce Gusto® is een speciaal proefpakket samengesteld door onze koffiespecialisten. In de Cupster Proeverij vind je een selectie van onze beste koffiecups voor Nescafé® Dolce Gusto®. Deze proeverij bevat 4x 16 capsules zodat je vier soorten cups kan uitproberen. Bepaal op deze manier welke koffiecup jij het lekkerst vindt en bestel daarna jouw favoriete koffiecup voor een nog lagere prijs.
Type Drank
Cappuccino, Espresso, Lungo
SKU
CFDOLKOFMIX64
€ 16,99
Op voorraad

Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Veilig winkelen

Voordelen

Ruime keuze uit koffiecups. Meer dan 30+ unieke smaken.

Alleen echte Italiaanse merken. De beste alternatieve koffiecups.

Gratis verzending vanaf € 29,-. Levering volgen met track & trace.

Een heerlijk proeverij voor Nescafé® Dolce Gusto® liefhebbers die eens iets anders willen

Ontdek nu de meest populaire Nescafé® Dolce Gusto® cups die wij via KoffieCupster.nl verkopen. Iedere koffiebranderij haalt haar koffie van andere koffieplantages en passen een uniek bereidingsproces toe. Hierdoor heeft ieder type koffiecup een unieke smaak en zijn er dus veel meer smaken te ontdekken dan alleen de originele Nescafé® Dolce Gusto® cups. Veel van onze klanten vinden deze alternatieve koffiecups niet alleen lekkerder, het is ook nog eens gunstig voor de portemonnee.

Inhoud Cupster Proeverij voor Nescafé® Dolce Gusto®

Met dit proefpakket kan je onze beste koffiecups een keer uitproberen voordat je ze in grotere hoeveelheden tegelijk besteld. Hieronder vind je een overzicht van welke koffiecups je kan verwachten:
- 16 capsules Espresso van O-Gust: een rijke blend van de beste Arabica koffie, die donker geroosterd is en tonen van caramel en chocolade hebben.
- 16 capsules Lungo van O-Gust: een heerlijke blend van Arabica koffie uit Zuid-Amerika die speciaal geselecteerd zijn op hun gebalanceerde aromatische noten.
- 16 capsules (2x 8) Cappuccino van O-Gust: een blend van donkere Arabica en Robusta koffie. De intense body heeft heerlijke aromatische noten van halfzoete donkere chocolade.
- 16 capsules (2x 8) Latte Macchiato van O-Gust: optimale blend van Arabica en topkwaliteit Robusta. Samen met de melkcapsule staat dit garant voor een lekkere Latte Macchiato met een mooie crème laag.

Alle koffiecups zijn 100% compatibel met de Nescafé® Dolce Gusto® machines

De koffiecups die wij verkopen via KoffieCupster.nl zijn 100% compatibel met alle Nescafé® Dolce Gusto® machines zoals de Krups Drop, Krups Mini Me, Krups Piccolo, Krups Oblo, Krups Melody, Krups Circolo, Genio2 Mini, Stelia en Jovia.

Meer informatie
Producent O-Gust
Zetwijze Dolce Gusto
Type Drank Cappuccino, Espresso, Lungo
Stuks per verpakking 64
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang gratis het Koffie Receptenboek