Douwe Egberts • Espresso Krachtig voor Nespresso®
Douwe Egberts • Espresso Krachtig voor Nespresso®
Aanbieding

Douwe Egberts • Espresso Krachtig voor Nespresso®

De Espresso Krachtige koffiecups voor Nespresso (intensiteit 10) zijn intens van het begin tot eind. De espressocups bevatten een unieke blend. In de blend zit een combinatie van een kruidige zoetheid en fruitige karakteristieken. De kruidige zoetheid komt af van de Robustabonen en de fruitige karakteristieken van de Arabicabonen en zorgt voor een krachtige afdronk die je bijblijft. Met de Nespresso® koffiecups maak je een krachtige koffie. Het is aan te raden om de Espresso Krachtige koffiecups voor Nespresso te drinken als espresso of als cappuccino.

28,90
Kies uw aantal:
U bespaart 9,00
Op voorraad
Intensiteit
Aroma
Fruitig
Type Drank
Espresso
SKU
DEESKR100

Duurzame Espresso Nespresso® cups

Douwe Egberts Krachtige Espresso is 100% duurzaam en UTZ-gecertificeerd. Koffie krijgt een UTZ-certificaat als het op een duurzame manier geproduceerd is. Samen met UTZ zorgt Douwe Egberts ervoor dat de leefomstandigheden van de boeren, arbeiders en hun gezinnen beter worden. Daarnaast zijn de koffiecups van Douwe Egberts gemaakt van aluminium. Deze aluminium Nespresso® cups zijn recyclebaar waardoor je dus een milieubewuste keuze maakt. Een ander groot voordeel van aluminium capsules is dat ze luchtdicht zijn. Hierdoor blijven de aroma's en smaken van de koffie langer behouden.

 Kenmerken en compatibiliteit

De Espresso Krachtige cups voor Nespresso® zijn verpakt in doosjes met 10 capsules. Wanneer je het pakket bestelt bij KoffieCupster.nl, ontvang je 10 doosjes met 10 cups. In totaal kun je dus genieten van 100 koffiecups. KoffieCupster.nl adviseert de cups op een koele en donkere plaats te bewaren zodat de kwaliteit van de koffie goed behouden blijft.

Meer informatie
Producent Douwe Egberts
Prijs per capsule 0,29
Zetwijze Nespresso
Aroma Fruitig
Intensiteit 10,00
Type Drank Espresso
Stuks per verpakking 100
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang gratis het Koffie Receptenboek