Douwe Egberts • Lungo Extra Intens voor Nespresso®
Douwe Egberts • Lungo Extra Intens voor Nespresso®

Douwe Egberts • Lungo Extra Intens voor Nespresso®

De Lungo Extra Intens koffiecups voor Nespresso (intensiteit 10) bevat de heerlijke vertrouwde Douwe Egberts koffie met een extra intens karakter. De koffiecups bevatten een heerlijke karaktervolle lungo melange. In de melange zit een combinatie van donkere Robustabonen en donkere Arabicabonen. De donkere combinatie van de bonen zorgt voor een intense, bittere en pittige toon voor een krachtige en volle lungo koffie. Het is aan te raden om de Lungo Intens koffiecups voor Nespresso te drinken als lungo of cappuccino.

28,90
Kies uw aantal:
U bespaart 9,00
Niet op voorraad
Intensiteit
Aroma
Kruidig
Type Drank
Cappuccino, Lungo
SKU
DELUEI100

Duurzame Lungo Nespresso® cups

Douwe Egberts Lungo Extra Intens is 100% duurzaam en UTZ-gecertificeerd. Koffie krijgt een UTZ-certificaat als het op een duurzame manier geproduceerd is. Samen met UTZ zorgt Douwe Egberts ervoor dat de leefomstandigheden van de boeren, arbeiders en hun gezinnen beter worden. Daarnaast zijn de koffiecups van Douwe Egberts gemaakt van aluminium. Deze aluminium Nespresso® cups zijn recyclebaar waardoor je dus een milieubewuste keuze maakt. Een ander groot voordeel van aluminium capsules is dat ze luchtdicht zijn. Hierdoor blijven de aroma's en smaken van de koffie langer behouden.

Kenmerken en compatibiliteit

De Lungo Extra Intens cups voor Nespresso® zijn verpakt in doosjes met 10 capsules. Wanneer je het pakket bestelt bij KoffieCupster.nl, ontvang je 10 doosjes met 10 cups. In totaal kun je dus genieten van 100 koffiecups. KoffieCupster.nl adviseert de cups op een koele en donkere plaats te bewaren zodat de kwaliteit van de koffie goed behouden blijft.

Meer informatie
Producent Douwe Egberts
Prijs per capsule 0,29
Zetwijze Nespresso
Aroma Kruidig
Intensiteit 10,00
Type Drank Cappuccino, Lungo
Stuks per verpakking 100

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang gratis het Koffie Receptenboek