Douwe Egberts • Lungo Intense voor Nespresso®
Douwe Egberts • Lungo Intense voor Nespresso®
Aanbieding

Douwe Egberts • Lungo Intense voor Nespresso®

De Lungo Intens koffiecups voor Nespresso (intensiteit 8) bevat de heerlijke vertrouwde Douwe Egberts koffie met een intens karakter. De koffiecups bevatten een heerlijke lungo melange. In de melange zit een combinatie van het kruidige karakter van Robustabonen en de zoetheid van fruitige Arabicabonen. De donkere branding van de bonen zorgt voor een intense afdronk. Het is aan te raden om de Lungo Intens koffiecups voor Nespresso te drinken als lungo.

28,90
Niet op voorraad
Intensiteit
Aroma
Fruitig
Type Drank
Lungo
SKU
DELUIN100

Duurzame Lungo Nespresso® cups

Douwe Egberts Lungo Intens is 100% duurzaam en UTZ-gecertificeerd. Koffie krijgt een UTZ-certificaat als het op een duurzame manier geproduceerd is. Samen met UTZ zorgt Douwe Egberts ervoor dat de leefomstandigheden van de boeren, arbeiders en hun gezinnen beter worden. Daarnaast zijn de koffiecups van Douwe Egberts gemaakt van aluminium. Deze aluminium Nespresso® cups zijn recyclebaar waardoor je dus een milieubewuste keuze maakt. Een ander groot voordeel van aluminium capsules is dat ze luchtdicht zijn. Hierdoor blijven de aroma's en smaken van de koffie langer behouden.

Kenmerken en compatibiliteit

De Lungo Intens cups voor Nespresso® zijn verpakt in doosjes met 10 capsules. Wanneer je het pakket bestelt bij KoffieCupster.nl, ontvang je 10 doosjes met 10 cups. In totaal kun je dus genieten van 100 koffiecups. KoffieCupster.nl adviseert de cups op een koele en donkere plaats te bewaren zodat de kwaliteit van de koffie goed behouden blijft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer informatie
Producent Douwe Egberts
Prijs per capsule 0,29
Zetwijze Nespresso
Aroma Fruitig
Intensiteit 8,00
Type Drank Lungo
Stuks per verpakking 100
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang gratis het Koffie Receptenboek