Ervaringen van onze klanten!

910
KoffieCupster.nl
Cupster Proeverij voor Nespresso
|
| Goed
| Datum: 06-11-2016
Op basis van de beoordelingen hier toch besloten een pakketje te bestellen. Ik was een beetje huiverig omdat ik slechte ervaringen heb met alternatieve cupjes (smaken zelden goed!). Uiteindelijk ben ik ook positief verrast. Zie je toch dat Italiaanse koffie het doet! Gusto Ricco en Crema di Napoli vind ik de lekkerste Nespresso cups.


510
KoffieCupster.nl
Cupster Proeverij voor Lavazza A Modo Mio
|
| L'espresso Blu is lekker
| Datum: 24-06-2014
Dat de smaken niet 1 op 1 overkomen zoals eerder geschreven is klopt. Logisch want het is andere koffie. 4 van de 7 cupjes vond ik erg lekker. L'espresso Blu is mijn favoriet


510
KoffieCupster.nl
Cupster Proeverij voor Lavazza A Modo Mio
|
| Lekker
| Datum: 26-03-2015
Mooi dat ik deze gevonden heb. Ik bestel voortaan Lollo Caffe. Het is lekker en veel goedkoper dan de originelen


910
KoffieCupster.nl
Cupster Proeverij voor Nespresso
|
| Top
| Datum: 23-01-2016
Stuk voor stuk lekkere cupjes.


910
KoffieCupster.nl
Cupster Proeverij voor Nespresso
|
| Nespresso proeverij
| Datum: 03-08-2014
Hele goede service van koffiecupster. In plaats van gelijk grote hoeveelheden te moeten bestellen een goede optie om de diverse smaken te proberen. Tegelijkertijd de mogelijkheid om jezelf ervan te overtuigen dat alternatieve cups ook goed werken bij jouw apparaat. (Wat niet altijd vanzelfsprekend is) En dat voor een klein bedrag inclusief verzend en ook weer snel geleverd.


110
KoffieCupster.nl
Corsini • Muntthee Cups voor Nespresso
|
| Muntyher
| Datum: 23-11-2014
Heerlijke frisse smaak. Was even zoeken naar de juiste hoeveelheid water. Maar dat verschilt van persoon tot persoon. Voor mijn machine een maal lungoknop en eenmaal espresso knop voor een heerlijke mok thee. Capsules lopen goed door en je vergeet gelukkig niet om t plasticfolie eraf te halen zoals bij lipton.


510
KoffieCupster.nl
Cupster Proeverij voor Lavazza A Modo Mio
|
| Cupster voor lavazza
| Datum: 15-07-2014
Ik heb de proefcups geprobeerd, maar ben er niet enthousiast over. De originele Lavazza capsules zijn niet te vergelijken met deze. Daarnaast betaal je 6,50 inclusief verzending voor 10 cups. Erg duur om iets uit te proberen. Ik ga opnieuw voor de originele capsules ondanks de prijs. Deze zijn verfijnder, je proeft duidelijke verschillende smaken en de afdronk is heerlijk.


510
KoffieCupster.nl
Cupster Proeverij voor Lavazza A Modo Mio
|
| Cupster Proeverij voor Lavazza A Modo Mio
| Datum: 08-01-2015
Ik vond de cups absoluut niet kunnen tippen aan de originele Lavazza capsules. De smaken zijn niet erg gevarieerd, bij de echte proef je de verschillende smaken, met heerlijke afdronk. Daarnaast proeven de echte capsules veel intenser, je proeft dat je iets exclusiefs hebt, dat is bij de cups totaal niet. Ik dacht een mooi bedrag uit te kunnen sparen, maar al zouden de cups maar een derde kosten van de originele capsules, dan zou ik ze niet kopen. De originele capsules zijn echt een cadeautje om te drinken, iedereen die bij mij over de vloer komt, zegt nergens zulke lekkere koffie te kunnen drinken. Zo ervaar ik dat zelf ook.


910
KoffieCupster.nl
Cupster Proeverij voor Nespresso
|
| Onbekend maar goed
| Datum: 01-01-2015
eigenlijk kende ik geen enkele koffie in dit pakket maar het was goedkoop. de kwaliteit vind ik darentegen erg goed. doet niet onder voor nespresso.


510
KoffieCupster.nl
Cupster Proeverij voor Lavazza A Modo Mio
|
| Smakelijk
| Datum: 31-08-2016
Lekkere koffiecups (bijna allemaal). Ik heb Lollo Nero en Gattopardo Gusta Ricco opnieuw besteld.


510
KoffieCupster.nl
Lollo Caffè • Classico Espresso Cups voor Lavazza A Modo Mio®
|
| Lekkere koffie!
| Datum: 13-03-2015
Heerlijke koffie, perfect voor een espresso, maar ook voor een lungo. Heeft een soort chocolade in de smaak.


410
KoffieCupster.nl
Lollo Caffè • Nero Espresso Cups voor Nespresso
|
| Passen niet
| Datum: 22-02-2016
De koffie is lekker, maar wij hebben een Krups Pixie en met deze cups komt er nauwelijks koffie uit de cups. Het pruttelt er extreem langzaam doorheen. En na enkele seconden druppelt het alleen. Volgens mij zijn de cups gewoonweg te klein. REACTIE VAN KOFFIECUPSTER.NL Vervelend om te horen dat de koffiecups niet goed werken. Dit komt heel af en toe voor, hoewel het bij veel van onze klanten gelukkig wel goed gaat. Inmiddels heb ik van onze klantenservice vernomen dat de Lollo Caffe cups retour komen en dat de bestelde Gattopardo cups wel naar wens waren.


910
KoffieCupster.nl
Cupster Proeverij voor Nespresso
|
| Goede tip
| Datum: 06-03-2016
mijn neef tipte mij op de koffiecups van gattopardo. Erg lekker


910
KoffieCupster.nl
Cupster Proeverij voor Nespresso
|
| Lekker
| Datum: 21-12-2016
lollo nero it is!


710
KoffieCupster.nl
Lollo Caffè • Nero Espresso Cups voor Lavazza A Modo Mio®
|
| Top koffie
| Datum: 30-01-2015
Super lekkere koffie. Wil nooit meer een andere.... :-)


910
KoffieCupster.nl
Cupster Proeverij voor Nespresso
|
| Goede proeverij
| Datum: 25-09-2014
Ik ben blij dat ik deze proeverij eerst kon bestellen voordat ik gelijk een doos van 50 of 100 cups moet kopen. Inmiddels heb ik alle koffiecups geprobeerd en ik plaats snel een bestelling


910
KoffieCupster.nl
Cupster Proeverij voor Nespresso
|
| Snel in huis
| Datum: 15-12-2014
Er snel geleverd en een lekkere cup gevonden. De gattopardo gusto ricco is het geworden...


910
KoffieCupster.nl
Cupster Proeverij voor Nespresso
|
| Aanrader
| Datum: 29-03-2014
lekker laagdrempelig nieuwe koffiecups proeven. De gusto ricco en lungo waren mijn favoriet!


310
KoffieCupster.nl
Medellín Secret • La Luisa Colombia Cups voor Nespresso
|
| erg lekker
| Datum: 10-09-2015
Inmiddels heb ik een tweede bestelling geplaatst.


310
KoffieCupster.nl
Medellín Secret • La Luisa Colombia Cups voor Nespresso
|
| Beste colombiaanse nespresso cup
| Datum: 18-11-2014
Voorheen dronk ik altijd de colombia koffie van corsini omdat ik die lekkerder vond dat die van nespresso zelf maar na het proeven van deze ben ik helemaal om. Mijn nieuwe favoriete nespresso cup met colombiaanse koffie!


310
KoffieCupster.nl
Medellín Secret • La Luisa Colombia Cups voor Nespresso
|
| Genieten
| Datum: 15-06-2016
De medellin secret koffie uit colombia is echt puur genieten. Ik drink deze als espresso waarbij de smaak het beste tot uiting komt. Mijn favoriete colombiaanse koffie!


710
KoffieCupster.nl
Lollo Caffè • Nero Espresso Cups voor Lavazza A Modo Mio®
|
| Aanrader
| Datum: 12-08-2014
Heerlijke volle koffie. De cups zijn individueel verpakt en zitten in een handige doos.


410
KoffieCupster.nl
88° Caffè • Lungo Cups voor Nespresso®
|
| Goede prijs/kwaliteitsverhouding
| Datum: 01-06-2015
Lekkere koffie met een licht chocoladeachtig aroma.


410
KoffieCupster.nl
88° Caffè • Lungo Cups voor Nespresso®
|
| Lungo
| Datum: 23-08-2015
Ideale cups voor een lekkere en vooral grote bak koffie!


210
KoffieCupster.nl
Espressomachine Ontkalker
|
| doet wat het moet doen
| Datum: 11-04-2014
ontkalken is met deze vloeistof voor iedereen een eitje.


410
KoffieCupster.nl
Lollo Caffè • Nero Espresso Cups voor Nespresso
|
| Rare naam, goede espresso
| Datum: 22-10-2016
Lollo klinkt als een grap, maar de espresso's smaken erg goed. Betere smaak dan nespresso origineel.


410
KoffieCupster.nl
Gattopardo • L'espresso Dek Cups voor Nespresso®
|
| goede koffie, niet te sterk
| Datum: 09-03-2016
niet te sterke koffie, wel goede smaak


410
KoffieCupster.nl
Lollo Caffè • Nero Espresso Cups voor Nespresso
|
| Zeer goede smaak
| Datum: 03-03-2016
Voor mij maakt het niet uit waar koffie in aangeboden wordt, al is het een kartonnen verpakking. Ik was blij dat ik deze site heb gevonden met alternatieve cupjes. Heerlijke koffie.


410
KoffieCupster.nl
Gattopardo • L'espresso Dek Cups voor Nespresso®
|
| Prima koffie
| Datum: 28-10-2014
Prima koffie zonder caffeine. Tijdens mijn zwangerschap kan ik geen caffeine verdragen en met deze kon ik hele goede cappucinos maken.


410
KoffieCupster.nl
Gattopardo • Special Club Cups voor Nespresso®
|
| Heerlijk
| Datum: 22-07-2015
Lekkere koffie, sterk en niet zuur


1010
KoffieCupster.nl
Gattopardo • Gusto Ricco Cups voor Nespresso®
|
| Mijn absolute favoriet
| Datum: 30-01-2015
Deze is stukken beter dan Nespresso smaken en zelfs beter dan Lidl (best getest). De koffie is zeer aromatisch, heeft een goede afdronk en bevat heel veel aroma. Ik gebruik deze als espresso en doe er een klein beetje honing in voor een optimale smaak. Mijn favoriete koffie!


1010
KoffieCupster.nl
Gattopardo • Gusto Ricco Cups voor Nespresso®
|
| Perfecte smaak
| Datum: 02-08-2016
Deze koffie heeft een perfecte smaak, heel intens en heel aromatisch. Volgens mij blijft de smaak ook beter behouden in de zakjes, want de koffie lijkt wel net gebrand te zijn, heel vers.


710
KoffieCupster.nl
88° Caffè • Crema di Napoli Cups voor Nespresso®
|
| Intense smaak
| Datum: 07-12-2015
Dit is dus gewoon 10x beter dan originele Nespresso, heerlijke volle smaak met verschillende accenten. Cremalaagje zit er goed op, maar is niet overdreven. De koffie heeft een zachte nadronk.


1010
KoffieCupster.nl
Gattopardo • Gusto Ricco Cups voor Nespresso®
|
| goddelijk
| Datum: 09-06-2014
Deze koffie is echt goddelijk, ik heb hier gelijk 300 stuks van besteld. Onze vrienden die op bezoek waren vroegen pok al waar ik dit vandaan had. Echt fantastische koffie.


410
KoffieCupster.nl
Gattopardo • Special Club Cups voor Nespresso®
|
| Italiaanse smaak
| Datum: 04-01-2016
Ik reis vaak naar Italië voor zaken en zoek altijd de koffie die ik daar drink. Deze lijkt sterk op koffie die ik onlangs daar heb gedronken en die erg lekker was. Erg goed, ik geef de koffie 5 sterren.


210
KoffieCupster.nl
Lollo Caffè • Oro Espresso Cups voor Nespresso
|
| Precies zoals koffie hoort te zijn
| Datum: 03-10-2016
Iets wat ik nooit zou verwachten van een capsule-koffie, maar heerlijke smaak en prima cremalaagje. Ik heb hier gelijk meerdere van besteld om snel goede koffie te kunnen zetten en niet eerst van alles te hoeven instellen.


710
KoffieCupster.nl
88° Caffè • Crema di Napoli Cups voor Nespresso®
|
| romig
| Datum: 16-04-2016
heerlijk romig en toch sterk, de favoriet van mijn vrouw


210
KoffieCupster.nl
Lollo Caffè • Oro Espresso Cups voor Nespresso
|
| TOP
| Datum: 14-09-2015
Gewoon top koffie, het is bijna niet meer te onderscheiden van koffie gezet met een espresso machine. Je moet wel houden van een pittige nasmaak, de omschrijving van de romige/zachte zoete room is mi niet helemaal correct.


210
KoffieCupster.nl
Espressomachine Ontkalker
|
| Nespresso machine weer schoon
| Datum: 13-10-2014
Deze ontkalker heb ik in mijn Nespresso Lattissima gebruikt en na het ontkalken stroomde er direct meer koffie door de machine. werkt dus perfect!


710
KoffieCupster.nl
Cupster Proeverij voor Nescafé® Dolce Gusto®
|
| Goed product als je niet weet welke je moet kopen!
| Datum: 08-03-2017
Ik wist net precies wat ik moest kiezen waardoor ik de proefpakket heb gekozen. Ik vond oro di napoli een heerlijke nasmaak hebben. Ik proef diverse elementen op de achtergrond. De cupjes werkten prima op mijn Piccolo. Zeker een aanrader!!


410
KoffieCupster.nl
Lollo Caffè • Dec Espresso Cups voor Lavazza A Modo Mio®
|
| Heerlijke smaak!!
| Datum: 08-03-2017
Ik heb thuis een magia staan en normaal koop ik echte cups voor de lavazza maar ik heb nu de dec espresso geprobeerde van lollo caffe. Ik vond de smaak echt heerlijk. De aroma's proef je echt sterk en ik merkte bijna niet dat het cafeïnevrij was. Echt top! Het scheelt wel met de prijzen van lavazza zelf. Dit is nu mijn favoriete koffie!


710
KoffieCupster.nl
88° Caffè • Crema di Napoli Cups voor Nespresso®
|
| Heerlijk begin van de dag
| Datum: 08-03-2017
Mijn ochtend kan niet beter beginnen met deze bak koffie! Normaal ben ik niet zo van het schrijven van reviews, maar deze koffie is echt heerlijk! Ben nog niet eerder zo'n goed cremelaagje tegengekomen bij alternatieve nespresso cupjes!


1010
KoffieCupster.nl
Gattopardo • Gusto Ricco Cups voor Nespresso®
|
| goed
| Datum: 09-03-2017
Lekkere bak koffie, hoewel de bak sterk is, ligt deze niet zwaar op de maag. Had van mij nog wel iets sterker gemogen, maar ik sta dan ook bekend om mn strong coffee!


710
KoffieCupster.nl
88° Caffè • Crema di Napoli Cups voor Nespresso®
|
| Lekkere expresso
| Datum: 09-03-2017
Heb een proefpakket gehad van mijn kinderen voor mijn verjaardag en vond dit absoluut de lekkerste smaak! Ik ben nogal kieskeurig (zegt m'n kroost) en koos daarom altijd voor de echte Nespresso cups. Aangezien ik een kopje of 5 - 6 per dag naar binnen slobber, werd dit nogal een dure hobby! Blij nu eindelijk een goed en smaakvol alternatief te hebben gevonden voor Nespresso.


710
KoffieCupster.nl
88° Caffè • Crema di Napoli Cups voor Nespresso®
|
| Gewoon lekker
| Datum: 09-03-2017
Kan er niet heel veel anders van maken dan dat dit gewoon lekkere koffie is! Cupje past gelukkig ook goed in het apparaat.


410
KoffieCupster.nl
Gattopardo • L'espresso Dek Cups voor Nespresso®
|
| Cappucchino
| Datum: 09-03-2017
's Avonds drink ik graag nog een cappu, maar dan liefst zonder caffeïne. Eindelijk een cupje gevonden dat betaalbaar, lekker en cafeïne vrij is! ik ben blij.


410
KoffieCupster.nl
Gattopardo • Special Club Cups voor Nespresso®
|
| lekker
| Datum: 09-03-2017
Deze koffie is niet heel sterk, maar wel heel smaakvol. Met deze smaak heb ik mijn vriendin koffie leren drinken! Haha


410
KoffieCupster.nl
Lollo Caffè • Nero Espresso Cups voor Nespresso
|
| goede bak
| Datum: 09-03-2017
Ik was eerst bang dat deze koffiecupjes misschien niet goed zouden werken bij mijn oude krups machine. Maar gelukkig werkt het prima! Eerst deze smaak geprobeerd in het proefpakket en nu lekker voordelig een hele buts inslaan!


110
KoffieCupster.nl
88° Caffè • Crema di Milano Cups voor Nespresso®
|
| bakkie na de maaltijd
| Datum: 09-03-2017
Het is niet mijn persoonlijke favoriet, maar wel die van mijn vrouw. De koffie heeft een volle, ronde smaak, maar is niet heel intens. Ideaal voor na het avondeten, maar om wakker te worden zou ik een sterkere nemen!


410
KoffieCupster.nl
88° Caffè • Crema di Roma Cups voor Nespresso®
|
| Fijne smaak
| Datum: 09-03-2017
Ik heb gemerkt dat deze koffie af en toe uitverkocht is. Nu kreeg ik laatst een e-mailtje dat ze weer op voorraad waren en gelijk 300 stuks besteld! Deze koffie is echt heerlijk! Misschien zelfs nog wel lekkerder dan de echte Nespresso cups!


410
KoffieCupster.nl
88° Caffè • Crema di Trieste Cups voor Nespresso®
|
| jammie
| Datum: 09-03-2017
Ik word niet zo triste van deze crema de triste! Gewoon een heerlijke, niet te zware koffie.


410
KoffieCupster.nl
88° Caffè • Crema di Trieste Cups voor Nespresso®
|
| goede koffie
| Datum: 09-03-2017
Zodra je de verpakking van deze koffie openmaakt komt er een heerlijke geur boven. De smaak is zacht en rond en niet te sterk.


410
KoffieCupster.nl
88° Caffè • Crema di Trieste Cups voor Nespresso®
|
| goede service
| Datum: 09-03-2017
Ik had wat aanvullende vragen aan de klantenservice en werd perfect geholpen! Ook de koffie smaakt goed en werd snel geleverd.


210
KoffieCupster.nl
88° Caffè • Zwarte Thee uit Sri Lanka voor Nespresso®
|
| handig voor bezoek
| Datum: 09-03-2017
Zelf ben ik geen theedrinker en heb dus ook geen waterkoker. Wanneer er mensen op bezoek komen krijgen ze nu deze thee. Schrijnt lekker te zijn ;). Ik laat altijd wel eerst even de machine doorlopen, voordat ik een kopje theezet, om zo geen koffiesmaak mee te geven aan de thee.


210
KoffieCupster.nl
88° Caffè • Zwarte Thee uit Sri Lanka voor Nespresso®
|
| Handig
| Datum: 09-03-2017
Super handig dat je in een handomdraai een bakje thee hebt! Scheelt heel wat tijd 's ochtends met de fluitketel!


210
KoffieCupster.nl
88° Caffè • Muntthee Cups voor Nespresso
|
| kruidig
| Datum: 09-03-2017
Heerlijke muntthee met de echte smaak van munt. Valt niks tegen!


210
KoffieCupster.nl
88° Caffè • Muntthee Cups voor Nespresso
|
| lekkerder dan thee uit zakje
| Datum: 09-03-2017
Het smaakt niet hetzelfde als verse muntthee, maar smaakt beter dan thee uit een zakje vind ik!


210
KoffieCupster.nl
88° Caffè • Crema di Napoli Cups voor Nespresso (Biologisch Afbreekbare Cups)
|
| beter
| Datum: 09-03-2017
Fijn dat koffiecupster nadenkt over het milieu. Heerlijke koffie voor een goede prijs!


210
KoffieCupster.nl
88° Caffè • Crema di Napoli Cups voor Nespresso (Biologisch Afbreekbare Cups)
|
| uitstekend
| Datum: 09-03-2017
Dat dit cupje biologisch afbreekbaar is, vind ik niet zo heel erg interessant. Wel fijn is dat de cupjes goed in mijn machine passen (oude krups) en de koffie lekker smaakt en een goed cremelaagje heeft!


410
KoffieCupster.nl
88° Caffè • Lungo Cups voor Nespresso®
|
| flinke bak koffie
| Datum: 09-03-2017
Je kan met dit cupje een flinke bak koffie zetten zonder dat t te waterig wordt! Ideaal


410
KoffieCupster.nl
Cupster Proeverij voor Nespresso® (100 cups)
|
| ideaal
| Datum: 09-03-2017
Ideaal om zo alle smaken koffie uit te proberen! Ik vind die in het witte zakje het lekkerst


710
KoffieCupster.nl
Lollo Caffè • Nero Espresso Cups voor Lavazza A Modo Mio®
|
| Lekkere koffie
| Datum: 09-03-2017
Ik hou van een gelijk mengsel van arabica en robusta. Deze heeft echt een heerlijke en krachtige smaak.


710
KoffieCupster.nl
Lollo Caffè • Nero Espresso Cups voor Lavazza A Modo Mio®
|
| Lekker bakkie!
| Datum: 09-03-2017
Ik had dit op mijn werk gedronken en vond het echt lekker! Ik heb meteen online gezocht waar ik deze cups kon vinden. Wat een geluk bij koffiecupster. Ook fijn dat het past in mijn Simpla :) Top!


710
KoffieCupster.nl
Lollo Caffè • Nero Espresso Cups voor Lavazza A Modo Mio®
|
| Goede prijs en een aanrader
| Datum: 09-03-2017
Deze koffiecups hebben wel een lekkere klassieke smaak. Ik vind het ook superlekker dat je en intense nasmaak hebt. Dit is toch wel mijn favoriet nu.


310
KoffieCupster.nl
Gattopardo • Gusto Ricco Cups voor Lavazza A Modo Mio®
|
| Aanrader via iemand anders
| Datum: 09-03-2017
Ik kreeg via mijn collega een tip om gusto ricco te proberen en ik kwam bij koffiecupster uit. Snelle levering en ik was zeker niet teleursgesteld. Heerlijke koffie van robusta bonen en lekker licht zoete afdronk. Super!!


310
KoffieCupster.nl
Gattopardo • Gusto Ricco Cups voor Lavazza A Modo Mio®
|
| Soms espresso, soms lungo of cappucino
| Datum: 09-03-2017
Wat ik lekker vind aan deze gusto rico is dat het te mixen is. Ik gebruik het soms als een lungo en soms maak ik er een cappucino van. Heerlijk! En als ik gewoon zin heb in een normale espresso dan maak ik een espresso-tje. Ik ben echt fan van de rijke smaak van gattopardo. Graag meer smaken !!!!!


310
KoffieCupster.nl
Gattopardo • Gusto Ricco Cups voor Lavazza A Modo Mio®
|
| Krachtige en kruidige smaak
| Datum: 09-03-2017
Ik nam altijd de classico en ik dacht ik stap even over naar een andere smaak. Dus ik had deze gekozen op basis van sterke kruidige smaak met licht zoete afdronk. Het sprak mij zeker aan en ik ben tevreden met mijn keuze!


410
KoffieCupster.nl
Gattopardo • Special Club Cups voor Lavazza A Modo Mio®
|
| Lekkerrrrr!
| Datum: 09-03-2017
Ik hou echt van sterke italiaanse koffie en deze heeft een lekkere intense smaak. Je proeft echt de lekkere arabica smaak. zeker een aanrader.


410
KoffieCupster.nl
Gattopardo • Special Club Cups voor Lavazza A Modo Mio®
|
| lekkere bakkie
| Datum: 09-03-2017
Lekkere espresso zeg. Snel geleverd en voor een goede prijs. Ik ben zeer tevreden. Special club is toch een andere smaak van de classico. Rijk smaak, vol aroma's en dat vind ik wel lekker.


510
KoffieCupster.nl
Lollo Caffè • Classico Espresso Cups voor Lavazza A Modo Mio®
|
| klassiek smaakje
| Datum: 09-03-2017
lekker klassiek smaakje deze koffie. Ik ben tevreden. Ook lekker die zoete afdronk.


510
KoffieCupster.nl
Lollo Caffè • Classico Espresso Cups voor Lavazza A Modo Mio®
|
| zoete nasmaak
| Datum: 09-03-2017
heerlijke smaak en rijk aan aroma. Ik hou van zoete smaakjes.


510
KoffieCupster.nl
Lollo Caffè • Classico Espresso Cups voor Lavazza A Modo Mio®
|
| Fan van Lollo
| Datum: 09-03-2017
Ik ben wel fan van lollo cafe koffies en deze blijft toch inderdaad een klassiekertje!


410
KoffieCupster.nl
Lollo Caffè • Oro Espresso Cups voor Lavazza A Modo Mio®
|
| Echte espresso fan
| Datum: 09-03-2017
Ik hou van een zachte espresso met een heerlijke aroma's. Heerlijke smaak!


410
KoffieCupster.nl
Lollo Caffè • Oro Espresso Cups voor Lavazza A Modo Mio®
|
| Smaak om niet te vergeten
| Datum: 09-03-2017
Deze oro espresso is zo lekker. Ik hou van die zoete room als afdronk. Hier wacht ik elke dag wel op hoor!


410
KoffieCupster.nl
Lollo Caffè • Oro Espresso Cups voor Lavazza A Modo Mio®
|
| Tevreden klant
| Datum: 09-03-2017
Ik had de oro espresso besteld om aanraden van een vriendin en ze had zeker gelijk. Heerlijke zachte espresso.


410
KoffieCupster.nl
Lollo Caffè • Dec Espresso Cups voor Lavazza A Modo Mio®
|
| Lekkere koffiecups
| Datum: 09-03-2017
Ik wilde een keer cafeinevrije koffiecups proberen voor mijn espressogo en deze waren zeker een goede keuze. Nog steeds een sterke koffiesmaak. Ik merkte weinig van dat het cafeinevrij is.


410
KoffieCupster.nl
Lollo Caffè • Dec Espresso Cups voor Lavazza A Modo Mio®
|
| Makkelijk in gebruik en goed
| Datum: 09-03-2017
Ik heb voor het eerst alternatieve cups gekocht want ik kocht altijd originele alleen kostte het veel geld. Ik vond het zeer goed hoe de cupjes in mijn favola plus in pasten. De koffie was heerlijk.


210
KoffieCupster.nl
Gattopardo • L'espresso Blu Cups voor Lavazza A Modo Mio®
|
| koffie naar mijn smaak
| Datum: 09-03-2017
Heerlijke smaak van gattopardo. Lekkere melange van arabica en robusta. Aanrader!


510
KoffieCupster.nl
88° Caffè • Munt Thee Cups voor Nescafé® Dolce Gusto®
|
| even lekker als een theezakje
| Datum: 09-03-2017
Ik heb een krups maar ik zag dat er ook theecups waren en ik dacht waarom niet. Normaal heb ik theezakjes maar dit vond ik ook wel lekker en makkelijk in gebruik.


710
KoffieCupster.nl
Cupster Proeverij voor Nescafé® Dolce Gusto®
|
| Goede keuze kunnen maken
| Datum: 09-03-2017
Ik ben blij dat een proefpakket beschikbaar is voor de dolce gusto want ik heb zo een prima keuze kunnen maken voor ori di napoli.


710
KoffieCupster.nl
Cupster Proeverij voor Nescafé® Dolce Gusto®
|
| Handig om een juiste keuze te maken
| Datum: 09-03-2017
Ik wist niet wat ik moest kiezen qua koffie en ik heb toen maar de proefpakket gekozen en ik kwam zo erachter welke smaak ik het lekkerst vond. Ik vond de amabile espresso echt heerlijk. Top!


510
KoffieCupster.nl
88° Caffè • Munt Thee Cups voor Nescafé® Dolce Gusto®
|
| Goed alternatief
| Datum: 09-03-2017
Ik neem altijd theezakjes maar ik dacht ik probeer de thee cups voor mijn krups en ik ben zeer tevreden. Makkelijk en goed in gebruik.


410
KoffieCupster.nl
88° Caffè • Zwarte Citroen Thee Cups voor Nescafé® Dolce Gusto®
|
| favoriet van thee
| Datum: 09-03-2017
Ik heb een circolo gekocht en ik gebruik het meestal voor koffie. Ik kreeg van het proefpakket de thee erbij en ik vond het wel goed smaken waardoor ik het los heb gekocht. Ik vind de zwarte citroen thee echt heerlijk en nu mijn favoriet van de theesoorten.


410
KoffieCupster.nl
88° Caffè • Zwarte Citroen Thee Cups voor Nescafé® Dolce Gusto®
|
| Lekker
| Datum: 09-03-2017
Ik vond het wel grappig dat er ook theecupjes zijn voor mijn dolce gusto. Ik heb het geprobeerd en ik was er wel over te spreken.


410
KoffieCupster.nl
88° Caffè • Amabile Espresso voor Dolce Gusto
|
| Aanrader!
| Datum: 09-03-2017
Ik heb een pixie en ik dacht ik ga eens wat anders proberen dan de originele koffiecups voor dolce gusto. Ik heb voor deze gekozen en ik vond de smaak echt heerlijk. Lekkere zachte smaak en werkte prima met mijn apparaat.


410
KoffieCupster.nl
88° Caffè • Amabile Espresso voor Dolce Gusto
|
| Goede prijs en een aanrader
| Datum: 09-03-2017
Ik koop wel vaker bij koffiecupster en ik ben echt fan van amabile. Lekkere koffie smaak.


410
KoffieCupster.nl
88° Caffè • Amabile Espresso voor Dolce Gusto
|
| Heerlijke koffie
| Datum: 09-03-2017
Ik heb een aantal koffiesoorten geprobeerd maar ik vond de amabile toch wel het lekkerst. Het is niet te sterk.


710
KoffieCupster.nl
88° Caffè • Espresso Bar voor Dolce Gusto
|
| espresso fan
| Datum: 09-03-2017
Ik drink veel espresso en ik ben altijd op zoek naar een nieuwe smaak. Ik kwam uit op de espresso bar. Heerlijke, krachtige smaak en dit komt zeker wel weer terug in mijn voorraad.


710
KoffieCupster.nl
88° Caffè • Espresso Bar voor Dolce Gusto
|
| Lekkere espresso
| Datum: 09-03-2017
Deze espresso bar vond ik echt een intense smaak hebben. Ik vind het heerlijk!


710
KoffieCupster.nl
88° Caffè • Espresso Bar voor Dolce Gusto
|
| Top
| Datum: 09-03-2017
Robusta bonen proef je wel in deze koffie, heerlijk. Krachtige en intense smaak.


410
KoffieCupster.nl
88° Caffè • Oro di Napoli Cups voor Dolce Gusto
|
| Heerlijke aroma
| Datum: 09-03-2017
Ik hou van een sterke koffie en deze espresso heeft een heerlijke en krachtige smaak. Ik vond dat cremelaag ook wel lekker.


410
KoffieCupster.nl
88° Caffè • Oro di Napoli Cups voor Dolce Gusto
|
| Goede prijs
| Datum: 09-03-2017
Mooie prijs voor zo een krachtige en romige espresso. Aanrader!


410
KoffieCupster.nl
88° Caffè • Oro di Napoli Cups voor Dolce Gusto
|
| Perfecte koffiesmaak
| Datum: 09-03-2017
Ik vond het een heerlijke bak koffie. Lekker sterk maar valt wel goed.


410
KoffieCupster.nl
Cupster Proeverij voor Nespresso® (100 cups)
|
| Mooi pakket
| Datum: 09-03-2017
Goede en goedkope koffiecups. Ik was erg verrast door de verschillende smaken. Het is niet helemaal hetzelfde als de originele cups, maar ze zijn echt wel lekker. Met name de Special Club en Crema di Trieste vond ik lekker.


710
KoffieCupster.nl
Cupster Proeverij voor Nescafé® Dolce Gusto®
|
| Prima
| Datum: 09-03-2017
Eindelijk lekkere en goedkope cupjes voor Dolce Gusto gevonden. Ik ga snel opnieuw bestellen.


1010
KoffieCupster.nl
Gattopardo • Gusto Ricco Cups voor Nespresso®
|
| Intens lekker
| Datum: 09-03-2017
Verrassende goede espresso's voor mijn nespresso machine. ik ben fan!


210
KoffieCupster.nl
Gattopardo • L'espresso Blu Cups voor Lavazza A Modo Mio®
|
| Genieten
| Datum: 09-03-2017
Erg lekkere cup. Deze vond ik net iets lekkerder dan de Oro van Lollo Caffe


410
KoffieCupster.nl
88° Caffè • Amabile Espresso voor Dolce Gusto
|
| Amabile lekkere koffie
| Datum: 20-03-2017
Erg lekkere koffie goed te pruimen


710
KoffieCupster.nl
Cupster Proeverij voor Nescafé® Dolce Gusto®
|
| Proef pakket
| Datum: 21-03-2017
Proefpakket oké, jammer dat er géén streepjes aanduiding opstaat. Smaken zijn alle drie oké hoewel mijn voorkeur uitgaat naar de Amabile. Erg jammer dat er zoveel verzendkosten op een "Proefpakket" moeten zitten.


1010
KoffieCupster.nl
Gattopardo • Gusto Ricco Cups voor Nespresso®
|
| Goed bakkie koffie
| Datum: 22-03-2017
Het is een prima bakkie koffie ,zou zelf nog wel iets sterker mogen de Kazaar van nespresso blijft de beste


710
KoffieCupster.nl
Cupster Proeverij voor Nescafé® Dolce Gusto®
|
| Heerlijke koffie!
| Datum: 23-03-2017
Om eerst te bepalen welke smaak het lekkerst is het proefpakket besteld. Heerlijke koffie, vol aroma. Goede nasmaak. Oro di Napoli en Espresso Bar zijn favoriet. Maar ook de Amabile wordt graag gedronken.


410
KoffieCupster.nl
88° Caffè • Oro di Napoli Cups voor Dolce Gusto
|
| Lekker koffie
| Datum: 27-03-2017
Lekkere koffie met een pittige afdronk. Zal waneer nodig weer een bestelling doen.


110
KoffieCupster.nl
Cupster Proeverij voor Lavazza A Modo Mio (100 cups)
|
| A modo mio cups
| Datum: 05-04-2017
Goede koffie, lekkere smaken. Een min, de Lavazza Espresso A Modo Mio Magia, soms, gaat van zelfs uit met het gebruikt van deze cups!


710
KoffieCupster.nl
88° Caffè • Espresso Bar voor Dolce Gusto
|
| Bittere nasmaak
| Datum: 07-04-2017
Bittere nasmaak aan koffie Goede sterkte


710
KoffieCupster.nl
Lollo Caffè • Nero Espresso Cups voor Lavazza A Modo Mio®
|
| Top!
| Datum: 10-04-2017
Nu weet ik weer wat koffie kan doen: meer dan 7 kopjes op een ochtend en ik stuiter door de zaak! Wat een smaak, en wat een geur. Een echte aanrader voor wie van koffie met een bite houdt.


410
KoffieCupster.nl
Gattopardo • Special Club Cups voor Lavazza A Modo Mio®
|
| Heerlijk!
| Datum: 18-04-2017
Heerlijke volle smaak!


710
KoffieCupster.nl
Cupster Proeverij voor Nescafé® Dolce Gusto®
|
| Bijna goed.
| Datum: 24-04-2017
Na het proefpakket ontvangen hebben we gelijk een bakje gezet. De koffie is echt prima maar wat ons tegen viel was de doorlooptijd van de koffie. De originele cups heb je redelijk snel een bakkie en bij deze cups duurs het echt langer en dat vind ik een nadeel. Nogmaals de koffie is perfect.


410
KoffieCupster.nl
88° Caffè • Zwarte Citroen Thee Cups voor Nescafé® Dolce Gusto®
|
| zwarte thee met citroen
| Datum: 07-05-2017
de thee is heerlijk alleen weet ik niet hoeveel streepjes de beste smaak geeft. REACTIE VAN KOFFIECUPSTER: In principe kan je dit naar eigen smaak instellen. Hoe minder water, hoe sterker de smaak. Zelf vinden wij deze het lekkerst met 5 streepjes.


410
KoffieCupster.nl
Cupster Proeverij voor Nespresso® (100 cups)
|
| Goede prijs/kwaliteitverhouding
| Datum: 10-05-2017
Prima koffie. Goede smaken,niet te vergelijken met nespresso cups maar wel lekker.


710
KoffieCupster.nl
88° Caffè • Espresso Bar voor Dolce Gusto
|
| Lekker
| Datum: 17-05-2017
Lekker stevige koffie


710
KoffieCupster.nl
Perrucci • Cappuccino voor Nescafé® Dolce Gusto®
|
| cappuccino
| Datum: 25-05-2017
deze cappuccino is echt heerlijk alleen jammer dat ze altijd suiker erin doen zeker de moeite waard om nog een keer te bestellen gr arie


810
KoffieCupster.nl
Perrucci • Espresso Forte Cups voor Nespresso®
|
| Super
| Datum: 25-05-2017
Gisteren ontvangen en direct even geprobeerd. De koffie is helemaal naar wens en zoals beschreven staat is de doorloop ook goed. Ik kom bij jullie terug!


710
KoffieCupster.nl
Perrucci • Lungo voor Nescafé® Dolce Gusto®
|
| goed van smaak
| Datum: 26-05-2017
Ik maak gebruik van deze koffie cups omdat de echte te duur zijn en zijn goed te pruimen


1210
KoffieCupster.nl
Perrucci • Ristretto Intenso Cups voor Nespresso®
|
| espresso heerlijk
| Datum: 29-05-2017
deze espresso is echt heerlijk lekker sterk en zeker ook als cappuccino


410
KoffieCupster.nl
88° Caffè • Lungo Cups voor Nespresso®
|
| Heerlijke koffie
| Datum: 30-05-2017
Gewoon een lekker bak koffie.


710
KoffieCupster.nl
Perrucci • Lungo voor Nescafé® Dolce Gusto®
|
| Redelijk alternatief
| Datum: 02-06-2017
Cups hebben iets minder power dan de originele, maar goedkoper en dus voor mij een redelijk alternatief.


410
KoffieCupster.nl
88° Caffè • Crema di Roma Cups voor Nespresso®
|
| Heel lekker smaak
| Datum: 07-06-2017
vind heel sterk en toch lekker smaak


410
KoffieCupster.nl
Gattopardo • Special Club Cups voor Nespresso®
|
| lekker!
| Datum: 07-06-2017
After drinking supermarket coffee (which actually doesn't deserve the name "coffee") for some months, I decided to order some real Italian coffee capsules and it makes a hell of a difference! Really good coffee, intense as it should be, not watery at all, a little bit sweet, TOP!


710
KoffieCupster.nl
Perrucci • Cappuccino voor Nescafé® Dolce Gusto®
|
| Heerlijk, zoals het hoort
| Datum: 12-06-2017
Eindelijk een goede cappuccino cups gevonden voor Dolce Gusto. Deze bereid je ook met 2 cups, net zoals de originele cupjes, echter vind ik deze nog lekkerder.


710
KoffieCupster.nl
Perrucci • Lungo voor Nescafé® Dolce Gusto®
|
| Erg lekker
| Datum: 12-06-2017
Ik ben erg tevreden over deze lungo cups. De prijs is goed, de smaak ook en de levering was binnen 24 uur.


810
KoffieCupster.nl
Perrucci • Espresso Forte Cups voor Nespresso®
|
| Lekkere espresso
| Datum: 12-06-2017
Deze espresso cups vallen bij mij goed in de smaak. Zeker voor herhaling vatbaar.


1210
KoffieCupster.nl
Perrucci • Lungo Vivo Cups voor Nespresso®
|
| aanrader!
| Datum: 12-06-2017
Ik heb deze lungo cups gekocht samen met de espresso forte. Ikzelf vond deze lungo het lekkerst, mijn man de espresso forte (maar hij houdt ook van sterkere koffie). Aanraders dus!


1210
KoffieCupster.nl
Perrucci • Ristretto Intenso Cups voor Nespresso®
|
| Lekker intens
| Datum: 12-06-2017
Ik vind dit een zeer goede cup. Zoals beschreven is de doorlooptijd erg goed (beter dan de 88 caffe crema di trieste) die ik eerder besteld had. Ik kom zeker bij jullie terug.


710
KoffieCupster.nl
88° Caffè • Espresso Bar voor Dolce Gusto
|
| Prima Bakkie!
| Datum: 26-06-2017
Goede koffie, valt in de smaak bij de collega's, heb gelijk meer aanloop in mijn kantoor. Niet goed voor de productiviteit wel voor de sfeer!


710
KoffieCupster.nl
Perrucci • Cappuccino voor Nescafé® Dolce Gusto®
|
| fijne cappuccino
| Datum: 26-06-2017
een hele goede vervanging voor Dolce Gusto cups, de smaak is gewoon lekker En de prijs is een stuk vriendelijker zeker een aanrader


1210
KoffieCupster.nl
Perrucci • Ristretto Intenso Cups voor Nespresso®
|
| Lekkere koffie
| Datum: 29-06-2017
We drinken hier meestal de zwarte en paarse cups van nespresso maar deze ga ik zeker vaker bestellen want de smaak is erg goed en zit tussen bovengenoemde smaken in. Kortom de moeite waard.


1010
KoffieCupster.nl
Gattopardo • Gusto Ricco Cups voor Nespresso®
|
| Goed, maar niet perfect
| Datum: 04-07-2017
Na alle zeer positieve beoordelingen op deze website viel de smaak mij enigszins tegen; zeker niet slecht, maar ook niet zo geweldig als anderen meldden. Het best vind ik deze koffie tussen espresso en lungo in, met ca 90 ml water. Volgens het opschrift op de verpakking bevat deze koffie 100 % Robusta Lavata, dus geen Arabica, en de wijze van verpakken levert erg veel afval op in verhouding tot de hoeveelheid koffie. Om positief te eindigen: ik heb nog geen andere koffie gevonden, ook niet bij Nespresso zelf, die veel beter is. Kortom, ik blijf zoeken.


710
KoffieCupster.nl
Perrucci • Lungo voor Nescafé® Dolce Gusto®
|
| Smaak is goed maar sommige cupjes lekken
| Datum: 06-07-2017
De smaakt van de koffie is prima. Nadeel is dat sommige cupjes niet goed doorlopen waardoor zich een hoge druk opbouwd. Hierdoor begint loopt er heel veel water langs. Ik heb 2 dolce gusto apparten (werk en thuis. Beide hebben er last van. REACTIE VAN KOFFIECUPSTER Beste Carmen, het omschreven probleem zou niet mogen gebeuren. Misschien dat er een slechte batch cups is waardoor het probleem ontstaat. Je kan met ons contact opnemen zodat we een passende oplossing kunnen geven.


210
KoffieCupster.nl
Perrucci • Espresso voor Nescafé® Dolce Gusto®
|
| Geweldig
| Datum: 10-07-2017
Lekker stevig en pittig bakje espresso deze espresso koffie zullen we vaker bestellen . Deze is een aanrader .


710
KoffieCupster.nl
88° Caffè • Espresso Bar voor Dolce Gusto
|
| Super
| Datum: 10-07-2017
Lekker bakje espresso koffie voor herhaling vatbaar.


710
KoffieCupster.nl
Perrucci • Lungo voor Nescafé® Dolce Gusto®
|
| Redelijk alternatief II
| Datum: 10-07-2017
Ben het met eerdere schrijver met als titel review Ook ik vind dit een redelijk alternatief: had iets krachtiger gemogen, maar toch wel goede smaak en goedkoper dan de originele.


1210
KoffieCupster.nl
Perrucci • Lungo Vivo Cups voor Nespresso®
|
| Lekker!
| Datum: 10-07-2017
Zacht doch smaakvol


1010
KoffieCupster.nl
Gattopardo • Gusto Ricco Cups voor Nespresso®
|
| Koffie is perfect, maar ...
| Datum: 11-07-2017
Zoals de titel al zegt: de koffie is perfect, kan haast niet beter ... alleen over de cups ben ik helaas wat minder te spreken, want de doorloop daarvan is heel wisselend, onvoorspelbaar. De ene keer loopt de koffie heel goed door en is de koffie perfect, maar de andere keer stokt de doorloop en stottert het als het ware en halverwege komt er alleen maar water uit, dat dan ook nog te lang doorloopt. Hoe komt dit? Ligt het aan de kwaliteit van de plastic cups? Ik heb geen idee... Ik heb ook cups van Nespresso zelf en van L'or en die zijn van aluminium. Met deze heb ik geen probleem. Nogmaals: voor de koffie zelf geef ik graag 5 sterren, maar de cups halen het algehele oordeel iets omlaag. REACTIE VAN KOFFIECUPSTER Bedankt voor de review. Het kan te maken hebben met de combinatie van de capsule en jouw machine. Zelfs binnen hetzelfde type machine kan het nog variëren. Over het algemeen horen wij heel weinig klachten over de doorloop en gelukkig levert het altijd wel een lekkere espresso op.


410
KoffieCupster.nl
Cupster Proeverij voor Nespresso® (100 cups)
|
| Verrassend
| Datum: 17-07-2017
Het testpakket snel en goed ontvangen. Heel fijn om het op deze manier uit te proberen. Een paar lekkere smaken er bij. Ik was wel verbaasd over hoe ieder cupje apart verpakt is. Prima voor de koffiesmaak, heel belangrijk natuurlijk, maar erg (te) veel verpakkingsmateriaal en plaats in mijn kast. REACTIE VAN KOFFIECUPSTER Mooi om te horen dat de koffiecups goed bevallen zijn. De nieuwe Perrucci cups die wij verkopen zitten niet individueel verpakt, maar per 10 cups waardoor het allemaal wat minder ruimte inneemt.


1210
KoffieCupster.nl
Perrucci • Ristretto Intenso Cups voor Nespresso®
|
| Prima alternatief voor Nespresso
| Datum: 19-07-2017
Ristretto geproefd: prima smaak en wat belangrijk is: de cups lopen prima door zonder te lekken. Als de voorraad op is zal ik zeker weer bestellen


810
KoffieCupster.nl
Perrucci • Espresso Forte Cups voor Nespresso®
|
| Redelijk
| Datum: 21-07-2017
Voor deze prijs mag je misschien ook geen denderende koffie verwachten, maar ik vind hem tegenvallen.. vooral na de lovende recensies had ik meer verwacht.


1210
KoffieCupster.nl
Perrucci • Lungo Vivo Cups voor Nespresso®
|
| Caffe Perucci rrucci
| Datum: 21-07-2017
Een heerlijk pittige koffie


710
KoffieCupster.nl
Perrucci • Cappuccino voor Nescafé® Dolce Gusto®
|
| Mmmmm
| Datum: 24-07-2017
Wordt hier lekkerder ervaren als de originele dolce gusto capuccino. Loopt ook goed door in de machine. Aanrader dus.


1210
KoffieCupster.nl
Perrucci • Lungo Vivo Cups voor Nespresso®
|
| Heel lekker
| Datum: 24-07-2017
smaakvol en zacht echt heerlijk!


210
KoffieCupster.nl
Perrucci • Lungo Dolce Cups voor Nespresso®
|
| Super
| Datum: 25-07-2017
Eindelijk een lungo gevonden die niet zo heel sterk is en lekker om te drinken is gedurende de hele dag. Binnenkort bestel ik weer opnieuw.


710
KoffieCupster.nl
Lollo Caffè • Nero Espresso Cups voor Lavazza A Modo Mio®
|
| Lekker
| Datum: 27-07-2017
Lekkere koffie, stevig bakje.. Zeker een blijver.


1210
KoffieCupster.nl
Perrucci • Lungo Vivo Cups voor Nespresso®
|
| Cups voor Nespresso
| Datum: 07-08-2017
Lungo Vivo van Perrucci is een heerlijke volle koffie en geen problemen in mijn nieuwe apparaat. Leuke prijs en een aanrader.


710
KoffieCupster.nl
Perrucci • Cappuccino voor Nescafé® Dolce Gusto®
|
| Heerlijke Cappuccino, net iets voordeliger dan Dolce Gusto
| Datum: 08-08-2017
De cappuccino is zeer goed van smaak. Niet echt veel voordeliger dan de Dolce Gusto (door verzendkosten) maar zeker de moeite waard.


210
KoffieCupster.nl
Perrucci • Espresso voor Nescafé® Dolce Gusto®
|
| heerlijk
| Datum: 09-08-2017
lekkere robuuste licht pittige espresso. voor mij zeker een blijvertje.


310
KoffieCupster.nl
Barista Proeverij voor Nespresso® (40 cups)
|
| Net te weinig cups
| Datum: 10-08-2017
ik denk dat de proeverij beter uit 30 cups kan bestaan, 2 cups van sommige smaken zijn net te weinig. daarnaast beter gewoon geen thee bijvoegen, dat smaakt immers altijd naar koffie en is dus niet echt lekker. afgezien hiervan wel heel fijn dat je een proeverij kan bestellen, en was ik er wel blij mee!! REACTIE VAN KOFFIECUPSTER Bedankt voor de beoordeling. De reden dat wij niet meer cups hebben toegevoegd is dat het anders niet meer als brievenbuspost verzonden kan worden en de kosten van het pakket toenemen (wat het uitproberen van de koffiecups minder toegankelijk zou maken).


710
KoffieCupster.nl
Perrucci • Lungo voor Nescafé® Dolce Gusto®
|
| Super
| Datum: 10-08-2017
Een lekker bakje koffie ik gebruik deze s,morgens veel en 's, avonds gebruik ik de paarse variant die is ook super lekker ik zal ze zeker vaker kopen .


810
KoffieCupster.nl
Perrucci • Espresso Forte Cups voor Nespresso®
|
| Caffé Perrucci Espresso Forte is prima voor Cappuccino
| Datum: 15-08-2017
Nu een dikke week in gebruik en bevalt prima. Benadert de originele Nespresso het meest. Loopt goed door en de smaak is prima, zeker om een goede cappuccino mee te maken.


710
KoffieCupster.nl
88° Caffè • Crema di Napoli Cups voor Nespresso®
|
| Nespresso machine (Magimix) heeft er moeite mee
| Datum: 15-08-2017
Smaak is goed echter onze nespresso machine heeft veel moeite om er water door de cup te persen. Duurt lang en vult niet het kopje (wel reservoir). Jammer.... de Perruci Lungo Vivo werkt top en smaakt ook nog eens top!


410
KoffieCupster.nl
88° Caffè • Crema di Roma Cups voor Nespresso®
|
| Individuele capsule verpakking en een concurerende on line prijs maken deze koffie cups onweerstaanbaar!
| Datum: 15-08-2017
Misschien heb ik iets met de individuele verpakking van de cups in een soort folie en heb elke keer het gevoel dat de koffie gewoon beter smaakt....overigens is alle koffie die ik tot nu toe bij koffiecupster besteld heb zeer smaakvol...waarom soms het dubbele betalen als je on line snel en goed bediend wordt met prima koffie. Leuk toch!


1210
KoffieCupster.nl
Perrucci • Ristretto Intenso Cups voor Nespresso®
|
| Top koffie
| Datum: 21-08-2017
Zeer lekkere koffie!


1210
KoffieCupster.nl
Perrucci • Lungo Vivo Cups voor Nespresso®
|
| Zeer lekker
| Datum: 21-08-2017
Prima koffie!


810
KoffieCupster.nl
Perrucci • Espresso Forte Cups voor Nespresso®
|
| Excellent!
| Datum: 21-08-2017
Zeer lekkere koffie met een fijne afdronk.


410
KoffieCupster.nl
Gattopardo • L'espresso Dek Cups voor Nespresso®
|
| redelijk
| Datum: 31-08-2017
Deze koffie is redelijk van smaak, maar zeker niet te vergelijken met de 'echte' cups. REACTIE VAN KOFFIECUPSTER: Bedankt voor de beoordeling van deze koffiecup. Smaken zullen nooit vergelijkbaar zijn, omdat ieder koffiemerk zijn eigen melange heeft van koffiebonen. Het zal dus een kwestie van smaak zijn of een koffiecup bevalt.


1210
KoffieCupster.nl
Perrucci • Ristretto Intenso Cups voor Nespresso®
|
| Redelijk
| Datum: 02-09-2017
Persoonlijk vind ik het een redelijk bakkie. Niks bijzonders en totaal niet vergelijkbaar met de originele cups van nespresso. Loopt wel snel door, maar daardoor misschien ook minder van smaak... Jammer dat je alleen per 120 kan bestellen.


110
KoffieCupster.nl
Cupster Proeverij voor Lavazza A Modo Mio® (20 cups)
|
| Ideaal om te testen
| Datum: 04-09-2017
Goed gebalanceerd pakket om verschillende soorten cups te testen


810
KoffieCupster.nl
Perrucci • Espresso Forte Cups voor Nespresso®
|
| Lekkere koffie
| Datum: 07-09-2017
Prima koffie, maakt heerlijke cappuccino, maar ik ga ook de ristretto nog proberen. Als die niet beter bevalt dan ben ik klaar en blijf ik de espresso forte bestellen want die is zeker goed genoeg.


1210
KoffieCupster.nl
Perrucci • Lungo Vivo Cups voor Nespresso®
|
| Prima koffie
| Datum: 07-09-2017
Goede smaak en drinkt lekker weg.


510
KoffieCupster.nl
Lollo Caffè • Classico Espresso Cups voor Lavazza A Modo Mio®
|
| lekker
| Datum: 07-09-2017
Lekkere koffie voor een goede prijs. Kleine minpuntjes: er zat tot nu toe al wel 1 leeg zakje zonder capsule in de doos en iedere capsule in een aparte verpakking is erg milieuvervuilend


1210
KoffieCupster.nl
Perrucci • Lungo Vivo Cups voor Nespresso®
|
| Echt lekkere koffie
| Datum: 08-09-2017
Na lang zoeken en proeven en proberen en verschillende websites geraadpleegd ben ik eindelijk bij het juiste adres. Goeie website heerlijke koffie en alles op tijd bezorgd en goed verpakt en goede prijs.


1210
KoffieCupster.nl
Perrucci • Lungo Vivo Cups voor Nespresso®
|
| Lekkere koffie...
| Datum: 11-09-2017
Een goeie nadronk!!!


710
KoffieCupster.nl
88° Caffè • Crema di Napoli Cups voor Nespresso®
|
| Lekkere koffie slecht zetbaar
| Datum: 13-09-2017
De smaak van de koffie is heerlijk. Echter krijgt mij apparaat vanaf dag 1 met deze cups kuren. Het komt er druppelsgewijs uit en halve bakjes koffie. Met andere cups heb ik hier geen last van. De cups van perrucci gaan perfect. Daarom durf ik deze niet meer te gebruiken. Zonde, want ik heb een hele doos vol.


1010
KoffieCupster.nl
Gattopardo • Gusto Ricco Cups voor Nespresso®
|
| Goede smaak.
| Datum: 13-09-2017
De smaak van de koffie is goed,alleen loopt hij niet zo goed door als de cups van nespresso. Hebben 2 apparaten en beiden gaan halverwege druppelen.


1210
KoffieCupster.nl
Perrucci • Lungo Vivo Cups voor Nespresso®
|
| mag nog iets intenser
| Datum: 18-09-2017
De lungo minder intens en sterk dan gedacht. We vinden deze lekkerder en intenser door minder water te laten doorlopen.


410
KoffieCupster.nl
88° Caffè • Crema di Roma Cups voor Nespresso®
|
| Niet mijn favoriet
| Datum: 19-09-2017
Heb inmiddels 3 verschillende soorten koffie gehad van Koffiecupster. Hoewel ze alledrie qua smaak een meer dan waardig alternatief zijn voor de originele Nespresso cups vond ik deze de minste van de drie (de andere 2 zijn: Perrucci • Espresso Forte & 88° Caffè • Crema di Trieste). Persoonlijk vond ik de Crema di Trieste meer smaak hebben dan deze.


410
KoffieCupster.nl
88° Caffè • Crema di Trieste Cups voor Nespresso®
|
| Zeer smaakvolle koffie!!
| Datum: 19-09-2017
Prima koffie en lekker vol van smaak. Van de 88° Caffè serie is dit mijn favoriet!


810
KoffieCupster.nl
Perrucci • Espresso Forte Cups voor Nespresso®
|
| Aanrader
| Datum: 19-09-2017
Heerlijke krachtige koffie


710
KoffieCupster.nl
Perrucci • Cappuccino voor Nescafé® Dolce Gusto®
|
| Goede Cappuccino
| Datum: 19-09-2017
Smaak is goed en net iets goedkoper dan de orginele. Zeker de moeite waar om te bestellen.


310
KoffieCupster.nl
Barista Proeverij voor Nespresso® (40 cups)
|
| Zeer goed
| Datum: 22-09-2017
Ik was erg verrast door de goede koffie. Gezien de lage prijs was ik bang dat het niet zoveel voorstelde, maar wat mij betreft is het echt een aanrader. De Lungo Vivo is mijn favoriet!


1210
KoffieCupster.nl
Perrucci • Ristretto Intenso Cups voor Nespresso®
|
| Eindelijk de goede gevonden.
| Datum: 25-09-2017
Dit is een heerlijk pittig bakkie koffie,waarvan de cups ook heel goed doorlopen. Wat ons betreft is dit een blijvertje.


510
KoffieCupster.nl
88° Caffè • Munt Thee Cups voor Nescafé® Dolce Gusto®
|
| heerlijke thee
| Datum: 26-09-2017
vandaag deze thee binnen gekregen,het is een heerlijke thee, en voor een lage prijs top


410
KoffieCupster.nl
88° Caffè • Zwarte Citroen Thee Cups voor Nescafé® Dolce Gusto®
|
| heerlijke thee
| Datum: 26-09-2017
vandaag binnen gekregen en wat een heerlijke thee is dit top.


410
KoffieCupster.nl
Lollo Caffè • Oro Espresso Cups voor Lavazza A Modo Mio®
|
| Prima koffie
| Datum: 27-09-2017
Deze espresso is echt lekker. Zou hem zeker aanraden aan anderen.


1210
KoffieCupster.nl
Perrucci • Ristretto Intenso Cups voor Nespresso®
|
| Krachtig
| Datum: 28-09-2017
Deze moet je echt als ristretto drinken. Heerlijke krachtige smaak.


210
KoffieCupster.nl
Perrucci • Lungo Dolce Cups voor Nespresso®
|
| Subtiel
| Datum: 28-09-2017
Een lekkere subtiele smaak heeft deze lungo. Als je van niet al te sterke lungo's houdt dan is deze koffie prima.


510
KoffieCupster.nl
88° Caffè • Munt Thee Cups voor Nescafé® Dolce Gusto®
|
| Heerlijke thee
| Datum: 02-10-2017
Deze thee is top en echt heerlijk de smaak blijft lang hangen in je mond echt een heerlijke thee.


710
KoffieCupster.nl
Perrucci • Lungo voor Nescafé® Dolce Gusto®
|
| Lungo
| Datum: 02-10-2017
Goede smaak / prijs verhouding. De originele zijn net iets krachtiger van smaak


710
KoffieCupster.nl
Perrucci • Cappuccino voor Nescafé® Dolce Gusto®
|
| Cappuccino
| Datum: 02-10-2017
Niet slecht maar de originele is lekkerder. De melk overheerst teveel. We laten de melk dan ook op 2 streepjes minder doorlopen zodat je nog een beetje koffiesmaak hebt....en dan is 'ie wel lekker


1010
KoffieCupster.nl
Gattopardo • Gusto Ricco Cups voor Nespresso®
|
| Goede koffie
| Datum: 03-10-2017
Vol van smaak met een goede afdronk, verrassend lekker. Het enige minpunt is de doorlooptijd van deze cups (nieuwe machine Magimix Inissia) Deze is verschillend per cupje met een minimum van een minuut (lungo) druppelend en zelfs oplopend tot een aanzienlijk langere tijd dan 1 minuut.


1210
KoffieCupster.nl
Perrucci • Lungo Vivo Cups voor Nespresso®
|
| Smaakvolle koffie
| Datum: 03-10-2017
Ik vind dit een lekkere koffie die je iedereen voor kunt zetten, niet te sterk en niet te flauw. Voor mij had de body van de Lungo nog een fractie intenser/voller/dieper mogen zijn maar dat is een kwestie van persoonlijke smaak. Hele goede prijs kwaliteitverhouding!


1210
KoffieCupster.nl
Perrucci • Ristretto Intenso Cups voor Nespresso®
|
| Niet overtuigd
| Datum: 09-10-2017
Hoopvol en naar aanleiding van alle reviews bestelde ik de ristretto Koffiecups voor mijn Nespresso apparaat. De levering was snel en accuraat met een goede prijs. Maar, hoewel smaken verschillen, ik vind dat deze koffie niet kan tippen aan de originele Nespresso koffie. Ik vind het niet slecht maar veel minder lekker dan het origineel. Het spijt me voor perucci maar voor mij word het toch weer Nespresso.


1210
KoffieCupster.nl
Perrucci • Ristretto Intenso Cups voor Nespresso®
|
| Eerste bestelling
| Datum: 25-10-2017
Ben nog op zoek naar een iets sterkere koffie hoewel deze prima smaakt


510
KoffieCupster.nl
88° Caffè • Munt Thee Cups voor Nescafé® Dolce Gusto®
|
| Thee
| Datum: 30-10-2017
Geweldig thee en handig


410
KoffieCupster.nl
Gattopardo • Special Club Cups voor Lavazza A Modo Mio®
|
| EEn goed bakkie.
| Datum: 30-10-2017
Het is een heerlijk bak koffie met een lekkere smaak.


1210
KoffieCupster.nl
Perrucci • Ristretto Intenso Cups voor Nespresso®
|
| Niet sterk
| Datum: 14-11-2017
Koffie smaak is redelijk tot goed alleen de kracht is gemiddeld. Absoluut niet sterk. Eerder een 5 tot 7 punten qua intensiteit en geen 12. Dus zou deze krachtiger worden verdiend de koffie in mijn review zeker 4 a 5 sterren. nu geef ik een 3.


1210
KoffieCupster.nl
Perrucci • Ristretto Intenso Cups voor Nespresso®
|
| Ristretto Perrucci
| Datum: 20-11-2017
Zeer goede koffie met een italiaanse sterke smaak in de ristretto maat of the Nespresso apparaat. Ottimo caffé con un sapore forte stile italiano quando preparato come ristretto sulla macchina Nespresso.


310
KoffieCupster.nl
Barista Proeverij voor Nespresso® (40 cups)
|
| Verrassend!
| Datum: 21-11-2017
Ik was aangenaam verrast, de smaak van alle koffie cups die ik geprobeerd heb, komen het meest in de buurt van Nespresso.


810
KoffieCupster.nl
Perrucci • Espresso Forte Cups voor Nespresso®
|
| Heerlijke koffie
| Datum: 23-11-2017
Dit is lekkere koffie. Sterk, niet te bitter en vol van smaak. Cups werken goed in Nespresso. Ze zitten in mooie en handige doosjes, niks geen gepruts met zakjes open scheuren. Aanrader!


410
KoffieCupster.nl
Lollo Caffè • Dec Espresso Cups voor Lavazza A Modo Mio®
|
| Lollo Cafe Decaf, heerlijk.
| Datum: 25-11-2017
Ik drink altijd koffie met suiker omdat ik zonder niet zo lekker vind. Maar deze Lollo caffe espresso zonder caffeine is zo heerlijk dat suiker niet nodig is. Waanzinnig lekker koffie van een premium Italiaans merk.


1210
KoffieCupster.nl
Perrucci • Lungo Vivo Cups voor Nespresso®
|
| Beter dan nespresso
| Datum: 30-11-2017
Ik had een blog gelezen over koffiecups, omdat ik een alternatief zocht voor nespresso lungo. In die blog werd perucci lungo beter gewaardeerd dan nespresso lungo. Ik ben het daar helemaal mee eens! De koffie van perucci heeft een mooiere cremalaag en is zachter van smaak. De lungo van nespresso vind ik een bittere nasmaak hebben als de koffie wat afkoelt. Perucci blijft lekker. Helaas zijn de cups van plastic, waardoor ons apparaat soms het cupje niet accepteert. Andere b-merken geven dan wel koffie, maar zorgen dan voor een lekkend apparaat. Bij perucci kan ik het cupje eruit halen en nogmaals invoeren. De smaak en prijs maken dat ik die extra handeling af en toe geen probleem vind. De hoeveelheid koffie is hetzelfde als bij nespresso, waaruit ik concludeer dat het cupje uiteindelijk geen probleem is voor het apparaat. Kortom: echt een aanrader!


countje: 189
  Laden...