Gattopardo - Gusto Ricco Cups voor Nespresso
Gattopardo - Gusto Ricco Cups voor Nespresso Gattopardo - Gusto Ricco Cups voor Nespresso

Gattopardo • Gusto Ricco Cups voor Nespresso®

De Gattopardo Gusto Ricco Nespresso® koffiecup is een echte aanrader voor iedere liefhebber van intense espresso’s. Ook kan deze koffiecup goed gebruikt worden voor een lungo. Deze Nespresso® koffiecup is perfect voor iedereen die Nespresso® cups gebruikt met een intensiteit van 9 of hoger. Dit artikel bevat in totaal 100 koffiecups met een individuele verpakking.
24,99
Kies uw aantal:
U bespaart 10,00
U bespaart 1,50
Op voorraad
Intensiteit
Aroma
Kruidig, Noten
Type Drank
Cappuccino, Espresso, Lungo
SKU
CFNESGATGUR100

Alternatieve Nespresso® cup met een rijke smaak

De Gusto Ricco (vertaling: rijke smaak) Nespresso® koffiecup is een echte aanrader voor iedere liefhebber van intense espresso’s. Ook kan deze koffiecup goed gebruikt worden voor een lungo. Deze Italiaanse koffie bestaat uit een mix van 25% Arabica en 75% Robusta en worden door Gattopardo uit de beste koffieplantages van Midden- en Zuid-Amerika, India, Vietnam en Afrika gehaald. Deze Nespresso® koffiecup is perfect voor iedereen die Nespresso® cups gebruikt met een intensiteit van 9 of hoger.

Intense espresso koffiecup met een zoet tintje

De Robusta koffiebonen die gebruikt worden voor de Gattopardo Gusto Ricco is een bijzondere, want dit type koffieboon is iets zoeter dan de normale robusta koffiebonen. Het resultaat is een klassieke Italiaanse espresso met een hoge intensiteit die een zoet tintje heeft.

Verpakking & Compatibiliteit

De Gattopardo Gusto Ricco koffiecups zijn een uitstekend alternatief voor de originele intense Nespresso® cups (intensiteit 9 en hoger) en kunnen ook in alle populaire Nespresso® machines gebruikt worden zoals de CitiZ, Pixie, Pixie Clips, Inissia, U, Maestria en Lattissima.

Door dit product te bestellen ontvang je 100 Gattopardo Gusto Ricco koffiecups die allemaal apart verpakt zijn. Dankzij deze single-serve verpakking blijft geur en smaak optimaal behouden tot het moment van bereiding. Dit zorgt voor een heerlijke espresso van de hoogste kwaliteit.

Meer informatie
Producent Gattopardo
Prijs per capsule 0,23
Zetwijze Dolce Gusto
Aroma Kruidig, Noten
Intensiteit 11,00
Type Drank Cappuccino, Espresso, Lungo
Stuks per verpakking 100

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang gratis het Koffie Receptenboek