100% tevredenheidsgarantie!
Lekkerste Italiaanse koffie!
Gratis thuisbezorgd vanaf €49,-!
0
100% tevredenheidsgarantie!
Lekkerste Italiaanse koffie!
Gratis thuisbezorgd vanaf €49,-!

Gattopardo L'espresso Blu Cups voor Lavazza A Modo Mio® - 100 capsules

14% sale
Gattopardo L'espresso Blu Cups voor Lavazza A Modo Mio® - 100 capsules
Productomschrijving
Een evenwichtige en delicate Italiaanse koffiecup De L'espresso Blu is een heerlijke Lavazza A Modo Mio® cup voor alle liefhebbers van evenwichtige en delicate espresso's. Dit artikel bevat in totaal 100 koffiecups met een koffiemelange van 60% Arabica en 40% Robusta. Goed voor 10 overheerlijke espresso's, met een rijke aroma en een lekkere schui...

Een evenwichtige en delicate Italiaanse koffiecup

De L'espresso Blu is een heerlijke Lavazza A Modo Mio® cup voor alle liefhebbers van evenwichtige en delicate espresso's. Dit artikel bevat in totaal 100 koffiecups met een koffiemelange van 60% Arabica en 40% Robusta. Goed voor 10 overheerlijke espresso's, met een rijke aroma en een lekkere schuimlaag.

Koffiebranderij Gattopardo zoekt jaar in, jaar uit naar de beste koffiesoorten ter wereld. Voor de L'espresso Blu worden koffiesoorten uit India, Vietnam, Midden- en Zuid-Amerika en Afrika gebruikt. Door een speciale samenstelling van de koffie en techniek van de koffiecup is het met de Gattopardo mogelijk om espresso's te bereiden met een goede schuimlaag, beter dan met de originele Lavazza A Modo Mio® cups.

Een A Modo Mio koffiecup vol met aroma

Voor de L'espresso Blu worden speciale Robusta koffiebonen gebruikt waardoor een bijzondere smaak ontstaat. De gebruikte Robusta is zoeter dan normaal en dit is ook te proeven in de espresso's. Dit in combinatie met aromatische noten van Arabica zorgt voor intense espresso's een heerlijke aroma.

Verpakking & Compatibiliteit

De Gattopardo L'espresso Blu koffiecups zijn een goedkoper alternatief dan de originele Lavazza A Modo Mio® cups zonder in te leveren op kwaliteit. De koffiecups van Gattopardo kunnen gebruikt worden in alle populaire A Modo Mio espressomachines zoals de Espria, Simpla, Favola Plus, Favola Cappuccino, Minù, Favola Easy en EspressoGo.

Deze verpakking bevat in totaal 100 capsules waarmee je 100 heerlijke espresso's kunt bereiden.

Productspecificaties

SKU
CFMIOGATBLU0100
EAN
6095635017077

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Gattopardo L'espresso Blu Cups voor Lavazza A Modo Mio® - 100 capsules
GattopardoL'espresso Blu Cups voor Lavazza A Modo Mio® - 100 capsules

De L'espresso Blu is ee...

25,4921,99