Gattopardo - L'espresso Dek Cups voor Nespresso
Gattopardo • L'espresso Dek Cups voor Nespresso® Gattopardo - L'espresso Dek Cups voor Nespresso

Gattopardo • L'espresso Dek Cups voor Nespresso®

Waardering:
85% of 100
De Gattopardo L'espresso Dek Nespresso® koffiecup is een echte aanrader voor iedere liefhebber van zoete cafeïnevrije espresso’s. Het is hiermee een uitstekend alternatief voor de originele Volluto Decaffeinato en Decaffeinato Intenso. Dit artikel bevat in totaal 100 koffiecups met een individuele verpakking.
24,99
Kies uw aantal:
U bespaart 5,00
U bespaart 1,50
Op voorraad
Intensiteit
Aroma
Kruidig, Noten
Type Drank
Cafeïnevrij, Espresso
SKU
CFNESGATDEK100

Een bijzonder zoete cafeïnevrije Nespresso® cup

De Gattopardo L'espresso Dek is een koffiecup voor Nespresso® machines met een zeer bijzondere smaak. Deze cafeïnevrije koffiecup heeft een ongekend zoete smaak die bij geen enkele andere koffiecup terug te vinden is. De L'espresso Dek bevat een mix van 50% Arabica en 50% Robusta die uit Midden- en Zuid-Amerika, India, Vietnam en Afrika komen.

De Robusta koffiebonen die gebruikt worden voor de cafeïnevrije Gattopardo L'espresso Dek zijn een stuk zoeter dan normale Robusta koffiebonen. Doordat deze koffiecup 50% Robusta koffie bevat is de smaak van de espresso's extra zoet. Een ervaring die je niet tegenkomt bij andere koffiecups.

Verpakking & Compatibiliteit

De Gattopardo L'espresso Dek koffiecups zijn een uitstekend alternatief voor de originele cafeïnevrij Nespresso® cups (zoals de Volluto Decaffeinato en de Decaffeinato Intenso) en kunnen in alle populaire Nespresso® machines gebruikt worden zoals de CitiZ, Pixie, Pixie Clips, Inissia, U, Maestria en Lattissima.

Door dit product te bestellen ontvang je 100 Gattopardo L'espresso Dek koffiecups die allemaal apart verpakt zijn. Dankzij deze single-serve verpakking blijft geur en smaak optimaal behouden tot het moment van bereiding. Dit zorgt voor een heerlijke cafeïnevrije espresso van de hoogste kwaliteit.

Meer informatie
Producent Gattopardo
Prijs per capsule 0,21
Zetwijze Dolce Gusto
Aroma Kruidig, Noten
Intensiteit 7,00
Type Drank Cafeïnevrij, Espresso
Stuks per verpakking 100

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang gratis het Koffie Receptenboek