100% tevredenheidsgarantie!
Lekkerste Italiaanse koffie!
Gratis thuisbezorgd vanaf €49,-!
0
100% tevredenheidsgarantie!
Lekkerste Italiaanse koffie!
Gratis thuisbezorgd vanaf €49,-!

Gattopardo Special Club Cups voor Nespresso® - 100 capsules

20% sale
Gattopardo Special Club Cups voor Nespresso® - 100 capsules
Productomschrijving
Italiaanse koffiecups voor Nespresso® machines Met de Special Club Nespresso® koffiecup bereid je gegarandeerd een heerlijke en echte Italiaanse espresso die krachtig van smaak is. Een espresso zoals de Italianen het graag drinken. De Gattopardo Special Club koffiecup bestaat uit een mix van 85% Arabica koffie en 15% Robusta koffie. Gattopardo i...

Italiaanse koffiecups voor Nespresso® machines

Met de Special Club Nespresso® koffiecup bereid je gegarandeerd een heerlijke en echte Italiaanse espresso die krachtig van smaak is. Een espresso zoals de Italianen het graag drinken. De Gattopardo Special Club koffiecup bestaat uit een mix van 85% Arabica koffie en 15% Robusta koffie. Gattopardo is een koffiespecialist die aanhoudend blijft zoeken naar de beste koffiesoorten in de hele wereld. Voor de Special Club koffiecups wordt er koffie gebruikt uit Midden- en Zuid-Amerika, India, Vietnam en Afrika. Door een speciale samenstelling en productie van de koffiecup is het met de Gattopardo mogelijk om espresso's te bereiden met een goede schuimlaag, beter dan met de originele Nespresso® cups.

Nespresso® koffiecups met een zoete smaak

Gattopardo gebruikt speciale Robusta koffiebonen in de koffiemelange die de Special Club koffiecup een bijzondere smaak geeft. De gebruikte Robusta is zoeter dan normaal en dit is ook te proeven in de espresso's. Het zijn intense espresso's, maar wel met een zoet tintje.

Verpakking & Compatibiliteit

De Gattopardo Special Club koffiecups zijn een uitstekend alternatief voor de originele Nespresso® cups en kunnen ook in alle populaire Nespresso® machines gebruikt worden zoals de CitiZ, Inissia, Pixie, Pixie Clips, U, Maestria en Lattissima.

Door dit product te bestellen ontvang je 100 Gattopardo Special Club koffiecups die allemaal apart verpakt zijn. Dankzij deze single-serve verpakking blijft geur en smaak optimaal behouden tot het moment van bereiding. Dit zorgt voor een heerlijke espresso van de hoogste kwaliteit.

Productspecificaties

Artikelnummer
CFNESGATSPC100
SKU
CFNESGATSPC100

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Gattopardo Special Club Cups voor Nespresso® - 100 capsules
GattopardoSpecial Club Cups voor Nespresso® - 100 capsules

De Gattopardo Special C...

24,9919,95