Gattopardo • Special Club Cups voor Nespresso (Koffiecups)
Gattopardo • Special Club Cups voor Nespresso (Koffiecups)

Gattopardo • Special Club Cups voor Nespresso®

Waardering:
85% of 100
De Gattopardo Special Club Nespresso® koffiecup is een echte aanrader voor iedere liefhebber van intense espresso’s. Dit artikel bevat in totaal 100 koffiecups in een individuele verpakking waarmee 100 overheerlijke espresso's te bereiden zijn.
24,99
Kies uw aantal:
U bespaart 10,00
U bespaart 1,50
Op voorraad
Intensiteit
Aroma
Bloemig, Chocolade
Type Drank
Espresso
SKU
CFNESGATSPC100

Italiaanse koffiecups voor Nespresso® machines

Met de Special Club Nespresso® koffiecup bereid je gegarandeerd een heerlijke en echte Italiaanse espresso die krachtig van smaak is. Een espresso zoals de Italianen het graag drinken. De Gattopardo Special Club koffiecup bestaat uit een mix van 85% Arabica koffie en 15% Robusta koffie. Gattopardo is een koffiespecialist die aanhoudend blijft zoeken naar de beste koffiesoorten in de hele wereld. Voor de Special Club koffiecups wordt er koffie gebruikt uit Midden- en Zuid-Amerika, India, Vietnam en Afrika. Door een speciale samenstelling en productie van de koffiecup is het met de Gattopardo mogelijk om espresso's te bereiden met een goede schuimlaag, beter dan met de originele Nespresso® cups.

Nespresso® koffiecups met een zoete smaak

Gattopardo gebruikt speciale Robusta koffiebonen in de koffiemelange die de Special Club koffiecup een bijzondere smaak geeft. De gebruikte Robusta is zoeter dan normaal en dit is ook te proeven in de espresso's. Het zijn intense espresso's, maar wel met een zoet tintje.

Verpakking & Compatibiliteit

De Gattopardo Special Club koffiecups zijn een uitstekend alternatief voor de originele Nespresso® cups en kunnen ook in alle populaire Nespresso® machines gebruikt worden zoals de CitiZ, Inissia, Pixie, Pixie Clips, U, Maestria en Lattissima.

Door dit product te bestellen ontvang je 100 Gattopardo Special Club koffiecups die allemaal apart verpakt zijn. Dankzij deze single-serve verpakking blijft geur en smaak optimaal behouden tot het moment van bereiding. Dit zorgt voor een heerlijke espresso van de hoogste kwaliteit.

Meer informatie
Producent Gattopardo
Prijs per capsule 0,23
Zetwijze Dolce Gusto
Aroma Bloemig, Chocolade
Intensiteit 8,00
Type Drank Espresso
Stuks per verpakking 100

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang gratis het Koffie Receptenboek