Grand Cru • Chic Espresso Cups voor Nespresso®

Laat je zintuigen ontwaken met de 100% Arabica cups van Grand Cru. De koffiesmaak aangeduid met de naam ‘Chique’ is er een voor de liefhebbers van zoete, bloemige geuren en citrustonen. Een licht intense espresso voor in de Nespresso machine. De Arabica koffieboon groeit op hoge hoogtes en wordt daardoor gezien als een exclusieve variant met voortreffelijke smaken. ‘Grand Cru’ doet zijn naam eer aan en verzorgt een kwalitatieve kop koffie voor in huis.
U bespaart € 3,00
U bespaart € 10,00
Intensiteit
Aroma
Bloemig, Citrus, Zoet
Type Drank
Espresso
SKU
GC004901
€ 24,50
€ 0,19
p/stuk
€ 22,50
Op voorraad

Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Veilig winkelen

Voordelen

Ruime keuze uit koffiecups. Meer dan 30+ unieke smaken.

Alleen echte Italiaanse merken. De beste alternatieve koffiecups.

Gratis verzending vanaf € 29,-. Levering volgen met track & trace.

Nespresso Proefpakket

De Grand Cru ‘Chique’ is een 100% Arabica uit het oosten van Afrika. Daarnaast proef je ook hinten van koffiebonen uit Midden-Amerika en Zuid-Amerika. De eigenzinnige geur van de Arabica koffieboon bevat aroma’s van een bloemig en fruitig boeket, zelfs met citrustonen. Deze spannende koffie is er een voor de liefhebbers van zoete geuren. De aromatische espresso heeft de intensiteit 4 van Nespresso.

De smaak van Grand Cru Chique

Grand cru is van oorsprong een uitdrukkelijk welke wordt gebruikt bij brouwsel van een hoge kwaliteit. Het betekent letterlijk "grote oogst" en wordt veel in de wijnbouw gebruikt, waarbij ‘groot’ slaat op kwaliteit. Het koffiemerk Grand Cru heeft deze term overgenomen en zich volledig eigen gemaakt. De smaken zijn het resultaat van een zorgvuldige selectie van koffiebonen en een perfect beheerde brandtechniek. De collectie voortreffelijke koffie cups van Grand Cru worden aangeduid met franse termen, zoals ‘Chich’, ‘Rendez-Vous’, ‘Excellence’ en “Oh la la”.

De Grand Cru koffiecups

De koffiecups van Grand Cru kunnen worden gebruikt in de apparaten van Nespresso. Via Koffiecupster worden deze koffiecups geleverd per 12 doosjes, waarin er in elke individuele 10 cups zitten. In totaal is de bestelling daarom geschikt voor 120 vers-geurende, 100% Arabica koppen koffie. Een voorraad waar je binnen no-time doorheen bent, geloof ons maar.

Meer informatie
Producent Grand Cru
Prijs per capsule 0,19
Zetwijze Nespresso
Aroma Bloemig, Citrus, Zoet
Intensiteit 6,00
Eigenschappen 100% Arabica
Type Drank Espresso
Stuks per verpakking 120

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang gratis het Koffie Receptenboek