Grand Cru • Excellence Ristretto Cups voor Nespresso®
Grand Cru • Excellence Ristretto Cups voor Nespresso® Grand Cru • Excellence Ristretto Cups voor Nespresso®

Grand Cru • Excellence Ristretto Cups voor Nespresso®

Waardering:
100% of 100
De Grand Cru ‘Excellence’ ristretto is een zinderend sterke ristretto met intensiteit 10. Deze 100% Arabica uit Zuid-Amerika zet alle zintuigen op scherp en geeft een intense boost. Met een vleugje Oost-Afrikaans graan en aromatische tonen van gebakken brood is deze ristretto allerzachtste uitmuntend te noemen. Deze wereldse smaken verschijnen gewoon in jouw keuken doordat de cups perfect passen in de machines van Nespresso.
24,99
Kies uw aantal:
U bespaart 5,00
U bespaart 1,50
Op voorraad
Intensiteit
Aroma
Bloemig, Noten
Type Drank
Cappuccino, Espresso, Ristretto
SKU
004802

Dit is niet zonder reden de meest populaire smaak van Grand Cru. De ‘Excellence’ koffie capsules bieden een mix van 100% Arabica uit Zuid-Amerika met een vleugje Oost-Afrikaans graan. Een zinderend sterke ristretto met intensiteit 10 die alle zintuigen op scherp zet. Perfect om je dag een boost te geven. De aromatische tonen van gebakken brood maken deze koffie niet alleen uniek, maar ook onvergetelijk. Ben jij een liefhebber van sterke smaken? In dat geval is deze koffie met grandeur zeker iets voor jou.

Koffie met grandeur

De compatible capsules met de Nespresso machine zijn jouw begin van een smaakreis over de wereld. De met precisie geselecteerde koffiebonen van Grand Cru komen samen in een serie van koffiecups welke je het gevoel geven in een professionele Italiaanse koffiebar te staan, of op de hoog gelegen plantages in Midden- en Zuid-Amerika. ‘Grand Cru’ betekent ‘grote oogst’ en wordt als term gebruikt om kwaliteit aan te duiden. Dit merk doet zijn eer aan om de uitmuntende koffie smaken van over de hele wereld, gewoon bij jou thuis in de keuken te laten verschijnen.

De Grand Cru koffiecups

De Grand Cru Excellence koffiecups kunnen in pakketten van 12 worden besteld bij Koffiecupster. In elk doosje zitten 10 capsules, welke in totaal dus 120 intense koffie momenten zal opleveren. Geloof ons, de ‘Excellence’ zou je ‘s ochtends zomaar van je sokken kunnen blazen. Een kick-start van de dag in de vorm van een ristretto.

Meer informatie
Producent Grand Cru
Prijs per capsule 0,21
Zetwijze Dolce Gusto
Aroma Bloemig, Noten
Intensiteit 14,00
Eigenschappen 100% Arabica
Type Drank Cappuccino, Espresso, Ristretto
Stuks per verpakking 120
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang gratis het Koffie Receptenboek