Grand Cru • Oh La La Espresso Cups voor Nespresso®
 Grand Cru • Oh La La Espresso Cups voor Nespresso®  Grand Cru • Oh La La Espresso Cups voor Nespresso®

Grand Cru • Oh La La Espresso Cups voor Nespresso®

Waardering:
87% of 100
Een explosieve, aromatische ervaring met geroosterde hinten en daaronder krachtige, maar subtiele smaken. De Grand Cru ‘Oh la la’ koffie is even overweldigend als een verleidelijke dame. Tussen de Zuid-Amerikaanse Arabica-blend ontstaat een goed huwelijk met de geroosterde Robusta. De cups met een intensiteit van 8 zijn perfect te gebruiken in de machines van Nespresso. Een verleidelijk lekkere koffie.
24,99
Kies uw aantal:
U bespaart 5,00
U bespaart 1,50
Op voorraad
Intensiteit
Aroma
Chocolade
Type Drank
Cappuccino, Espresso
SKU
GC004900

Een kreet welke meestal loskomt wanneer je een compliment wilt geven. ‘Oh la la’ is de koffie capsule met een Zuid-Amerikaanse Arabica-blend, gepaard met een vleugje subtiel geroosterde Robusta. Een intense espresso met een explosieve, aromatische kracht van geroosterde aroma’s. Wanneer je de heerlijke geuren passeert, kom je uit bij een delicate en krachtige espresso met verrassend subtiele smaken en de zoetheid van zijn room. De capsules zijn perfect compatible met de machines van Nespresso.

De Grand Cru koffiecups

Wanneer je aan koffie denkt, is Frankrijk niet het eerste land wat opkomt. Maar de Grand Cru collectie met een franse oorsprong, heeft een neusje voor speciale bonen en combineert wereldse smaken tot een gebalanceerde kop. De naam ‘Grand Cru’ wordt eer aan gedaan, wat letterlijk “grote oogst” betekent. De term ‘groot’ mag hier worden vervangen voor ‘kwalitatief’, zoals dat ook in de wijnbouw wordt gebruikt. En geloof ons, niet alleen wijn komt in een grand cru kwaliteit, ook koffie kan erin verschijnen.

De Grand Cru koffiecups

Wanneer je een pakket koffiecups van Grand Cru bij Koffiecupster besteld, ontvang je 12 doosjes met daarin 10 capsules. Deze koffiecups zijn in totaal dus geschikt voor 120 vers geurende koffie-momenten. De krachtige ‘Oh la la’ koffiecups voor espresso zijn te herkennen aan de paarse kleur op de verpakking.

Meer informatie
Producent Grand Cru
Prijs per capsule 0,21
Zetwijze Dolce Gusto
Aroma Chocolade
Intensiteit 11,00
Type Drank Cappuccino, Espresso
Stuks per verpakking 120

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang gratis het Koffie Receptenboek