Grand Cru • Rendez-Vous Lungo Cups voor Nespresso®
Grand Cru • Rendez-Vous Lungo Cups voor Nespresso® Grand Cru • Rendez-Vous Lungo Cups voor Nespresso® Grand Cru • Rendez-Vous Lungo Cups voor Nespresso®

Grand Cru • Rendez-Vous Lungo Cups voor Nespresso®

Waardering:
93% of 100
Koffiecups met grandeur. De Grand Cru ‘Rendez-Vous’ koffiecups bevatten een 100% Arabica blend van Oost-Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse bonen. Deze kwalitatieve lungo met intensiteitsniveau 4 is perfect uitgebalanceerd en voorzien van florale en fruitige aroma’s met een licht zuurtje als ondertoon. Een heerlijke kop koffie om lang van te genieten, net zoals bij een fijne rendez-vous.
24,99
Kies uw aantal:
U bespaart 5,00
U bespaart 1,50
Op voorraad
Intensiteit
Aroma
Bloemig, Fruitig
Type Drank
Lungo
SKU
GC004903

De Grand Cru ‘Rendez-Vous’ is een Arabica blend van Oost-Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse bonen. Een evenwichtige lungo met een subtiele florale en fruitige aroma’s met een licht zuurtje als ondertoon. Zoals het merk zelf zegt is de cafe lungo geschikt “voor afspraken met een lange tijd”. Zoals bijvoorbeeld bij een fijne rendez-vous. De koffiecups van Grand Cru laten het weerzien van een oude vriend of een familielid makkelijk uren duren. De intense smaken en opliftende aroma’s blijven verleiden en je zal terug gaan voor nog een aantal rondes.

Koffie met grandeur

Nostalgie en euforie in een kopje. De smaken van de Grand Cru Rendez-Vous hebben iets vertrouwds en tegelijker tijds iets vernieuwends. Het merk doet haar naam eer aan, wat namelijk letterlijk “grote oogst” betekent. Bij groot wordt hier “kwaliteit” bedoeld, een term welke ook veel voorkomt in de wijnbouw wanneer het om een voortreffelijk resultaat gaat. De speciaal geselecteerde koffiebonen geven interessante, zachte smaken en wekken de interesse van diverse liefhebbers. Of het nu gaat om espresso, lungo, cappuccino of zelfs cafeïnevrije koffie.

De Grand Cru koffiecups

De lungo koffiecups welke de naam ‘Rendez-Vouz’ dragen, zijn te herkennen aan de rode kleur. De cups zijn perfect compatible met Nespresso apparaten. Via Koffiecupster worden deze koffiecups geleverd per 12 doosjes, waarin er in elke individuele 10 cups zitten. In totaal is de bestelling daarom geschikt voor 120 koppen verse, scherp en fruitig geurende koppen koffie. Geloof ons maar, daar ben je binnen no-time doorheen.

Meer informatie
Producent Grand Cru
Prijs per capsule 0,21
Zetwijze Dolce Gusto
Aroma Bloemig, Fruitig
Intensiteit 6,00
Eigenschappen 100% Arabica
Type Drank Lungo
Stuks per verpakking 120
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang gratis het Koffie Receptenboek