De lekkerste koffiecups voor Nespresso, Lavazza & Dolce Gusto

Bespaar tot 46% op je koffiecups!

Nespresso cups

Nespresso Cups

Bij KoffieCupster.nl vind je de lekkerste Nespresso cups! Onze smaken worden zorgvuldig samengesteld en in Italië geproduceerd. De alternatieve koffiecups zijn te gebruiken in alle Nespresso apparaten.

Lavazza cups

Lavazza A Modo Mio Cups

De Lavazza A Modo Mio cups van KoffieCupster.nl worden gevuld door de bekende Italiaanse koffiemerken Gattopardo en Lollo Caffè. Onze Lavazza A Modo Mio cups maken uitsluitend gebruik van de beste koffiebonen!

Dolce Gusto cups

Dolce Gusto Cups

KoffieCupster.nl heeft als één van de weinig webshops in Nederland alternatieve Dolce Gusto cups! Deze zijn zorgvuldig geselecteerd, komen van de beste Italiaanse koffiebranderijen en werken in elke Dolce Gusto machine

88 Caffè
Gattopardo
KoffieCupster.nl
Lollo Caffè
Perrucci

Bestel vóór 22:00, morgen in huis

De voordeligste koffiecupjes

Gratis verzending vanaf € 99,-

Alternatieve koffiecups voor Nespresso, Dolce Gusto en Lavazza

Koffiecupster.nl is gespecialiseerd in de lekkerste koffiecups voor heerlijke espresso, lungo of ristretto met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Hier vind je originele en alternatieve koffiecups voor Nespresso, Lavazza A Modo Mio en Dolce Gusto koffiemachines. Deze alternatieve koffiecapsules zijn goedkoper en je kan wel kiezen uit 15 verschillende smaken.

Onze alternatieve koffiecups worden speciaal in Italië geproduceerd, het land van de espresso, zodat onze koffie-experts ter plaatste de beste capsules voor u kunnen selecteren. Je hebt al een lekkere espresso vanaf 20 cent per kopje!

In de KoffieCupster.nl webshop vind je de beste producten van onder andere 88° Caffè, Gattopardo, Lollo Caffè, Perrucci en Lavazza. Lees meer...

Perrucci: Smaaksensatie voor Nespresso en Dolce Gusto

Perrucci Koffiecups

Probeer het proefpakket

Nespresso Capsules

Beste Nespresso Cups

A Modo Mio Capsules

Beste Lavazza Cups

Dolce Gusto Capsules

Beste Dolce Gusto Cups

Tip je vrienden en ontvang €2,50 korting

Breng een vriend aan en ontvang beiden €2,50 korting op jullie volgende bestelling.

Lees meer

Van onze blog

Nespresso machine ontkalken

Nespresso machine ontkalken

Om een lekkere bak koffie te zetten, is het nodig om af en toe je Nespresso machine te ontkalken. De koffiemachines van Nespresso zijn zo ontworpen, dat je met een paar snelle en eenvoudige stappen de machine ontkalkt.

Lees meer

Nespresso cups

Herkenbaar voor Nespresso fans

Je drinkt al jaren Nespresso cups in plaats van de smakeloze koffie die zoveel andere mensen drinken. Als echte fan heb je dan ook een goede smaak ontwikkeld. Onderstaande situaties zullen voor jou dan ook erg herkenbaar zijn!

Lees meer

Beste Nespresso Cups 2017

Beste Nespresso cups 2017

Tegenwoordig heb je de keuze uit tientallen verschillende merken voor alternatieve Nespresso capsules. Maar wat zijn eigenlijk de beste Nespresso cups 2017? Wij vergelijken de verschillende testen en geven je 5 goede alternatieven.

Lees meer

  Laden...