Nespresso® cups goedkoop bestellen?

Nespresso® cups goedkoop bestellen?

Nespresso® is een welbekend merk onder de koffiedrinkers☕️. Ze hebben hun eigen koffiezetapparaten en eigen Nespresso® cups. Maar wat kost een goed bakkie Nespresso® koffie nou eigenlijk? De prijzen van deze koffie cups verschillen enorm en er zijn diverse smaken waardoor de prijs hoog op kan lopen.

Geschiedenis Nespresso®

Hoe is Nespresso® eigenlijk begonnen? Het koffiemerk begon 30 jaar geleden met een grandioos idee: dat iedereen net als barista’s een perfect kopje espresso☕️ kan maken.

Nespresso® heeft het concept steeds verbeterd waardoor miljoenen mensen vandaag kunnen genieten van hun espresso. Dit heeft de wereldwijde koffiecultuur gevormd. Door blijvende innovaties en kwaliteit heeft Nespresso® zich ontwikkeld als marktleider in perfecte hoeveelheid koffie .

Prijs van Nespresso® cups

Je kunt ervoor kiezen om originele Nespresso® cups aan te schaffen, maar je kunt veel euro’s besparen als je alternatieve Nespresso® cups koopt. Van de euro’s die je bespaart, kun je nog meer van het heerlijke zwart goud te drinken.

We hebben onderzoek gedaan naar waar je allemaal Nespresso® cups kunt kopen en voor welke prijs. De originele capsules van Nespresso® kosten ongeveer tussen de € 0,35 en € 0,50 cent per stuk. Bij KoffieCupster ligt de prijs tussen € 0,20 en € 0,25 cent per stuk en dat scheelt heel veel?!

”Nederlanders drinken gemiddeld 2,4 kopjes koffie per dag en zijn de grootste koffiedrinkers ter wereld”

Als je ervan uit gaat dat je 2,4 kopjes per dag drinkt, dan zou je aan originele Nespresso cups ongeveer € 403,20 euro kwijt zijn en met KoffieCupster koffiecups zou je ongeveer € 209,66 euro.. Dat is een besparing van € 193,54 euro per jaar!! Dus waar wacht je nog op? Blijf nog meer koffie lurken met het geld dat je bespaart!

Hieronder hebben we alle originele en alternatieve koffiecups van KoffieCupster.nl op een rijtje gezet:

Naam
Prijs/cupje
Waar te koop?
Nespresso®
€ 0,35/€0,50
Nespresso®
nespresso cups - koffiecupster.nl

Verschil tussen originele en alternatieve Nespresso® koffiecups

Hier is de grap: vaak zit er geen verschil tussen de originele en de alternatieve Nespresso® capsules alleen in de prijs natuurlijk?… Soms zijn de alternatieve cups zelfs beter dan de originele capsules. Het materiaal is soms net iets anders maar de koffie komt vaak van dezelfde fabrikant of koffieboer. Dus bespaar je centen!

Bekendste Nespresso® smaken

Nespresso verdeelt haar heerlijke smaken in intenso, espresso, lungo en pure origin. De alternatieve Nespresso® capsules van KoffieCupster zijn verdeeld in espresso en lungo.

Hieronder is er een overzicht van enkele overheerlijke en populaire Nespresso smaken van onze shop:

 1. Ristretto Intenso Cups van Perrucci (€0,25 ct)
  Een espresso met een rijke, intense en award winning blend met Robusta koffiebonen. Een bitterzoete aroma wordt aangevuld met een romige afdronk.
 2. Crema di Napoli van 88° Caffè(€0,22 ct)
  Een heerlijke espresso met een crèmelaagje. Het bevat een mix van 5% Arabica en 95% Robusto koffiebonen met hints van chocolade, hazelnoot en roostering.
 3. Gusto Ricco Cups van Gattopardo (€0,22 ct)
  Een aanrader voor intenso espresso en ook te gebruiken als een lungo. Het is een samenstelling van 25% Arabica en 75% Robusta en heeft een zoet smaakje.
 4. Vivo Lungo van Caffè Perrucci (€0,20 ct)
  Lekker voor een grote kop koffie. Het is een mix van 35% Arabica koffie en 65% Robusta koffie.

Probeer onze Barista Proeverij met 4×10 cups om de bestsellers uit te proberen. Wil je graag de specialistische cups proberen? Geen zorgen, want bij KoffieCupster kun je een proefpakket aanschaffen voor een zacht prijsje. Deze proeverij van Nespresso® koffiecups bevat alle Grand Cru smaken die wij in de webshop verkopen.


Nespresso® machines

De alternatieve/goedkopere koffie cups van KoffieCupster werken precies hetzelfde als de originele Nespresso® cups. Een overzicht op welke apparaten de alternatieve cups werken:

 1. ✔️Krups CitiZ
 2. ✔️Krups CitiZ&Milk
 3. ✔️Krups Pixie
 4. ✔️Pixie Clips
 5. ✔️Krups Inissia
 6. ✔️Krups U
 7. ✔️Krups UMilk
 8. ✔️Magimix Gran Maestria
 9. ✔️Krups Prodigio
 10. ✔️KitchenAid
 11. ✔️De’Longhi Lattisima Pro
 12. ✔️De’Longhi Lattisma Touch
 13. ✔️Krups Expert
 14. ✔️Krups Expert&Milk

Heb je een ander Nespresso® apparaat? Probeer dan gewoon eens een keer uit of hier de goedkopere koffiecupjes ook in werken! Dit kan echter per alternatief cupje ook weer verschillen. Twijfel je of je koffieaparaat met onze koffiecupjes werkt? Neem contact op met ons!

Koffieweetjes

Nu dat besproken is, is het tijd voor leuke weetjes over koffie! Wat weet jij precies allemaal over koffie?? Hoe is koffie eigenlijk ontstaan? Waar is koffie allemaal goed voor? Weet jij wat de voordelen zijn van koffie drinken of waar de duurste koffie ter wereld verkrijgbaar is en hoe het gemaakt wordt? Laten we beginnen met de oorsprong en geschiedenis van dit opwekkende drankje.

Geschiedenis van koffie

Er zijn verschillende verhalen over waar koffie vandaan komt, maar wij gaan toch het leukste verhaal vertellen. Een geitenhouder in Ethiopië in het jaar 300 na Christus trok met zijn geiten door de bergen en verschillende landschappen. Deze geiten? aten van verschillende planten en struikjes. De geitenhoeder had gemerkt dat de geiten gingen dansen en erg vrolijk werden na het eten van bessen van een bepaalde struik.

Dat wilde hij ook wel! Hij ging daarom ging zelf op zoek naar deze struiken en at de bessen. Hij kwam erachter dat de bessen hem ook energiek en vrolijk maakten. Niet veel later werd er bedacht om de bessen, te drogen en te roosteren en zo om te toveren tot koffiebonen en als drankje te maken in plaats van een snack.

Er wordt vermoed dat de Arabieren de eerste koffiedrinkers zijn ter wereld

Top 10 duurste koffie

Het liefst willen wij allemaal genieten van lekker bakkie pleur, maar we willen niet te veel betalen. Sommige koffiebonen zijn zo duur, dat we ze waarschijnlijk zelf nooit zouden proberen. De duurste koffie op een rijtje:

 • 10. Starbucks Rwanda Blue Bourbon: deze koffie is ontdekt door Starbucks in Rwanda en heeft een prijskaartje van $ 24 dollar per pond.
 • 9. Kona Koffie: deze koffie komt uit Hawaï en is voor $ 34 dollar per pond verkrijgbaar.
 • 8. Los Planes: oorsprong is El Salvador en heeft een mooi prijsje van $ 40 dollar per pond.
 • 7. Blue Mountain: deze lekkere koffie komt uit Jamaica en wordt vaak nagemaakt. Hier betaal je maar liefst $ 49 dollar pond voor.
 • 6. Fazenda Santa Ines: deze koffie is zo exclusief dat je het maar in een aantal cafés ter wereld kan kopen. De prijs is $ 50 dollar per pond.
 • 5. El Injerto: deze koffie komt uit Guatemala en kost ongeveer $ 50 dollar per pond.
 • 4. Island of St. Helena koffie : is de favoriete koffie van Napoleon Bonaparte en kost $ 79 dollar per pond. Niet een misselijk prijsje…
 • 3. Hacienda La Esmeralda: deze koffie komt uit Panama en is zeer populair. Het heeft een hartverzakkings prijsje van $ 79 dollar per pond.
 • 2. Kopi Luwak??: de beroemde koffie uit Indonesië gemaakt van uitwerpselen van civetkatten. Voor dit bakje zwart goud betaal je maar liefst $ 160 dollar per pond. Maar lijkt ons nu niet echt smakelijk!!
 • 1. Black Ivory koffie ??is afkomstig van uitwerpselen van olifanten en heeft een prijskaartje van $ 1.100 dollar per kilo

 

Exclusieve Black Ivory koffie kost ongeveer € 50,- per kopje

Niet huilen want je kunt van overheerlijke troost genieten met onze alternatieve koffiecups. Voor een troostprijsje natuurlijk?

Voordelen koffie drinken

Koffie drinken is niet alleen lekker, maar ook goed voor je. Het is niet meer te bedenken dat we de dag niet beginnen met een kopje koffie. Bij de meeste mensen hoort het bij het dagelijks leven en ze drinken daarom ook meer dan één kopje op een dag. Maar naast dat het gewoon lekker is, zijn er ook voordelen aan verbonden. We hebben de voordelen voor jou hieronder gezet:

 • 1. Goed voor je hart❤️

Uit onderzoek is gebleken dat mensen die 3 – 5 kopjes koffie per dag drinken minder kans hebben op hart- en vaat ziekten.

 • 2. Beschermende werking op je lever

Mensen die meer dan 3 kopjes leut per dagen drinken hebben minder leverenzymen dan de niet-koffie drinkers. Deze koffieleuters hebben minder kans op levercirrose.

 • 3. Cafeïne is goed voor je bloedsomloop

Uit onderzoek is gebleken dat de bloedstroom sneller en hoger was na het drinken van een kop koffie.

 • 4. Antioxidanten

Koffie bevat antioxidanten en dat is goed voor je lichaam.

 • 5. Koffie kan Alzheimer en Parkinson remmen

Diverse onderzoeken hebben aangetoond dat koffiedrinkers 65% minder kans hebben op Alzheimer.

 • 6. Scrub van koffie voor cellulitis

Het schijnt dat als je koffiedik mengt met olijfolie dat het goed kan dienen als scrub tegen cellulitis.

 • 7. Goed voor je gebit?

Volgens buitenlandse onderzoeken kan koffie tandbederf voorkomen omdat sommige soorten koffie een soort antibacteriële werking hebben. Uiteraard moet je niet te veel koffie drinken want anders krijg je vlekken op je tanden.

 

Hebben wij je genoeg overtuigd om te kiezen voor alternatieve Nespresso® koffiecups van KoffieCupster? Kies dan voor onze alternatieve koffie cups voor een zacht prijsje en heerlijke smaak. Kun je toch nog geen keuze maken dan kan je altijd kiezen voor de Nespresso® Barista Proeverij.

Blijf optimaal en goedkoper genieten van een heerlijke bakkie pleur!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang gratis het Koffie Receptenboek