Koffiebonen Proeverij van Tiktak (3 kilo)
Koffiebonen Proeverij van Tiktak (3 kilo)
Aanbieding

Koffiebonen Proeverij van Tiktak (3 kilo)

Bestel een proeverij koffiebonen van Tiktak om alle drie de volle smaken en rijke aroma’s te ervaren. Biedt je gasten verschillende opties aan en probeer ook zelf te variëren tussen een Intermezzo, een krachtige espresso en een romige espresso. Ontvang van iedere smaak een kilozak en ga zelf op ontdekkingsreis langs bonen uit Brazilië, Azië, Afrika en Midden-Amerika.
Normale prijs 69,80 Speciale prijs 49,95 U bespaart 28%
Op voorraad
SKU
PRTIKBON4

Inhoud Koffiebonen Proeverij van Tiktak

Met dit proefpakket kan je onze beste koffiebonen van Tiktak in een keer uitproberen voordat je ze in grotere hoeveelheden tegelijk besteld. Hieronder vind je een overzicht van welke koffiebonen je kan verwachten:
1 kilogram Mountain High: een rijke blend van de beste Arabica koffie, die donker geroosterd is en tonen van caramel en chocolade hebben.
1 kilogram Samba: een heerlijke blend van Arabica koffie uit Zuid-Amerika die speciaal geselecteerd zijn op hun gebalanceerde aromatische noten.
1 kilogram Latin Dance: een blend van donkere Arabica en Robusta koffie. De intense body heeft heerlijke aromatische noten van halfzoete donkere chocolade.
Meer informatie
Producent Tiktak
Zetwijze Koffiebonen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang gratis het Koffie Receptenboek