Gattopardo - Gusto Ricco Cups voor Lavazza A Modo Mio
Gattopardo - Gusto Ricco Cups voor Lavazza A Modo Mio

Gattopardo • Gusto Ricco Cups voor Lavazza A Modo Mio®

Waardering:
95% of 100
De Gattopardo Gusto Ricco koffiecup voor Lavazza A Modo Mio® is absoluut aan te raden als je van een intense espresso houdt. In de capsule zit 100% robusta koffie die afkomstig is vanuit de hele wereld. Veel van onze klanten vinden deze koffiecup lekkerder dan de originele Lavazza A Modo Mio® cups. De verpakking bevat in totaal 100 capsules, goed voor 100 overheerlijke espresso's om van te genieten.
25,99
Kies uw aantal:
U bespaart 6,00
U bespaart 2,00
Op voorraad
Intensiteit
Aroma
Kruidig, Noten
Type Drank
Espresso
SKU
CFMIOGATTGUR100

Alternatieve Lavazza A Modo Mio® cup met een rijke smaak

De Gusto Ricco (vertaling: rijke smaak) A Modo Mio koffiecup is een echte aanrader voor iedere liefhebber van intense espresso’s. Deze Italiaanse koffie bestaat uit 100% Robusta koffie die afkomstig is van de beste koffieplantages in Midden- en Zuid Amerika, India, Vietnam en Afrika. Door een speciale samenstelling en productie van de koffiecup is het met de Gattopardo mogelijk om espresso's te bereiden met een goede schuimlaag, beter dan met de originele Lavazza A Modo Mio® cups. Deze A Modo Mio koffiecup is perfect voor iedereen die intense Lavazza® koffie houdt.

Intense espresso koffiecup met een zoet tintje

De Robusta koffiebonen die gebruikt worden voor de Gattopardo Gusto Ricco is een bijzondere, want dit type koffieboon is iets zoeter dan de normale robusta koffiebonen. Het resultaat is een klassieke Italiaanse espresso met een hoge intensiteit die een zoet tintje heeft.

Verpakking & Compatibiliteit

De Gattopardo Gusto Ricco koffiecups zijn een uitstekend alternatief voor intense originele Lavazza A Modo Mio® capsules en kunnen in alle Lavazza A Modo Mio® espressomachines gebruikt worden, waaronder in de populaire Favola Plus, Favola Cappuccino, Espria, Simpla, Minù, Favola Easy en EspressoGo.

Deze verpakking bevat in totaal 100 capsules waarmee je 100 heerlijke espresso's kunt bereiden.

Meer informatie
Producent Gattopardo
Prijs per capsule 0,24
Zetwijze Lavazza A Modo Mio
Aroma Kruidig, Noten
Intensiteit 11,00
Type Drank Espresso
Stuks per verpakking 100

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang gratis het Koffie Receptenboek