Lavazza A Modo Mio® Cups Alternatief

Tot 40% goedkoper
dan originele cups
Lavazza A Modo Mio® cups worden ook gemaakt door de bekende Italiaanse koffiemerken Gattopardo en Lollo Caffè. De Gusto Ricco koffiecups van Gattopardo staan inmiddels hoog aangeschreven bij de koffie liefhebbers en dat is de danken aan de strenge selectie van koffiebonen. Zowel Gattopardo als Lollo Caffè maken uitsluitend gebruik van de beste koffiebonen die voor een karakteristieke smaak zorgen.

17 artikel(en)

per pagina

Voor 20:00 besteld, morgen in huis!

17 artikel(en)

per pagina

Voor 20:00 besteld, morgen in huis!

Lavazza A Modo Mio® Cups Alternatief

Alternatieve Lavazza A Modo Mio® cups zijn verkrijgbaar bij Koffiecupster in veel verschillende soorten en smaken. Veel mensen gebruiken alleen de originele Lavazza A Modo Mio® cups, maar er gaat een nieuwe wereld voor je open zodra je de alternatieve Lavazza A Modo Mio® cups gaat gebruiken. Deze capsules zijn 100% compatibel met alle A Modo Mio espressomachines en geven je de mogelijkheid van meer diversiteit te genieten.


Rijk aanbod aan Lavazza A Modo Mio® cups

Een goedkoper alternatief voor de originele Lavazza A Modo Mio® koffie cups zijn de cups van Lollo Caffè en Gattopardo. Deze koffiecups variëren in smaak en intensiteit. Uiteindelijk hebben wij Lavazza A Modo Mio® cup te bieden voor iedere espresso liefhebber. Alle koffiecups hebben een unieke geur en smaak zodat er dag in, dag uit genoten kan worden van de lekkerste koffie.


Beste koffie voor Lavazza A Modo Mio® espressomachines

Wil jij ook genieten van een consistente crèmelaag, een volle smaak en een intense aroma? Met de Lavazza A Modo Mio® koffiecups op deze pagina kun jij genieten van authentieke Italiaanse espresso's. De meest beroemde Italiaanse koffie ter wereld haal je eenvoudig in huis en garandeert een karakteristiek genot.


Lavazza A Modo Mio® cups alternatief van Gattopardo en Lollo Caffè

Lavazza A Modo Mio® cups worden ook gemaakt door de bekende Italiaanse koffiemerken Lollo Caffè en Gattopardo. De Gusto Ricco koffiecups van Gattopardo staan inmiddels hoog aangeschreven bij de koffie liefhebbers en dat is de danken aan de strenge selectie van koffiebonen. Zowel Gattopardo als Lollo Caffè maken uitsluitend gebruik van de beste koffiebonen die voor een karakteristieke smaak zorgen. Gattopardo heeft drie verschillende koffiecups en Lollo Caffè heeft er vier die geschikt zijn voor Lavazza® espressomachines. Maak kennis met de Nero en Classico cups van Lollo Caffè die voor de meest klassieke espresso's zorgen zoals ze graag in het Napels en Rome gedronken worden. Ook is er een cafeïnevrije koffiecup, namelijk de Dec Espresso van Lollo Caffè. Voor de liefhebbers van een zachtere espresso hebben wij de Oro Espresso van Lollo Caffè geselecteerd.


Cups voor diverse A Modo Mio machines

Net zoals de originele Lavazza A Modo Mio® cups kunnen de alternatieve cups van Gattopardo en Lollo Caffè ook gebruikt worden in koffiemachines zoals de EspressoGo, Éspria, Fantasia, Favola Cappuccino, Favola Easy, Favola Plus, Magia, Minù en Simpla. De alternatieve A Modo Mio capsules zijn goedkoop waarmee je ook nog veel geld kan besparen. Daarnaast is de smaak en kwaliteit net zo goed dus kun je nog voor de volle 100% genieten.


Lavazza A Modo Mio® cups kopen bij KoffieCupster.nl

Op KoffieCupster.nl vind je een selectie van de beste koffiecups voor Nespresso machines. Wij hebben gekozen voor de beste fabrikanten die ook echt 100% Italiaans zijn. Italië is natuurlijk het land bij uitstek als je het over goede espresso's hebt. Bekijk ons aanbod en ontdek de wereld van Nespresso.

  Laden...