Gattopardo - Special Club Cups voor Lavazza A Modo Mio
Gattopardo - Special Club Cups voor Lavazza A Modo Mio

Gattopardo • Special Club Cups voor Lavazza A Modo Mio®

Waardering:
98% of 100
De Gattopardo Special Club Lavazza A Modo Mio® koffiecup is een echte aanrader voor iedere liefhebber van intense espresso’s. Deze verpakking bevat in totaal 100 koffiecups met rijke Arabica. Binnen een handomdraai bereid jij een echte espresso zoals de Italianen het graag drinken.
25,49
Kies uw aantal:
U bespaart 4,00
U bespaart 1,00
Op voorraad
Intensiteit
Aroma
Bloemig, Chocolade
Type Drank
Espresso
SKU
CFMIOGATSPC100

Italiaanse koffiecups voor Lavazza A Modo Mio® machines

Met de Special Club A Modo Mio koffiecup bereid je gegarandeerd een heerlijke en echte Italiaanse espresso die krachtig van smaak is. Een espresso zoals de Italianen het graag drinken. De Gattopardo Special Club koffiecup bestaat uit een mix van 80% Arabica koffie en 20% Robusta koffie. Gattopardo is een koffiespecialist die aanhoudend blijft zoeken naar de beste koffiesoorten in de hele wereld. Voor de Special Club koffiecups wordt er koffie gebruikt uit Midden- en Zuid-Amerika, India, Vietnam en Afrika. Door een speciale samenstelling en productie van de koffiecup is het met de Gattopardo mogelijk om espresso's te bereiden met een goede schuimlaag, beter dan met de originele Lavazza A Modo Mio® cups.

Lavazza A Modo Mio® koffiecups met een zoete smaak

Gattopardo gebruikt speciale Robusta koffiebonen in de koffiemelange die de Special Club koffiecup een bijzondere smaak geeft. De gebruikte Robusta is zoeter dan normaal en dit is ook te proeven in de espresso's. Het zijn intense espresso's, met veel aroma en een zoete afdronk.

Verpakking & Compatibiliteit

De Gattopardo Special Club koffiecups zijn een uitstekend alternatief voor de originele Lavazza A Modo Mio® cups en kunnen ook in alle populaire A Modo Mio machines gebruikt worden zoals de Favola Plus, Favola Cappuccino, Minù, Espria, Simpla, Favola Easy en EspressoGo.

Deze verpakking bevat in totaal 100 capsules waarmee je 100 heerlijke espresso's kunt bereiden.

Meer informatie
Producent Gattopardo
Prijs per capsule 0,24
Zetwijze Lavazza A Modo Mio
Aroma Bloemig, Chocolade
Intensiteit 8,00
Type Drank Espresso
Stuks per verpakking 100

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang gratis het Koffie Receptenboek