100% tevredenheidsgarantie!
Lekkerste Italiaanse koffie!
Gratis thuisbezorgd vanaf €49,-!
0
100% tevredenheidsgarantie!
Lekkerste Italiaanse koffie!
Gratis thuisbezorgd vanaf €49,-!

Lollo Cafè Classico Espresso Cups voor Lavazza A Modo Mio® - 100 capsules

25% sale
Lollo Cafè Classico Espresso Cups voor Lavazza A Modo Mio® - 100 capsules
Productomschrijving
Classico Espresso voor elk moment van de dag Classico Espresso van Lollo Caffè is de alternatieve koffie cup voor Lavazza A Modo Mio® voor elk moment van de dag. De koffie cup bevat een mix van Robusta en Arabica koffie die goed in evenwicht zijn. Gebrande noten zijn in de smaak te herkennen en de espresso is voorzien van een prachtige crèmela...

Classico Espresso voor elk moment van de dag

Classico Espresso van Lollo Caffè is de alternatieve koffie cup voor Lavazza A Modo Mio® voor elk moment van de dag. De koffie cup bevat een mix van Robusta en Arabica koffie die goed in evenwicht zijn. Gebrande noten zijn in de smaak te herkennen en de espresso is voorzien van een prachtige crèmelaag waarin een lichte smaak van honing te proeven is. Het is een heerlijke espresso om op ieder moment van de dag mee te ontspannen!

Traditionele Napolitaanse koffie

De koffie in de Classico Espresso koffie cups wordt geheel volgens Napolitaanse wijze geproduceerd. De oprichter van Lollo Caffè gaf de manier van produceren zelfs een naam, de "Lollo methode". Deze methode staat voor een zorgvuldige keuze van koffie, vakmanschap, altijd blijven zoeken naar de beste smaak en gebruikmaken van de meest geavanceerde productietechnieken. De Lollo methode zorgt voor koffie cups die een zeer goed alternatief zijn voor de originele Lavazza® cups.

Classico Espresso kopen voor A Modo Mio machines

De Lollo Caffè Classico Espresso koffie cups zitten in een single-serve verpakking. Iedere koffie cup zit dus in een aparte verpakking waardoor smaak en geur erg goed behouden blijven. Het is om deze reden mogelijk om deze alternatieve Lavazza A Modo Mio® cups voor een lange tijd te bewaren zonder dat de kwaliteit afneemt. In totaal bevat dit product 100 apart verpakte koffie cups.

De Oro Espresso koffie cups van Lollo Caffè zijn 100% compatibel met alle Lavazza A Modo Mio® machines zoals de Espria, Simpla, Favola Easy, Minù, Favola Plus, Favola Cappuccino en EspressoGo.

Productspecificaties

SKU
CFMIOLOLCLA100
EAN
6095632819865

Reviews

5 / 5Based on 2 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Leen op 27 Maart 2023

    Lekkere zachte koffie

  • 5 / 5
    Gepost door: Jacqueline op 24 Februari 2023

    Goede koffie , niet te sterk , precies goed. En ze passen in de Modo Mio

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Lollo Cafè Classico Espresso Cups voor Lavazza A Modo Mio® - 100 capsules
Lollo CafèClassico Espresso Cups voor Lavazza A Modo Mio® - 100 capsules

Classico Espresso van L...

26,4919,95