Lollo Caffè • Classico Espresso Cups voor Lavazza A Modo Mio (Koffiecups)
Lollo Caffè • Classico Espresso Cups voor Lavazza A Modo Mio (Koffiecups)

Lollo Caffè • Classico Espresso Cups voor Lavazza A Modo Mio®

Classico Espresso van Lollo Caffè is de alternatieve koffie cup voor Lavazza A Modo Mio® voor elk moment van de dag. De koffie cup bevat een mix van Robusta en Arabica koffie die goed in evenwicht zijn. Gebrande noten zijn in de smaak te herkennen en de espresso is voorzien van een prachtige crèmelaag waarin een lichte smaak van honing te proeven is.
26,49
Kies uw aantal:
U bespaart 10,00
U bespaart 1,00
Op voorraad
Intensiteit
Aroma
Noten
Type Drank
Espresso
SKU
CFMIOLOLCLA100

Classico Espresso voor elk moment van de dag

Classico Espresso van Lollo Caffè is de alternatieve koffie cup voor Lavazza A Modo Mio® voor elk moment van de dag. De koffie cup bevat een mix van Robusta en Arabica koffie die goed in evenwicht zijn. Gebrande noten zijn in de smaak te herkennen en de espresso is voorzien van een prachtige crèmelaag waarin een lichte smaak van honing te proeven is. Het is een heerlijke espresso om op ieder moment van de dag mee te ontspannen!

Traditionele Napolitaanse koffie

De koffie in de Classico Espresso koffie cups wordt geheel volgens Napolitaanse wijze geproduceerd. De oprichter van Lollo Caffè gaf de manier van produceren zelfs een naam, de "Lollo methode". Deze methode staat voor een zorgvuldige keuze van koffie, vakmanschap, altijd blijven zoeken naar de beste smaak en gebruikmaken van de meest geavanceerde productietechnieken. De Lollo methode zorgt voor koffie cups die een zeer goed alternatief zijn voor de originele Lavazza® cups.

Classico Espresso kopen voor A Modo Mio machines

De Lollo Caffè Classico Espresso koffie cups zitten in een single-serve verpakking. Iedere koffie cup zit dus in een aparte verpakking waardoor smaak en geur erg goed behouden blijven. Het is om deze reden mogelijk om deze alternatieve Lavazza A Modo Mio® cups voor een lange tijd te bewaren zonder dat de kwaliteit afneemt. In totaal bevat dit product 100 apart verpakte koffie cups.

De Oro Espresso koffie cups van Lollo Caffè zijn 100% compatibel met alle Lavazza A Modo Mio® machines zoals de Espria, Simpla, Favola Easy, Minù, Favola Plus, Favola Cappuccino en EspressoGo.

Meer informatie
Producent Lollo Caffè
Prijs per capsule 0,24
Zetwijze Lavazza A Modo Mio
Aroma Noten
Intensiteit 10,00
Type Drank Espresso
Stuks per verpakking 100

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang gratis het Koffie Receptenboek