L'OR ESPRESSO • Forza Aluminium Cups voor Nespresso®

De L'OR Espresso Forza is een heerlijke espresso in een vernieuwde aluminium, recyclebare capsule die geschikt is voor vrijwel alle Nespresso® koffiemachines. De melange is intens, robuust en temperamentvol en te gebruiken voor een ristretto, espresso of latte. De koffiecup heeft een intensiteit van 9.

U bespaart € 9,00
U bespaart € 20,00
Intensiteit
Aroma
Eiken, Zoethout
Type Drank
Espresso
SKU
DENESLORFOR100
€ 32,90
€ 0,29
p/stuk
€ 28,90
Op voorraad

Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Veilig winkelen

Voordelen

Ruime keuze uit koffiecups. Meer dan 30+ unieke smaken.

Alleen echte Italiaanse merken. De beste alternatieve koffiecups.

Gratis verzending vanaf € 34,-. Levering volgen met track & trace.

Intense Nespresso® cup met intensiteit 9

De L'OR Espresso Forza is een heerlijke espresso in een vernieuwde aluminium, recyclebare capsule die geschikt is voor vrijwel alle Nespresso® koffiemachines. De melange is intens, robuust, temperamentvol en te gebruiken voor een ristretto, espresso of latte. De koffiecup heeft een intensiteit van 9 dus je moet wel van een pittig bakkie houden. De blend van de L'OR Espresso Forza heeft naast een krachtige smaak ook notige aroma's met ondertonen van eik en zoethout. Na de bereiding vind je een waanzinnige amberkleurige crèmalaag op de lekkere espresso. Dat wordt genieten!

Duurzame koffiecups voor Nespresso®

De koffie van L'OR Espresso is duurzaam en UTZ-gecertificeerd. Dit betekent dat de blends uitsluitend koffiesoorten bevatten die op een duurzame manier geproduceerd zijn. L'OR werkt samen met UTZ, omdat ze de leefomstandigheden van de boeren, arbeiders en gezinnen willen verbeteren. Daarnaast zet L'OR zich ook optimaal in om de natuur te behouden en het milieu te beschermen.

Recyclebare L'OR Nespresso® capsules

De L'OR Espresso Forza koffiecups zijn gemaakt van aluminium. Deze aluminium Nespresso® cups zijn recyclebaar en dus een milieubewuste keuze. Een ander groot voordeel van aluminium capsules is dat ze luchtdicht zijn en hierdoor blijven de aroma's en smaken van de koffie langer behouden. Douwe Egberts L'OR heeft een recycleprogramma opgezet waar ook jij aan kan deelnemen. De gebruikte L'OR Forza cups kan je bewaren in de oorspronkelijke verpakking. Je kan vervolgens contact opnemen met de L'OR om de gebruikte capsules op te sturen.

Compatibiliteit van de L'OR Espresso Forza cups

De L'OR Espresso Forza cups zijn speciaal ontworpen voor gebruik in Nespresso® koffiemachines. Je kan Forza koffiecups probleemloos gebruiken in alle Nespresso® apparaten met uitzondering van de Expert, Expert & Milk, Umilk, U en Prodigio aangeschaft na 25 juli 2016. Heb je één van deze machines die ouder is? Dan werken de L'OR Forza capsules gewoon goed. Ook in alle andere machines zoals de CitiZ, Citiz & Milk, Inissia, Pixie Clips, Kitchen Aid, Lattissima, Lattissima Pro en Lattissima Touch werken de koffiecups van L'OR goed.

Dit product bestaat uit 10 verpakking van 10 cups. In totaal dus goed voor 100 heerlijke Forza espresso's.

Meer informatie
Producent L'OR
Prijs per capsule 0,29
Zetwijze Nespresso
Aroma Eiken, Zoethout
Intensiteit 9,00
Type Drank Espresso
Stuks per verpakking 100

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang gratis het Koffie Receptenboek