L'OR ESPRESSO • Ristretto Aluminium Cups voor Nespresso®

De L'OR Espresso Ristretto is een heerlijke espresso in een vernieuwde aluminium, recyclebare capsule die geschikt is voor vrijwel alle Nespresso® koffiemachines. De melange is intens, robuust en te gebruiken voor een ristretto, espresso of latte. De koffiecup heeft een intensiteit van 11.
U bespaart € 9,00
U bespaart € 20,00
Intensiteit
Aroma
Fruitig, Kruidig
Type Drank
Ristretto
SKU
DENESLORRIS100
€ 32,90
€ 0,29
p/stuk
€ 28,90
Op voorraad

Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Veilig winkelen

Voordelen

Ruime keuze uit koffiecups. Meer dan 30+ unieke smaken.

Alleen echte Italiaanse merken. De beste alternatieve koffiecups.

Gratis verzending vanaf € 34,-. Levering volgen met track & trace.

Ristretto Nespresso® cup met frisse nuances

De L'OR Espresso Ristretto is een lekkere ristretto in een vernieuwde aluminium, recyclebare capsule die geschikt is voor vrijwel alle Nespresso® koffiemachines. De melange is intens, robuust en te gebruiken voor een ristretto, espresso of latte. De koffiecup heeft een intensiteit van 11 die het beste tot haar recht komt als je er een echte ristretto (25ml) van maakt. De blend van de L'OR Espresso Ristretto heeft naast het robuuste karakter verrassende frisse nuances en pittige aroma's. Deze koffiecup geeft een onvergetelijke smaakbeleving!

Duurzame Ristretto cups voor Nespresso®

De Ristretto melange van L'OR Espresso is duurzaam en UTZ-gecertificeerd. Er worden dus uitsluitend koffiesoorten gebruikt die duurzaam geproduceerd zijn. L'OR werkt samen met UTZ om de leefomstandigheden van de arbeiders, boeren en gezinnen te verbeteren. Ook heeft L'OR natuur- en milieubescherming hoog in het vaandel staan. Ze zetten zich hiervoor dus optimaal in.

L'OR Nespresso® capsules zijn recyclebaar

De L'OR Espresso Ristretto koffiecups zijn gemaakt van aluminium. Deze aluminium Nespresso® cups zijn recyclebaar en dus een milieubewuste keuze. Aluminium capsules hebben nog een ander groot voordeel. De capsules zijn 100% luchtdicht zodat de aroma's en smaken van de koffie langer behouden blijven. Douwe Egberts L'OR heeft een recycleprogramma opgezet waar ook jij aan kan deelnemen. De gebruikte L'OR Ristretto cups kan je bewaren in de oorspronkelijke verpakking. Je kan vervolgens contact opnemen met de L'OR om de gebruikte capsules op te sturen.

Compatibiliteit van de L'OR Espresso Ristretto cups

De L'OR Espresso Ristretto cups zijn compatible met vrijwel alle Nespresso® koffiemachines. Je kan Ristretto koffiecups probleemloos gebruiken in alle Nespresso® apparaten met uitzondering van de Expert, Expert & Milk, Umilk, U en Prodigio aangeschaft na 25 juli 2016. Heb je één van deze machines die ouder is? Dan werken de L'OR Ristretto capsules gewoon goed. Ook in alle andere machines zoals de CitiZ, Citiz & Milk, Inissia, Pixie Clips, Kitchen Aid, Lattissima, Lattissima Pro en Lattissima Touch werken de koffiecups van L'OR goed.

Dit product bestaat uit 10 verpakking van 10 cups. In totaal dus goed voor 100 heerlijke Ristretto espresso's.

Meer informatie
Producent L'OR
Prijs per capsule 0,29
Zetwijze Nespresso
Aroma Fruitig, Kruidig
Intensiteit 11,00
Type Drank Ristretto
Stuks per verpakking 100

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang gratis het Koffie Receptenboek