L'OR ESPRESSO • Supremo Aluminium Cups voor Nespresso®

Met de L'OR Espresso Supremo maak je een energieke espresso met intense aroma's. De L'OR Supremo heeft een vernieuwde aluminium, recyclebare capsule die geschikt is voor vrijwel alle Nespresso® koffiemachines. De melange is krachtig en kruidig en wordt gekenmerkt door tonen van eiken, noten en donkere chocolade. De koffiecup heeft een intensiteit van 10.
U bespaart € 9,00
U bespaart € 20,00
Intensiteit
Aroma
Chocolade, Eiken, Noten
Type Drank
Espresso
SKU
DENESLORSUP100
€ 32,90
€ 0,29
p/stuk
€ 28,90
Op voorraad

Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Veilig winkelen

Voordelen

Ruime keuze uit koffiecups. Meer dan 30+ unieke smaken.

Alleen echte Italiaanse merken. De beste alternatieve koffiecups.

Gratis verzending vanaf € 34,-. Levering volgen met track & trace.

Energieke en intense Nespresso® cup met intensiteit 10

De L'OR Espresso Supremo is een energieke espresso met intense aroma's. De L'OR Supremo heeft een vernieuwde aluminium, recyclebare capsule die geschikt is voor vrijwel alle Nespresso® koffiemachines. De melange is complex, kruidig, krachtig en te gebruiken voor een ristretto, espresso of latte. Met een intensiteit van 10 is dit dus de perfecte koffiecup voor iedereen die van een stevig bakkie houdt. De blend van de L'OR Espresso Supremo heeft complexe tonen van donkere chocolade, noten en eiken, afgerond met een volle crèmalaag voor intens koffieplezier. Zo haal je het best van een espresso naar boven.

Duurzame Nespresso® cups

L'OR Supremo koffie is 100% duurzaam en UTZ-gecertificeerd. Koffie krijgt een UTZ-certificaat als het op een duurzame manier geproduceerd is. L'OR heeft een samenwerking met UTZ, zodat de leefomstandigheden van de arbeiders, boeren en gezinnen verbeterd kunnen worden. Ook heeft L'OR natuur- en milieubescherming hoog in het vaandel staan. Ze zetten zich hiervoor dus optimaal in.

L'OR Nespresso® capsules: 100% Recyclebaar

De L'OR Espresso Supremo koffiecups zijn gemaakt van aluminium. Deze aluminium Nespresso® cups zijn recyclebaar en dus een milieubewuste keuze. Aluminium capsules hebben ook nog een ander groot voordeel. Ze zijn luchtdicht en hierdoor blijven de aroma's en smaken van de koffie langer behouden. Het is ook mogelijk deel te nemen aan het recycleprogramma van Douwe Egberts L'OR. Bewaar de gebruikte L'OR Supremo cups in de oorspronkelijke verpakking en neem contact op met L'OR om de gebruikte capsules terug te sturen.

Compatibiliteit van de L'OR Espresso Supremo cups

De L'OR Espresso Supremo cups zijn speciaal ontworpen voor gebruik in Nespresso® koffiemachines. Je kan Supremo koffiecups probleemloos gebruiken in alle Nespresso® apparaten met uitzondering van de Expert, Expert & Milk, Umilk, U en Prodigio aangeschaft na 25 juli 2016. Heb je één van deze machines die ouder is? Dan werken de L'OR Supremo capsules gewoon goed. Ook in alle andere machines zoals de CitiZ, CitiZ & Milk, Inissia, Pixie Clips, Kitchen Aid, Lattissima, Lattissima Pro en Lattissima Touch werken de koffiecups van L'OR goed.

Dit product bestaat uit 10 verpakking van 10 cups. In totaal dus goed voor 100 heerlijke Supremo espresso's.

Meer informatie
Producent L'OR
Prijs per capsule 0,29
Zetwijze Nespresso
Aroma Chocolade, Eiken, Noten
Intensiteit 10,00
Type Drank Espresso
Stuks per verpakking 100

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang gratis het Koffie Receptenboek