L'OR LUNGO • Estremo Aluminium Cups voor Nespresso®

De L'OR Lungo Estremo is met een intensiteit van 10 de meest intense lungo van L'OR. De Lungo Estremo heeft een verleidelijke aroma van donker gebrande espresso, verrijkt met kruidige tonen om een krachtige en volle lungo-ervaring te verkrijgen.
U bespaart € 3,00
U bespaart € 10,00
Intensiteit
Aroma
Kruidig, Zoethout
Type Drank
Lungo
SKU
DENESLOREST100
€ 32,90
€ 0,29
p/stuk
€ 30,90
Op voorraad

Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Veilig winkelen

Voordelen

Ruime keuze uit koffiecups. Meer dan 30+ unieke smaken.

Alleen echte Italiaanse merken. De beste alternatieve koffiecups.

Gratis verzending vanaf € 34,-. Levering volgen met track & trace.

De meeste intense L'OR Lungo voor Nespresso®

De L'OR Lungo Estremo is een donker gebrande espresso die verrijkt is met kruidige tonen en een krachtige en volle lungo-ervaring geeft. De L'OR Estremo heeft een nieuwe recyclebare, aluminium capsule die geschikt is voor vrijwel alle Nespresso® koffiemachines. De melange is robuust, intens en het best te gebruiken voor een lungo. De intensiteit van deze lungo cup is maar liefst 10. De blend van de L'OR Lungo Estremo neem je op een mystieke reis van onweerstaanbare espresso-aroma's die door een intens brandproces zijn vrijgekomen. Het is een gewaagde melange die met zijn kruidige achtergrond zorgt voor een krachtige en royale smaakbeleving die op uitersten gebaseerd is.

Duurzame Lungo Nespresso® cups

L'OR Estremo koffie is 100% duurzaam en UTZ-gecertificeerd. Koffie krijgt een UTZ-certificaat als het op een duurzame manier geproduceerd is. Samen met UTZ zorgt Douwe Egberts L'OR ervoor dat de leefomstandigheden van de boeren, arbeiders en hun gezinnen beter worden. Daarnaast zet L'OR zich ook optimaal in om de natuur te behouden en het milieu te beschermen. Ben jij ook duurzaam? Kies dan voor L'OR!

Recyclebare L'OR Nespresso® capsules

De L'OR Lungo Estremo koffiecups zijn gemaakt van aluminium. Deze aluminium Nespresso® cups zijn recyclebaar waardoor je dus een milieubewuste keuze maakt. Een ander groot voordeel van aluminium capsules is dat ze luchtdicht zijn. Hierdoor blijven de aroma's en smaken van de koffie langer behouden. Na het gebruik van de L'OR capsules kan je deelnemen aan het Douwe Egberts L'OR recycleprogramma. De gebruikte L'OR Estremo cups bewaar je in de originele verpakking. Neem vervolgens contact op met L'OR om de gebruikte capsules te retourneren.

Compatibiliteit van de L'OR Lungo Estremo cups

De L'OR Lungo Estremo cups zijn speciaal ontworpen voor gebruik in Nespresso® koffiemachines. Je kan Estremo koffiecups probleemloos gebruiken in alle Nespresso® apparaten met uitzondering van de Expert, Expert & Milk, Umilk, U en Prodigio aangeschaft na 25 juli 2016. Heb je één van deze machines en heb je die voor deze datum gekocht? Je kan de L'OR Decaffeinato capsules dan gewoon gebruiken. Ook in alle andere machines zoals de CitiZ, CitiZ & Milk, Inissia, Pixie Clips, Kitchen Aid, Lattissima, Lattissima Pro en Lattissima Touch werken de koffiecups van L'OR goed.

Dit product bestaat uit 10 verpakking van 10 cups. In totaal dus goed voor 100 heerlijke Estremo lungo's.

Meer informatie
Producent L'OR
Prijs per capsule 0,29
Zetwijze Nespresso
Aroma Kruidig, Zoethout
Intensiteit 10,00
Type Drank Lungo
Stuks per verpakking 100

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang gratis het Koffie Receptenboek