L'OR LUNGO • Profondo Aluminium Cups voor Nespresso®

De L'OR Lungo Profondo is een intense en robuuste Lungo met kruidige aroma's. De L'OR Profondo heeft een nieuwe recyclebare, aluminium capsule die geschikt is voor vrijwel alle Nespresso® koffiemachines. De melange is robuust, intens en het best te gebruiken voor een lungo. De koffiecup heeft een intensiteit van 8.
U bespaart € 3,00
U bespaart € 10,00
Intensiteit
Aroma
Kruidig, Zoethout
Type Drank
Lungo
SKU
DENESLORPRO100
€ 32,90
€ 0,29
p/stuk
€ 30,90
Op voorraad

Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Veilig winkelen

Voordelen

Ruime keuze uit koffiecups. Meer dan 30+ unieke smaken.

Alleen echte Italiaanse merken. De beste alternatieve koffiecups.

Gratis verzending vanaf € 34,-. Levering volgen met track & trace.

Best verkocht L'OR Lungo cup voor Nespresso®

De L'OR Lungo Profondo is een intense en robuuste Lungo met kruidige aroma's. De L'OR Profondo heeft een nieuwe recyclebare, aluminium capsule die geschikt is voor vrijwel alle Nespresso® koffiemachines. De melange is robuust, intens en het best te gebruiken voor een lungo. Deze lungo koffiecup heeft een intensiteit van 8. De blend van de L'OR Lungo Profondo heeft complexe, kruidige aroma van geroosterde amandelen en uitdagend zoethout. Dit wordt afgerond met een bronze crèmalaag die mooi glinstert. Dat wordt genieten!

Duurzame Lungo Nespresso® cups

L'OR Profondo koffie is 100% duurzaam en UTZ-gecertificeerd. Koffie krijgt een UTZ-certificaat als het op een duurzame manier geproduceerd is. Samen met UTZ zorgt Douwe Egberts L'OR ervoor dat de leefomstandigheden van de boeren, arbeiders en hun gezinnen beter worden. Tenslotte heeft L'OR milieu- en natuurbescherming hoog in het vaandel staan. Hiervoor zetten ze zich ook optimaal in. Ben jij ook duurzaam? Kies dan voor L'OR!

Recyclebare L'OR Nespresso® capsules

De L'OR Lungo Profondo koffiecups zijn gemaakt van aluminium. Deze aluminium Nespresso® cups zijn recyclebaar en dus een milieubewuste keuze. Een ander groot voordeel van aluminium capsules is dat ze luchtdicht zijn. Hierdoor blijven de aroma's en smaken van de koffie langer behouden. Na de aankoop van deze capsules kan je ook deelnemen aan het Douwe Egberts L'OR recycleprogramma. De gebruikte L'OR Profondo cups kan je bewaren in de oorspronkelijke verpakking. Je kan vervolgens contact opnemen met de L'OR om de gebruikte capsules terug te sturen.

Compatibiliteit van de L'OR Lungo Profondo cups

De L'OR Lungo Profondo cups zijn speciaal ontworpen voor gebruik in Nespresso® koffiemachines. Je kan Profondo koffiecups probleemloos gebruiken in alle Nespresso® apparaten met uitzondering van de Expert, Expert & Milk, Umilk, U en Prodigio aangeschaft na 25 juli 2016. Heb je één van deze machines en heb je die voor deze datum gekocht? Je kan de L'OR Profondo capsules dan gewoon gebruiken. Ook in alle andere machines zoals de CitiZ, CitiZ & Milk, Inissia, Pixie Clips, Kitchen Aid, Lattissima, Lattissima Pro en Lattissima Touch werken de koffiecups van L'OR goed.

Dit product bestaat uit 10 verpakking van 10 cups. In totaal dus goed voor 100 heerlijke Profondo lungo's.

Meer informatie
Producent L'OR
Prijs per capsule 0,29
Zetwijze Nespresso
Aroma Kruidig, Zoethout
Intensiteit 8,00
Type Drank Lungo
Stuks per verpakking 100

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang gratis het Koffie Receptenboek