100% tevredenheidsgarantie!
Lekkerste Italiaanse koffie!
Gratis thuisbezorgd vanaf €49,-!
0
100% tevredenheidsgarantie!
Lekkerste Italiaanse koffie!
Gratis thuisbezorgd vanaf €49,-!

Caffe Fiora Lungo Intenso Cups voor Nespresso® - 10 capsules

60% sale
Caffe Fiora Lungo Intenso Cups voor Nespresso® - 10 capsules
Productomschrijving
De Italiaanse koffie van Caffè Fiora bestaat uit de allerbeste bonen, waardoor je met deze Lungo Intenso een overheerlijke koffie in huis haalt. De Nespresso capsules van Caffè Fiora zijn gevuld met gebrande en gemalen koffie. Deze koffie heeft een sterk karakter met tonen van pure chocolade en een subtiel zoetje van gedroogd fruit. Met deze koff...

De Italiaanse koffie van Caffè Fiora bestaat uit de allerbeste bonen, waardoor je met deze Lungo Intenso een overheerlijke koffie in huis haalt. De Nespresso capsules van Caffè Fiora zijn gevuld met gebrande en gemalen koffie. Deze koffie heeft een sterk karakter met tonen van pure chocolade en een subtiel zoetje van gedroogd fruit. Met deze koffie haal je dan ook de beste kwaliteit Nespresso cups in huis tegen een aantrekkelijke prijs.

Koffiecups van Rainforest Alliance gecertificeerde plantages

De koffie van Caffè Fiora is afkomstig van Rainforest gecertificeerde plantages. Hiermee ondersteunen wij de koffieboeren, dieren en het milieu. De koffiebonen zijn afkomstig uit de hooglanden van Zuid-Amerika, waardoor wij koffie van de beste koffieplantages bieden.

Kenmerken en compatibiliteit van de cups

De Lungo Intenso Nespresso® cups zijn verpakt in doosjes met 10 cups. Deze koffie cups zijn compatibel met alle Nespresso machines. Wij adviseren de koffiecups op een koele en donkere plaats te bewaren om de kwaliteit van de koffie te waarborgen.

Productspecificaties

SKU
190102
EAN
5410658906077
Zetwijze
Nespresso

Reviews

5 / 5Based on 4 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: Ronald Stallmann op 27 Maart 2023

  Heel lekker!mooi schuimlaagje,fijne smaak van koffiebonen.

 • 5 / 5
  Gepost door: Dietrix op 29 Maart 2022
  Erg positief verrast door deze koffie! Heerlijk van smaak! Heb alle vier de smaken, voor elk moment van de dag 1! Zelfs mijn man, die erg kritisch is, vind het heerlijke cups! Aanrader.
 • 5 / 5
  Gepost door: Floor op 29 Maart 2022
  ik vind de koffie Caffe Fiora, geweldig, mits zonder melk, dan komt de smaak beter tot zijn recht, ik proef het subtiele zoetje niet, maar wel de pure chocolade. heel apart, de smaak blijft lekker hangen daarna.
Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Caffe Fiora Lungo Intenso Cups voor Nespresso® - 10 capsules
Caffe FioraLungo Intenso Cups voor Nespresso® - 10 capsules

De Caffè Fiora Lungo I...

2,991,19