100% tevredenheidsgarantie!
Lekkerste Italiaanse koffie!
Gratis thuisbezorgd vanaf €39,-!
0
100% tevredenheidsgarantie!
Lekkerste Italiaanse koffie!
Gratis thuisbezorgd vanaf €39,-!

Meseta Bio Fair cups voor Nespresso® - 100 capsules

Meseta Bio Fair cups voor Nespresso® - 100 capsules
Productomschrijving
De Bio Fair koffiecups (intensiteit 8) van Meseta bestaan uit een koffieblend van met name Arabica koffie die donker geroosterd zijn en een volle body hebben. De combinatie van bitterzoete chocolade en een vleugje vanille zorgen voor een verleidelijke aroma die je niet snel zal vergeten. Met deze Nespresso® cups maak je een krachtige espresso die...

De Bio Fair koffiecups (intensiteit 8) van Meseta bestaan uit een koffieblend van met name Arabica koffie die donker geroosterd zijn en een volle body hebben. De combinatie van bitterzoete chocolade en een vleugje vanille zorgen voor een verleidelijke aroma die je niet snel zal vergeten. Met deze Nespresso® cups maak je een krachtige espresso die echter wel perfect in balans is en heerlijk zijn om te drinken als espresso of als cappucinno.

Espresso cups met verbeterde doorloop en smaak

Meseta heeft zeer innovatieve compatibele capsules voor Nespresso®. De barrière van de capsules is verbeterd waardoor betere houdbaarheid ontstaat. Daarnaast zijn de maaltechnieken verfijnd waardoor de koffiecups een betere doorloop en smaak hebben.

Kenmerken en compatibiliteit

De Bio Fair Nespresso® cups zijn verpakt in doosjes met 10 cups. In totaal ontvang je 10 doosjes met 10 cups, 100 koffiecups in totaal. KoffieCupster.nl adviseert koffiecups op een koele en donkere plaats te bewaren zodat de kwaliteit van de koffie goed behouden blijft.

Deze koffiecups voor Nespresso® zijn compatibel met alle Nespresso® machines zoals de CitiZ, Citiz & Milk, Inissia, Pixie Clips, U, U & Milk, Prodigio, Kitchen Aid, Lattissima, Lattissima Pro, Lattissima Touch, Expert en Expert & Milk.

Productspecificaties

Artikelnummer
ME010584
SKU
ME010584
EAN
6095624260286

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Meseta Bio Fair cups voor Nespresso® - 100 capsules
MesetaBio Fair cups voor Nespresso® - 100 capsules

De Bio Fair Cups van Me...

25,49