Meseta • Classico cups voor Lavazza A Modo Mio
Meseta • Classico cups voor Lavazza A Modo Mio

Meseta • Classico cups voor Lavazza A Modo Mio

Waardering:
93% of 100
Dit Italiaanse koffiemerk brengt de klassieke espresso rechtstreeks naar jouw aanrechtblad. De mix van Braziliaanse Arabica en kwalitatieve Robusta uit Afrika, India en het Midden-Oosten creëert een diepe smaaksensatie zoals bij de oprechte, traditionele Italiaanse espresso. 16 capsules met gemalen koffie welke een aroma verspreiden met fruitige, geroosterde en florale hinten. Speciaal ontworpen voor de Lavazza A Modo Mio koffiemachine.
4,49
Kies uw aantal:
U bespaart 12,64
U bespaart 3,00
Op voorraad
Intensiteit
Aroma
Chocolade
Type Drank
Cappuccino, Espresso
SKU
MES010508

Proef de Meseta Classico; een klassieke blend waarmee je de Italiaanse espresso van een traditionele bar in huis haalt. De mix bestaat uit een Braziliaanse Arabica en kwalitatieve Robusta uit India, Afrika en het Midden-Oosten. Met deze smaken creëer je een sensatie die je normaal alleen tegen komt in Italiaanse barren. Dit is een oprechte, traditionele espresso-sensatie die geschikt is om je op elk moment van de dag een boost te geven.

Smaak en aroma Meseta Classico

Uit de wereldse mix van smaken ontstaat er kracht en evenwicht bij de Meseta Classico. Het intense aroma heeft fruitige, florale en geroosterde accenten. Dat resulteert in een kop gebalanceerde espresso met een donkere en volle crèmelaag en rijke structuur. De intensiteit van de koffie prikkelt het palet met een vriendelijk zure tinteling op de tong. Daarnaast geeft de Meseta Classico een lange nasmaak.

Capsules voor de Lavazza A Modo Mio

Deze compatible capsules zijn speciaal ontworpen voor de Lavazza A Modo Mio koffiemachine en worden geleverd in doosjes van 16 capsules. We garanderen een gemalen koffie met levendige aroma’s welke je lang kunt bewaren. De unieke structuur van de cups en de ‘zelfbeschermende’ manier van afsluiten, voorkomen dat er lucht bij de gemalen koffie komt waardoor deze vers blijft.

Meer informatie
Producent Meseta
Prijs per capsule 0,23
Zetwijze Lavazza A Modo Mio
Aroma Chocolade
Intensiteit 10,00
Type Drank Cappuccino, Espresso
Stuks per verpakking 16
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang gratis het Koffie Receptenboek