100% tevredenheidsgarantie!
Lekkerste Italiaanse koffie!
Gratis thuisbezorgd vanaf €49,-!
0
100% tevredenheidsgarantie!
Lekkerste Italiaanse koffie!
Gratis thuisbezorgd vanaf €49,-!

Meseta Classico cups voor Lavazza A Modo Mio - 16 capsules

19% sale
Meseta Classico cups voor Lavazza A Modo Mio - 16 capsules
Productomschrijving
Proef de Meseta Classico; een klassieke blend waarmee je de Italiaanse espresso van een traditionele bar in huis haalt. De mix bestaat uit een Braziliaanse Arabica en kwalitatieve Robusta uit India, Afrika en het Midden-Oosten. Met deze smaken creëer je een sensatie die je normaal alleen tegen komt in Italiaanse barren. Dit is een oprechte, tradit...

Proef de Meseta Classico; een klassieke blend waarmee je de Italiaanse espresso van een traditionele bar in huis haalt. De mix bestaat uit een Braziliaanse Arabica en kwalitatieve Robusta uit India, Afrika en het Midden-Oosten. Met deze smaken creëer je een sensatie die je normaal alleen tegen komt in Italiaanse barren. Dit is een oprechte, traditionele espresso-sensatie die geschikt is om je op elk moment van de dag een boost te geven.

Smaak en aroma Meseta Classico

Uit de wereldse mix van smaken ontstaat er kracht en evenwicht bij de Meseta Classico. Het intense aroma heeft fruitige, florale en geroosterde accenten. Dat resulteert in een kop gebalanceerde espresso met een donkere en volle crèmelaag en rijke structuur. De intensiteit van de koffie prikkelt het palet met een vriendelijk zure tinteling op de tong. Daarnaast geeft de Meseta Classico een lange nasmaak.

Capsules voor de Lavazza A Modo Mio

Deze compatible capsules zijn speciaal ontworpen voor de Lavazza A Modo Mio koffiemachine en worden geleverd in doosjes van 16 capsules. We garanderen een gemalen koffie met levendige aroma’s welke je lang kunt bewaren. De unieke structuur van de cups en de ‘zelfbeschermende’ manier van afsluiten, voorkomen dat er lucht bij de gemalen koffie komt waardoor deze vers blijft.

Productspecificaties

SKU
MES010508
EAN
6095625145124

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Meseta Classico cups voor Lavazza A Modo Mio - 16 capsules
MesetaClassico cups voor Lavazza A Modo Mio - 16 capsules

Nieuw compostable capsu...

5,194,19