Meseta • Decaf cups voor Lavazza A Modo Mio
 Meseta • Decaf cups voor Lavazza A Modo Mio

Meseta • Decaf cups voor Lavazza A Modo Mio

De Meseta Decaf cups voor de Lavazza A Modo Mio bevatten enkel 0.1% cafeïne. Zonder compromis op de smaak. De speciaal geselecteerde, smaakvolle Arabica en Robusta koffiebonen worden geroosterd en garanderen daardoor de smaak en aroma’s van een klassieke espresso. Ideaal voor in de avond of wanneer je het liefste de hele dag koffie drinkt, maar wilt minderen op de cafeïne.
4,49
Kies uw aantal:
U bespaart 11,20
U bespaart 3,00
Op voorraad
Intensiteit
Aroma
Bloemig
Type Drank
Cafeïnevrij, Cappuccino, Espresso
SKU
MES010509

De geliefde Italiaanse Meseta Decaf cups creëren een perfecte koffie met maar 0.1% cafeïne. Het is een zeer goed alternatief wanneer je wilt minderen met cafeïne, zonder compromis op de volle smaak van een echte espresso. De uitgebalanceerde smaak tussen de Arabica en Robusta doet niet onder voor andere koffiesoorten en geven dezelfde bevredigende aroma’s als de klassiekers.

De smaak en aroma van de Meseta Decaf

In een zorgvuldig proces wordt de cafeïne opgelost uit de koffiebonen waardoor er maar 0.1% cafeïne overblijft. De intense, smaakvolle en speciaal geselecteerde bonen worden evengoed geroosterd en creëren de koffiesmaak zoals jij deze kent. Ideaal voor in de avond na een diner om te voorkomen dat de slaap niet kan worden gevat. Geniet van overheerlijke aroma’s met lichte hints van kruiden, bloemen en gedroogd fruit. Met daar bovenop een lichte crème met een heldere kleur en een stevige structuur.

Capsules voor de Lavazza A Modo Mio

De cups zijn speciaal ontwikkelt voor de Lavazza A Modo Mio koffiemachine. Met de unieke vorm en zelfbeschermende manier van afsluiten is de cup volledig luchtdicht. Hierdoor garanderen we een rijke aroma en intense smaak bij elke kop koffie.

Meer informatie
Producent Meseta
Prijs per capsule 0,23
Zetwijze Lavazza A Modo Mio
Aroma Bloemig
Intensiteit 7,00
Type Drank Cafeïnevrij, Cappuccino, Espresso
Stuks per verpakking 16
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang gratis het Koffie Receptenboek