Meseta - Decaf cups voor Nespresso
Meseta - Decaf cups voor Nespresso

Meseta - Decaf cups voor Nespresso

De Meseta Decaf cups voor de Nespresso  bevatten enkel 0.1% cafeïne. Zonder compromis op de smaak. De speciaal geselecteerde, smaakvolle Arabica en Robusta koffiebonen worden geroosterd en garanderen daardoor de smaak en aroma’s van een klassieke espresso. Ideaal voor in de avond of wanneer je het liefste de hele dag koffie drinkt, maar wilt minderen op de cafeïne. 6x16 koffiecups voor een kwalitatieve kop decafé.

*LET OP! Het betreft een DECAF Espresso. Zeer fijn gemalen koffie. Hierdoor loopt de capsule heel langzaam door! 

23,99
Kies uw aantal:
U bespaart 9,00
U bespaart 1,50
Op voorraad
Intensiteit
Aroma
Bloemig
Type Drank
Cappuccino, Espresso
SKU
ME010583

De geliefde Italiaanse Meseta Decaf cups creëren een perfecte koffie met maar 0.1% cafeïne. Het is een zeer goed alternatief wanneer je wilt minderen met cafeïne, zonder compromis op de volle smaak van een echte espresso. De uitgebalanceerde smaak tussen de Arabica en Robusta doet niet onder voor andere koffiesoorten en geven dezelfde bevredigende aroma’s als de klassiekers.

De smaak en aroma van de Meseta Decaf

In een zorgvuldig proces wordt de cafeïne opgelost uit de koffiebonen waardoor er maar 0.1% cafeïne overblijft. De intense, smaakvolle en speciaal geselecteerde bonen worden evengoed geroosterd en creëren de koffiesmaak zoals jij deze kent. Ideaal voor in de avond na een diner om te voorkomen dat de slaap niet kan worden gevat. Geniet van overheerlijke aroma’s met lichte hints van kruiden, bloemen en gedroogd fruit. Met daar bovenop een lichte crème met een heldere kleur en een stevige structuur.

Capsules voor de Nespresso

In het pakket bij Koffiecupster.nl zitten 10x10 Meseta Decafe capsules, wat een totaal geeft van 100 stuks. De cups zijn speciaal ontwikkelt voor de Nespresso koffiemachine. Met de unieke vorm en zelfbeschermende manier van afsluiten is de cup volledig luchtdicht. Hierdoor garanderen we een rijke aroma en intense smaak bij elke kop koffie.
Meer informatie
Producent Meseta
Prijs per capsule 0,22
Zetwijze Dolce Gusto
Aroma Bloemig
Intensiteit 7,00
Type Drank Cappuccino, Espresso
Stuks per verpakking 100

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang gratis het Koffie Receptenboek